scalon yazdı:ya arkadaşlar, bu başlığa "şurda konseri var mı? burda konseri var mı? yaznıca ne değişiyor??
zaten feridun bey'in konser vereceği illerde yaşayan arkadaşlarımız, sağolsunlar, konser bilgisini alır almaz buraya yazıyorlar. şuraya da gelecek mi, burada da konseri yok mu gibi mesajlar yazmak sonucu değiştirmiyor. konser programında hangi şehirler varsa oralara gidiliyor. bizler de takip ettiğimiz kadarı ile haberdar oluyoruz. önceden bilgi verilmiyor bize de..
konserler...hüzzam makamında bir sarkı dinler iken eglenirmi ki insan ervahı,duzagac ve sarkılarını dinlerken insanın ''naz makamı'' vucuttan endorfin salgılasın da nese arz etsin...
kaldı ki söyledir;cok sıkıldım gideyimde bi feridun konserine,eglencenin dibine vurayım yiuhuuu zıplaa coşş bla bla bla..
bu kadar cok minör sarkıyla,aksine bir şişe sek jack daniels bitirilesi atmosferdir...tavan eder insan hüznüne...
yani çook eglenmek istiyorsan neden feridun duzagac konserine gidesin ki...
bkz:feridun duzagac sarkı sözleri...
arkadaşlar eskişehir konseri için yarın bilet almayı düşünüyorum.. kesin gelecek olanlar haber versin, onlara da alayım.. gün içinde 2-3 saatte bir açıyorum siteyi, cevap yazarsanız yarına kadar görürüm
ya arkadaşlar sizin öğrenci kimliğiniz var mı? yani öğrenci bileti mi alayım?girişte kontrol yapılıyodu sanırım ve öğrenci kimliği olmayanlardan tam bilet farkı alınıp öyle giriliyodu diye hatırlıyorum.. ben en iyisi biletleri daha sonra alayım