fd konserleri

Feridun Düzağaç Hakkında Sorulan Sorular, Bilgiler, Bildiriler, Konser Duyuruları, Biyografi, şarkı sözleri, albümler, incelemeler.. Feridun Düzağaç Biyografi! - Feridun Düzağaç Şarkı Sözleri!
floydian
Üye
Üye

Mesaj gönderen floydian »

dün gece bursa da çok güzel bir konser daha yaşadık. mükemmele yakın bir konserdi.
özellikle sözlerimi geri alamam'ı çalmaları en azından beni (bir b.ö. fanı olarak) çok sevindirdi. gerçi feridun abinin sesinden duymak isterdim ama yine de güzel oldu.

başta feridun abi olmak üzere tüm grup arkadaşlarını, konseri düzenleyen yetkilileri ve konsere gelen bursalı arkadaşlara teşekkür ederim. gerçekten çok hoş bir konserdi. bir sonraki konseri dört gözle bekliyor olacağız. :)

ayrıca kişisel bir konu ama; burdan angel nickli arkadaşımızdan özür diliyorum. konserde verilen arada çok dalgındım ve birkaç sorundan dolayı biraz sinirlidim. bu yüzden saygısızca ve soğuk davranmış olabilirim. :?
angel
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj gönderen angel »

Ben sadece merhaba demek istemiştim ama sorun değil benim için de muhteşem bir konserdi ilk defa onu bu kadar yakından izleme şansını elde ettim çok hoştu:))
floydian
Üye
Üye

Mesaj gönderen floydian »

konserden sonra yarım saat soğukta beklemem gerekse bile feridun abiyle tanışıp imza alma şansı buldum.gerçi asıl olan şarkılar ama bir konser hatırası olarak imza alabildiğime çok sevinidim.

hatta fotoğraf da çekilmiştim feridun abiyle ama, fotoğrafı çekmesini rica ettiğim amca çekememiş fotoğrafı(telefona yabancı olduğu için heralde). feridun abi ayrıldıktan sonra fotoğrafın olmadığını görünce çok üzülmüştüm.

bu da farklı bir enstantane olarak kayıtlarıma geçti. :) :wink:
frozen
Yeni Üye
Yeni Üye
İsim: Bilge

Mesaj gönderen frozen »

Feridun Düzağaç Çanakkale'ye de uğrar değil mi?İzmirdeyken bol bol konserine gitme fırsatı buluyordum,Çanakkale'ye yerleşeli 2buçuk ay oldu ama henüz bir konser haberi yok.Çanakkale tam anlamıyla bir öğrenci şehri,yani potansiyel bir F.D. dinleyici kitlesi var.Kendim için bir şey istemiyorum,öğrenciler sevinsin :wink:
Bozcaada

Mesaj gönderen Bozcaada »

Evet frozen çanakkale'de gerçekten aklı başında bir hayran kitlesi vardı.
Ben 3 konser izledim çanakkale'de. Üçü de muhteşemdi. Bu sene kesin olur konser merak etme. Feridun Abi de sever Çanakkale'yi...

Sabır...
golge88
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj gönderen golge88 »

bu yaz iki kez geldi bursa ya şanssızlıktan ikisine dee gidemedim ama tayyare deki konserini unutamıyorum zaten o günden sonra fd yi deli gibi dinlemeye başladım , konserlerde feridun abi o kadar mütavazi ki kendine hayran bıraktırıyor . zaten onu ünlü yapan konserleri deil mi ?..
cansucancan
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj gönderen cansucancan »

eskişehir konserinden az önce geldim :D izlediğim en iyi konserlerden biriydi. 15 dk.lık ara dahil yaklaşık 3 saat sürdü. gölge çok fazla istendi, "bu şarkı sadece eskişehirde isteniyo :) " dedi ve söyledi de :) ayrıca konserin sonlarına doğru "bir devam filmini ocak başında sizlerin beğenisine sunduk. buraya gelene kadar bu albümün size dokunamadığını düşünüyodum ve bu beni üzüyodu. ama burda anladım ki bu albüm gerçekten sizlere dokunmuş. bunu görmek gerçekten çok güzel" dedi.. askere gidip döndüğünden beri ata akdağı gördüğüm ilk konserdi, döndüğüne sevindim, sözlerimi geri alamamı ondan dinlemek güzel oluyo :) son olarak diyebilirim ki hem bütün izleyicilerin hem de fdnin bu kadar keyif aldığı bi konser daha izlemek herkese nasip olmaz heralde :D
Bozcaada

Mesaj gönderen Bozcaada »

Ne güzel eğlenmişsiniz cansu...

