fd konserleri

Feridun Düzağaç Hakkında Sorulan Sorular, Bilgiler, Bildiriler, Konser Duyuruları, Biyografi, şarkı sözleri, albümler, incelemeler.. Feridun Düzağaç Biyografi! - Feridun Düzağaç Şarkı Sözleri!
hseven359
Üye
Üye
İsim: ali

Mesaj gönderen hseven359 »

scalon yazdı:ya arkadaşlar, bu başlığa "şurda konseri var mı? burda konseri var mı? yaznıca ne değişiyor??

zaten feridun bey'in konser vereceği illerde yaşayan arkadaşlarımız, sağolsunlar, konser bilgisini alır almaz buraya yazıyorlar. şuraya da gelecek mi, burada da konseri yok mu gibi mesajlar yazmak sonucu değiştirmiyor. konser programında hangi şehirler varsa oralara gidiliyor. bizler de takip ettiğimiz kadarı ile haberdar oluyoruz. önceden bilgi verilmiyor bize de..
doğru diyosun... :wink:
salkımsogut

Mesaj gönderen salkımsogut »

konserler...hüzzam makamında bir sarkı dinler iken eglenirmi ki insan ervahı,duzagac ve sarkılarını dinlerken insanın ''naz makamı'' vucuttan endorfin salgılasın da nese arz etsin...
kaldı ki söyledir;cok sıkıldım gideyimde bi feridun konserine,eglencenin dibine vurayım yiuhuuu zıplaa coşş bla bla bla..
bu kadar cok minör sarkıyla,aksine bir şişe sek jack daniels bitirilesi atmosferdir...tavan eder insan hüznüne...
yani çook eglenmek istiyorsan neden feridun duzagac konserine gidesin ki...
bkz:feridun duzagac sarkı sözleri...
yeliz 1991

Re: fd konserleri

Mesaj gönderen yeliz 1991 »

YA SAKIN KAYSERİYİ UNUTMAYIN KAYSERİ FDSİZ KALMASIN
cansu cancan

Mesaj gönderen cansu cancan »

arkadaşlar eskişehir konseri için yarın bilet almayı düşünüyorum.. kesin gelecek olanlar haber versin, onlara da alayım.. gün içinde 2-3 saatte bir açıyorum siteyi, cevap yazarsanız yarına kadar görürüm :)
RONAL
Üye
Üye

Mesaj gönderen RONAL »

ben kesin geliyorum
cansu cancan

çok sevindim onur :) umarım geçen seneki gibi harika bi konser olur :wink:
mai
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj gönderen mai »

en yakın zamanda İZMİRe bekliyoruzz lütfeeenn!!! :D çooo.....kk özledikk!! :wink:
ecem
Üye
Üye

Re: fd konserleri

Mesaj gönderen ecem »

yeliz 1991 yazdı:YA SAKIN KAYSERİYİ UNUTMAYIN KAYSERİ FDSİZ KALMASIN
eveeeeeeeettt
yeliz kayserili ve 91 lisin galiba?? senle tanışmak isterim kayseride fd hayranı az...
melissa
Üye
Üye

Mesaj gönderen melissa »

cansu onur kesin geliyo da benim durumum yarın falan belli olur,bizi karşılarsın heralde değil mi :)
cansu cancan

tabi ki karşılarım melisacım siz yeter ki gelin :wink: hatta öğlen gelin size eskişehiri gezdireyim.. gerçi 2 tanecik caddesi var ama olsun :wink:
cansu cancan

ya arkadaşlar sizin öğrenci kimliğiniz var mı? yani öğrenci bileti mi alayım?girişte kontrol yapılıyodu sanırım ve öğrenci kimliği olmayanlardan tam bilet farkı alınıp öyle giriliyodu diye hatırlıyorum.. ben en iyisi biletleri daha sonra alayım :)
fd42
Banlanmış Üye
Banlanmış Üye

Mesaj gönderen fd42 »

Geçen sene olduğu gibi nisanın sonlarına doğru feridun beyi konya'ya bekliyoruz.....
İnşaallah gelir
hanifeugur

Mesaj gönderen hanifeugur »

Feridun Düzağaç'ı Boğaziçi üniversitesi'ne bekliyoruz dört gözle.Gelirse çooooooooooooooookkkkk mutlu olucaz :D
bozcaadali
Üye
Üye
İsim: Özlem

Mesaj gönderen bozcaadali »

fd42 yazdı:Geçen sene olduğu gibi nisanın sonlarına doğru feridun beyi konya'ya bekliyoruz.....
İnşaallah gelir
oooo konyaya gelirse kuzenim orda giderim kesin ya yuppy :P
zuzu
Üye
Üye
İsim: Zuhal

Mesaj gönderen zuzu »

bozcaadalı yazdı:
fd42 yazdı:Geçen sene olduğu gibi nisanın sonlarına doğru feridun beyi konya'ya bekliyoruz.....
İnşaallah gelir
oooo konyaya gelirse kuzenim orda giderim kesin ya yuppy :P
Valla ya Konya ya bu aralar gelirdi ama yakında gelir inşallah bekliyoruz hevesle ve özlemle...
Kilitli