feridunun bu sene ertelenmeyen konseri yok denecek kadar az...walla artık altında bir art niyet aramak gerekecek heralde..yada organizatörlerin beceriksizliği mi desek ne desek bilmiyorumki.ama normal gelmiyo bu kadar konserin ertelenmesi..feridun konseri olduğunu duyduğumda önce umarım ertelenmez diyorum bu sene özellikle.
ya cidden ya..kaç saat öncesinden gittik,saatlerce bekledik..son ana kadar umudumu kaybetmedim iptal olmayacağına dair ama yine oldu yani..ayrıca ertelense bile o gün havanın bundan daha da iyi olabilceğine inanmıyorum..kasımdayız nihayetinde...
bu arada şöyle bir de duyum aldım arkadaşlar;şu ertelenen hacettepe konserimiz var ya,işte onun ertelendiği gün feridun abimiz konsere katılmayacakmış galiba.organizatörler onu ayarlayamışlar heralde.tam emin değilim,kesin bilmiyorum ama şimdilik böyle bişey söz konusu gibi
ben o konsere gidemiyodum izin vermemişlerdi önce annemler. sonra akşama doğru baktılar ben iyice sıyırdım garip garip şeyler söylüyorum feridun düzağaç şarkılarını bi ordan bir burdan söylüyorum, annem biletini satmadıysan ark.ına git hadi kosere dedi.ama iş işten geçmişti ben vermiştim bileti ark.ıma ama sonra ne oldu konser iptal edildiii
ark.ımda bileti geri verdi!!
ama eminim hava daha soğuk olucak o gün.hani ben konsere gelebilcem ya!
darkoglan biletler elimizde bekliorz atıcak diilzi heralde bukadar insan biletleri çöpe atmak için almadık elbet karsılıını alıcaz çok sinir bozucu bişey 18inde güneşmi açıcakmşta bi hava durumuna bakıpta organize etselerdi keşke..
osqee'ye....
bugün hacettepeden bi arkadaşımla konuştum da,işletme topluluğuyla görüşmüş.konser iptal değil,ama 23üne ertelenmiş.ayrıca kapalı bir mekan ayarlamaya çalışıyorlarmış.nasıl olcak o iş bilmiyorum,pek umudum yok açıkçası ama görcez bakalım..