kLip deLi'ye geLiyormuş...

Feridun Düzağaç Hakkında Sorulan Sorular, Bilgiler, Bildiriler, Konser Duyuruları, Biyografi, şarkı sözleri, albümler, incelemeler.. Feridun Düzağaç Biyografi! - Feridun Düzağaç Şarkı Sözleri!
fdselinfd

Mesaj gönderen fdselinfd »

hele ofiste toplantıda bi sahne var çok güldüm adam bişeyler anlatıyo o kağıdı eline alıp adama vapır yapıp veriyo sonra bütün çalışanlar masaya çıkıp oynuyo çok harika bi klip şarkıyla çok uyumlu her zamanki feridun farkı ortada hiç bi şekilde sıradan bi klip değil

ANLAYANLAR EL SALLASIN :lol:
RUDER1
Üye
Üye
İsim: rüya

Mesaj gönderen RUDER1 »

izleyenler klibi anlattıkça valla işten izin alıp evde tv başına geçip müzik kanallarını zaplayasım geliyor. internette müzik kanallarını canlı takip edebileceğimiz bir adres varmı .bilen varsa haber verebilirmi.
zuzu
Üye
Üye
İsim: Zuhal

Mesaj gönderen zuzu »

Evet ya klibi bende çok beğendimm çok tatlı çıkmışş takım elbisede çook yakışmış özellikle anlayan el sallasın bölümü harikaa orkestrayle birlikte grup halinde deliliğe vurmuşlarr.... :lol:
Kullanıcı avatarı
Bugfixed
Site Admin
Site Admin
İsim: Murat
İletişim:

Mesaj gönderen Bugfixed »

birisi bir güzellik yapsa da klibi bilgisayarına kaydetse :)
Beklediklerim kalır uçan uçurumlarda..
.Terazinin Hüznü.
zuzu
Üye
Üye
İsim: Zuhal

Mesaj gönderen zuzu »

Nasıl kaydediliyoo bilsem ederdimm vallaa... cep tlf nuna çeksek olurmu acaba :?: :?:
Kullanıcı avatarı
Bugfixed
Site Admin
Site Admin
İsim: Murat
İletişim:

Mesaj gönderen Bugfixed »

Bilgisayarında tv kartı(özellikle dijital tv kartı) olan arkadaşlar programı açıp klip çıktığında pc ye kaydetme olayını diyorum eğer olan arkadaşlar olup da rastlar kaydeder ise sevinirim.
Beklediklerim kalır uçan uçurumlarda..
.Terazinin Hüznü.
Kullanıcı avatarı
yagmurlar
Takımdan
Takımdan
İsim: Aslı

Mesaj gönderen yagmurlar »

arkadaşlar dün klibi izledim çok güzel olmuş ya feridun d. çok yakışıklı çıkmış çok tatlıydı :) izlemeye doyamadım valla.
bozcaadali
Üye
Üye
İsim: Özlem

Mesaj gönderen bozcaadali »

Bende bugün 3 kez izledim ama insan hakikatten doyamıyor çok tatlı çıkmış hele bir yerde elma yerken çocuk 1 lira diyor FD de çıkarıp cüzdanı veriyor harika ya :wink:
bozcaadali
Üye
Üye
İsim: Özlem

Mesaj gönderen bozcaadali »

Bide anlayan el sallasın derken şarkı söylüyorlar ya ordaki saçları afacan çocuklar gibi olmuş :P
ecem
Üye
Üye

Mesaj gönderen ecem »

RUDER1 yazdı:izleyenler klibi anlattıkça valla işten izin alıp evde tv başına geçip müzik kanallarını zaplayasım geliyor. internette müzik kanallarını canlı takip edebileceğimiz bir adres varmı .bilen varsa haber verebilirmi.
kraltv nin sitesinden kral tv canlı yayın yapıyor :wink:
naz
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj gönderen naz »

açıkcası ben yürüdüm veya ağlarsan düşerime bekliyodum :(
bliss

Mesaj gönderen bliss »

klip çooook güzel olmuş!!!o kıyafetleri baya hoşuma gitti özellikle kırmızı pantolon kareli ceket falan :) konser yeri de çok güzel olmuş :) gözlük de çok yakışmış :)

çok beğendm ben :)
RUDER1
Üye
Üye
İsim: rüya

Mesaj gönderen RUDER1 »

sağol ecem dün denedim ama açmadı kraltv . klibi yakalıycam diye kraltv hiç bu kadar çok izlememiştim tam miğdem böğğğ olurken sonunda yakaladım .çok hoş olmuş, bende ençok banyodaki ayna sahnesini beğendim. ve gözlükler acayip yakışmış.nadas klibini hatırlatan o harabe ev , ve pencereden bakış sahnesi de güzledi.süperdi ellerine sağlık Feridun ......
son-nefesim
Üye
Üye
Konum: Bir uçurumun kenarındayım...O kadar yokum ki; görmüyorlar...

Mesaj gönderen son-nefesim »

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! nerde izlediniz klibi ben hala görmedim ama hangi kanalda çıkıyor?
nasıl görmedim ya her gün müzik kanallarını izliyorum :cry:
fdselinfd

Mesaj gönderen fdselinfd »

BENDE NETTEN TAKİP EDİCEM SAOL ECEM