fd konserleri
-
- Yeni Üye
Re: fd konserleri
herkese selam...ikibinaltıncı yirmi bir aralık perşembe günü feridun düzağaç izmir fuar 1 nolu pavyonda...giriş ücretsiz, saat 20.30...
-
- Yeni Üye
22 aralık cuma saklıkentte 20 de fd konseri var ve ben gidemiyorum 

-
- Yeni Üye
- İsim: ceyda
yok ben istanbul konseri için umudu kesmiş bulunmaktayım:(
-
- Üye
- İsim: nilgün
şu an da feridun abi saklıkentte ama bennn evdeyimmmm!!!
ya bu haksızlık ama yaa ben neden daha büyük değilimm??
ama bişe daha sorucam bu konser aslında beytepe kampüsünde olucak olan da hava koşulları nedeniyle ertelenen konser değil mi?? ve bu konsere 18 yaşın altında bilet alan kimse olmadı mı -ki ben alıcaktım-??? bu arladaşlar saklıya nasıl gidiceklerdi??
acaba yine kaçırdığım bi nokta mı var?? 

ya bu haksızlık ama yaa ben neden daha büyük değilimm??
ama bişe daha sorucam bu konser aslında beytepe kampüsünde olucak olan da hava koşulları nedeniyle ertelenen konser değil mi?? ve bu konsere 18 yaşın altında bilet alan kimse olmadı mı -ki ben alıcaktım-??? bu arladaşlar saklıya nasıl gidiceklerdi??

-
- Görevli
- İsim: Emrah
Yarın akşam Rock House'dayız arkadaşlar...
Görüşmek isteyenler özel mesaj atabilirler...
Görüşmek isteyenler özel mesaj atabilirler...
-
- Üye
- İsim: yelda
ben de ordayım bana da atın 

-
- Yeni Üye
ya çok güzeldi yinee
ama hastaydı
e o kadar soğuk da sanırım biz de olcaz ehehe
olsun her şeye rağmen güzeldi... teşekkürler...iyi ki varsın

-
- Üye
arkadaşlar ayrıntılı bir konser sonrası izlenimi yazdım yayınlanırsa(ki buna engel olduğunu ben sanmıyorum) lütfen birer yorum yapın
gerçekten konserin tüm ayrıntıları vardı
bir kaç kötü, pis olay dışında
dışarıda değnekçiler sıradaki kızlara sataşmışlar kimse ağızlarının payını verememiş ama ben görmedim çünkü en ön sıradaydım ve ilk kapıdan girenlerden biriydim:) bir de çok huzur bozucu kız dinleyenler vardı ve biri de benim önümdeydi
bu konuyu uzatmayalım:)
gerçekten konserin tüm ayrıntıları vardı
bir kaç kötü, pis olay dışında
dışarıda değnekçiler sıradaki kızlara sataşmışlar kimse ağızlarının payını verememiş ama ben görmedim çünkü en ön sıradaydım ve ilk kapıdan girenlerden biriydim:) bir de çok huzur bozucu kız dinleyenler vardı ve biri de benim önümdeydi
bu konuyu uzatmayalım:)
-
- Üye
- İsim: yelda
ya ilk defa gidicem ben fd konserıne.acayıp heyecanlandım ya.off süpeer canlı canlı:)) valla yazıyı yazarken bıle sağ ayağımı titretır gib salladığımı farkettım.bu ne ya:)) çok mutluyum.ehe.gelince anlatıcam anıları;)
-
- Admin
- İsim: Sinan
Mazonami:
Arkadaşlar gelemeyenler için, konser güzeldi ama feridun abi kısa kesti. Sesi, muhtemelen sigaradan, boğazında takılıp kaldı. Geç çıktı ve erken ayrılmak zorunda kaldı. Çok ilginçtir ki saklıkentte de ses düzeninin bu kadar bozuk olacağını beklemiyordum. Müzik dinlenmedi bile. Ama benim için fd nin orada o sahnede ayakta durması bile yeterdi. Bu konser beni çok etkiledi arkadaşlar çünkü fd abimi hiç bu kadar hasta görmemiştim. Bana kalırsa yakında albüm çıkaramaz bi duruma gelecek veya geldi belki de.
O sahnedeyken onun o öksüren, şarkıyı söylemekte zorluk çeken, boğazını tutup da kendini sıkarak, yine de söyleyeceğim diyen, kendini çok zorlayan(bizim için
) tavrı beni çok etkiledi. Bilmem bu konserde benim kadar etkilenen bir kişi daha var mıydı? Şarkılarını ona bakarak bağırarak söylerken birden bu durum bana o kadar acı verdi ki; sesim kısıldı ve artık sadece baktım, izledim. Konser bitince ben de çok üzgün bir şekilde, sersemce çıktım dışarı. Nasıl olur deyip durdum. Ama gerçekten çok üzüldüm ve hala üzülüyorum. Bu konserden sonra ben de değiştim sanırım bir parça. Neyse söylenecek fazla bişey yok grup elemanlarının bazıları değişikti, baterist; eğer yanlış görmediysem sonradan gelip yerini aldı. basçı tamamen farklı bir kimseydi. Gerisi tamamdı. Feridun abi vardı, Taner abiden de ben bizzat penasını aldım:P
Taner abi bıyığı kesmiş ve fd saçlarını uzatıp sakal bırakmıştı.
Sanırım konser hakkında bu kadar bilgi yeter. Haa bir de hiç lavinya.net ten kimse ya yoktu ya da kendini belli etmedi. Kim bu konsere geldiyse bir de onların konser izlenimlerini alalım. (Tabi eğer birileri geldiyse
)
Arkadaşlar gelemeyenler için, konser güzeldi ama feridun abi kısa kesti. Sesi, muhtemelen sigaradan, boğazında takılıp kaldı. Geç çıktı ve erken ayrılmak zorunda kaldı. Çok ilginçtir ki saklıkentte de ses düzeninin bu kadar bozuk olacağını beklemiyordum. Müzik dinlenmedi bile. Ama benim için fd nin orada o sahnede ayakta durması bile yeterdi. Bu konser beni çok etkiledi arkadaşlar çünkü fd abimi hiç bu kadar hasta görmemiştim. Bana kalırsa yakında albüm çıkaramaz bi duruma gelecek veya geldi belki de.
O sahnedeyken onun o öksüren, şarkıyı söylemekte zorluk çeken, boğazını tutup da kendini sıkarak, yine de söyleyeceğim diyen, kendini çok zorlayan(bizim için

