hele ofiste toplantıda bi sahne var çok güldüm adam bişeyler anlatıyo o kağıdı eline alıp adama vapır yapıp veriyo sonra bütün çalışanlar masaya çıkıp oynuyo çok harika bi klip şarkıyla çok uyumlu her zamanki feridun farkı ortada hiç bi şekilde sıradan bi klip değil
izleyenler klibi anlattıkça valla işten izin alıp evde tv başına geçip müzik kanallarını zaplayasım geliyor. internette müzik kanallarını canlı takip edebileceğimiz bir adres varmı .bilen varsa haber verebilirmi.
Evet ya klibi bende çok beğendimm çok tatlı çıkmışş takım elbisede çook yakışmış özellikle anlayan el sallasın bölümü harikaa orkestrayle birlikte grup halinde deliliğe vurmuşlarr....
Bilgisayarında tv kartı(özellikle dijital tv kartı) olan arkadaşlar programı açıp klip çıktığında pc ye kaydetme olayını diyorum eğer olan arkadaşlar olup da rastlar kaydeder ise sevinirim.
Bende bugün 3 kez izledim ama insan hakikatten doyamıyor çok tatlı çıkmış hele bir yerde elma yerken çocuk 1 lira diyor FD de çıkarıp cüzdanı veriyor harika ya
RUDER1 yazdı:izleyenler klibi anlattıkça valla işten izin alıp evde tv başına geçip müzik kanallarını zaplayasım geliyor. internette müzik kanallarını canlı takip edebileceğimiz bir adres varmı .bilen varsa haber verebilirmi.
klip çooook güzel olmuş!!!o kıyafetleri baya hoşuma gitti özellikle kırmızı pantolon kareli ceket falan konser yeri de çok güzel olmuş gözlük de çok yakışmış
sağol ecem dün denedim ama açmadı kraltv . klibi yakalıycam diye kraltv hiç bu kadar çok izlememiştim tam miğdem böğğğ olurken sonunda yakaladım .çok hoş olmuş, bende ençok banyodaki ayna sahnesini beğendim. ve gözlükler acayip yakışmış.nadas klibini hatırlatan o harabe ev , ve pencereden bakış sahnesi de güzledi.süperdi ellerine sağlık Feridun ......