Sevindim bak şimdi...
Keyifler yerinde demek ki... :P
ozdemir_
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj gönderen ozdemir_ »

Bende dünkü konseri izleyen şanslı insanlardan biriyim. Birçok f.d. konserine gittim ama onu bu kadar keyifli ilk kez gördüm ve bu bütün dinleyicilere yansıdı. Dün gerçek dinleyicileri hayal kahvesini doldurmuştu. Beni tek üzen şey Yürüdüm şarkısından sonra sözlerimi geri alamam çalarken sahne arkasına gidip yaklaşık 3 dakika hareketsiz elleri başında durması oldu.Onu öyle görmek beni çok kötü etkiledi
En kısa zamanda yine Eskişehir'e gelmesini istiyorum
meriyen
Üye
Üye

Mesaj gönderen meriyen »

:( :( yaa nezaman ist konseri olucak :cry:
Jwill
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: fd konserleri

Mesaj gönderen Jwill »

Eskişehir hayal kahvesi konserinde olanlardan biri de bendim..Kendi şarkıları dışındaki,MFÖ,Bulutsuzluk Özlemi,Erkin Koray,Grup Gündoğarken şarkıları da playlistte yer aldı ve çok güzel yorumlandılar.Bir ara Müslüm Gürses bile istek aldı :) Konser de seyirci de olması gerektiği gibiydi.Tıklım tıklımlıktan uzak,huzurlu,keyifli,elinde birayla dolaşan görevlilerden yerinden kıpırdamadan rahatlıkla bira alınabilen...fazla hoplatıp,zıplatmayan fakat her bir anında iç ısıtan bi konserdi özetle.M.V.A.B dansından,eller yukarda tempo tutuluşuna kadar,F.D ve izleyici de gönüller birdi..F.D. yi en çok mutlu eden Bir Devam Filminin bizlere dokunabildiğinn farkındalığına ulaşmasıydı..Herkes mutluydu,güzel gece sonunda kısaca.
scalon
Görevli
Görevli
İsim: güLşah

Mesaj gönderen scalon »

eeee, bu kadar güzel anıdan sonra hiç fotoğraf çekeniniz yok mu yani??... galeriye baktım 3 mart fotoğrafları var sadece yeni olarak....

hani paylaşımcı gençlik?? :D
Kullanıcı avatarı
Adventureman
Admin
Admin
İsim: Ersin

Mesaj gönderen Adventureman »

scalon Çok Güzel Söylemişsin :) Arkadaşlar Yazdıklarınızı İmrenerek Okuyanlar Var Konserlere Bazı Nedenlerle Katılamayanlar Var O Ortamı En Azından Bizlerinde Birazcık Anlayabilmeleri Tadabilmeleri İçin Hiç Fotoğraf Çekmediniz mi Bizleride Düşünün Biraz :twisted: Fotoğraflar Varsa Bizlerle Paylaşırsanız Seviniriz. :wink:
En kederli yıldız kayarken dilek tutmuşum...
cansucancan
Yeni Üye
Yeni Üye

: fd konserleri

Mesaj gönderen cansucancan »

özdemire katılıyorum, perşembe gecesi hayal kahvesini dolduranlar fdnin gerçek hayranlarıydı. ayrıca benim de en çok keyif aldığım konserdi..

fotoğraf meselesine gelince :wink: ben çektim ama henüz bastıramadım, 1-2 gün içinde bastırıp galeriye ekliycem :wink:
Kullanıcı avatarı
carizma
Takımdan
Takımdan
İsim: Sinan Seyda

Mesaj gönderen carizma »

İzmir konseri olursa haber verin ne olur... :)