Taner abi bıyığı kesmiş ve fd saçlarını uzatıp sakal bırakmıştı.
Sanırım konser hakkında bu kadar bilgi yeter. Haa bir de hiç lavinya.net ten kimse ya yoktu ya da kendini belli etmedi. Kim bu konsere geldiyse bir de onların konser izlenimlerini alalım. (Tabi eğer birileri geldiyse

En son sinan tarafından Cumartesi, Aralık 23, 2006 16:08 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
~
ansızın gelecek gibisin..
ansızın gelecek gibisin..
-
- Üye
- İsim: Sonay
ya çok üzüldüm
f.d'nin hiç olmazsa bizim için sesini koruması gerekir
tabi ki sonsuza kadar şarkı söylemesini bekleyemeyiz ama daha çok erken her şey için... 

-
- Üye
- İsim: a
ben de çok üzüldüm
geçmiş olsun diyeyim önce. sadece hastadır belki sesini kaybettiğini falan düşünmek istemiyorum.izmir konserine giden yok mu orda nasıldı ben maalesef gidemedim çok istiyordum ama olmadı işte keşke gidip ben de sesini duysaydım merak ettim.zaten izmir konserine çok giden yok galiba siteden gidenler bilgi verirse sevinirim konser nasıldı feridun abi nasıldı??? 

-
- Yeni Üye
bende dün akşam saklıkentteydim ve benim için çok özel bi geceydi çünkü konserden sonra feridun abiyle tanışma fırsatı buldum resim çekildik beraber ve hatta bulutsuzluk özlemini bir müddet yanında dinledik!! taner abiylede aynı şekilde sohbet etme fırsatı bulduk süper bir geceydi her ne kadar feridun abi hastada olsa süper bi performanstı ama çok kısa kesti doyamadık
saklıkentin önünde bir saat o soğukta beklememize değdi yanii hasta oldum ama herşeye değer....

-
- Takımdan
- İsim: elif
ben de dün akşam konserdeydim,hayatım boyunca ilk defa bu kadar soğukta bu kadar uzun süre(2saat) bekledim.ve galiba hastalık acayip bi şekilde geliyorum diyo ama inanın değerdi..o kadar çook eğlendim ki,ztn öle bi özlemişim ki...en son konserinde saçları kısaydı,şimdi uzamış. galiba sahnede kısa kalmasının da etkisiyle genel olarak canlı parçalardan söyledi.ve ben öle bağıra bağıra söyledim ki o şarkıları....
bu arada mazonami,eğer aynı durumdan bahsediyosak,değnekçilerin sataştığı kızlar benim tam önümdeydi.ama kızların bundan hiçbir şekilde şikayetçi değildi hatta onlar istedi gibi bişeydi yani. zaten laf arasında duyduk,sıra onların değilmiş,o değnekçiler almış o kızları araya...
son olarak okyanus_derin; keşke gelseydin,birinden kimlik kartı bulurdun. hatta sırada bizleri uyarıyolardı,18 yaşın altındaysanız kimlik bulun diye.neredeyse onlar temin etceklerdi.her kimse onlar??
böle işte,uzun yazdım..dün inanılmaz güzel bi geceydi.
bu arada mazonami,eğer aynı durumdan bahsediyosak,değnekçilerin sataştığı kızlar benim tam önümdeydi.ama kızların bundan hiçbir şekilde şikayetçi değildi hatta onlar istedi gibi bişeydi yani. zaten laf arasında duyduk,sıra onların değilmiş,o değnekçiler almış o kızları araya...
son olarak okyanus_derin; keşke gelseydin,birinden kimlik kartı bulurdun. hatta sırada bizleri uyarıyolardı,18 yaşın altındaysanız kimlik bulun diye.neredeyse onlar temin etceklerdi.her kimse onlar??
böle işte,uzun yazdım..dün inanılmaz güzel bi geceydi.