Babam Ve Oğlum

Kültür-Sanat yazılar, makaleler, incelemeler, kültür sanat haberleri..
dengesiz28
Üye
Üye

Mesaj gönderen dengesiz28 »

Evet emin ol bunun farkındayım....
gocmen
Üye
Üye

Mesaj gönderen gocmen »

film 16 haziran'da yine vizyona girecek arkadaşlar... :lol: kaçırmayın derim :wink:
yaskaman

Mesaj gönderen yaskaman »

Televizyonda yayınlanan Çemberimde Gül Oya dizisini izledikten sonra Çağan Irmak'a hayranlıkla bakmaya başladım... herşeyiyle çok kaliteli, rating kaygısı taşımayan, izlemeye değer bir yapımdı.
dizi bittikten sonra sabırsızlıkla beklemeye başlamıştık Çağan Irmak ne yapacak diye...
nihayetinde karşımıza bu güzel sinema filmiyle çıktı...
bizi yine yanıltmadı, hayal kırıklığına uğratmadı...
artık ismi geçen cümlelerde "kalite" kelimesi çok kullanılır oldu Çağan Irmak'ın. ehh aslına bakarsanız yakıştı da...
salkimsogut

Mesaj gönderen salkimsogut »

kesinlikle sinema salonunda izlenmesi sakıncalı film'lerden dir...zira salon kalabalıgında ki farklı kültür ve bakıs acılarını baz alırsak;en manasız yerde arkanızdan,sagınızdan solunuzdan kahkaha sesleri kikirdeşmeler yükselmesi kacınılmazdır!durum karsısında mümkün oldugunca algılarınıza ciddi bir tahribat ve saldırı söz konusudur...bu ve bunun gibi filmleri kendi dogal ortamlarınızda izlemeniz nacizane tavsiye edilenlerdendir...film üzerine sayfalarca yazmanın manası yokdur!herkes payesine düseni almışdır ziyadesiyle...''eskiden herşey baska bi güselmiş bea''demek den alamaz kişi kendisini...
ayrıca;herbiri bi yana,film de ki sadık ve salim karakterleri saglam iki ironik, ana vurus noktalarıdır ki...dadından yenmez...
hem hala salim gibi koşulsuz rafine sevgiler var ise neden sokaga çıkmayayım ki...degil mi?kimbilir!
ciwa
Üye
Üye
İsim: ciwa

Mesaj gönderen ciwa »

aaaaaaaaa, nıye ki???
terry
Üye
Üye
İsim: gökhan

Mesaj gönderen terry »

gittim gördüm klasik bi senaryo ama diyaloglar mükemmel çok etkiledi beni gerçekten mükemmel sözler ve diyaloglar
ona bi oda ver baba gidecek bi yeri yok
Kullanıcı avatarı
Gülce
Takımdan
Takımdan
İsim: Ebru

Mesaj gönderen Gülce »

kesinlikle klasik bir senaryo ama gerçekten çok iyi oyunculuklar.son zamanlarda yapılan en iyi türk filmi.
seyytan
Kıdemli üye
Kıdemli üye
İsim: Metin Çetin

Mesaj gönderen seyytan »

dengesiz28 yazdı:Bence o kadar da değil ya..
hem sinemada hem vcd de izledim ama fazla etkilendiğimi söyleyemem..

evet yaa... dengesiz28 hayret... zaten iyii olmasa 3,5 milyon kisi izlemezdi filmi deme... kusu bakma ama sen hakiketen nikinin kıymetini veriyorsun...
Rosey
Üye
Üye
İsim: ...

Mesaj gönderen Rosey »

offff bu film cok cok cok cok ama cokkkk gusel

cekimleriyle, muzikleriyle, oyunculariyla, senaryosuyla, kurgusuyla herseyiyle mukemmel... :cry:
zomzeus
Üye
Üye

Mesaj gönderen zomzeus »

ben filmi üç ay önce kardeşi ölen bi arkadaşımla izledim felaket bi deneyim ya da hataydı ne desem ki film mükemmeldi duygu sömürüsü yapılmadan bir dram bu kadar güzel anlatılırdı film sırasında ağladık filmden çıktık arkadaşımla sarlıdık birbirimize bi iki saat oturduk ağlamaya dertleşmey devam çok güzel bi filmdi :cry:
mavzer
Üye
Üye

Mesaj gönderen mavzer »

hayatımda izlediğim ve etkilendiğim sayılı türk filimlerinden

mükemmel başka ne diyebilirimki

sinemadan çıktığımda gözlerim doldu

ilk fırsatta babamı aradım :)
nilay_14
Üye
Üye
İsim: Nilay

Mesaj gönderen nilay_14 »

dvd sini aldım 5 kez izledim hepsinde ağladım...ama güldüm de yani salim ve karısı filme renk katmışlar
dengesiz28
Üye
Üye

Mesaj gönderen dengesiz28 »

eyvallah seyytan kardeşim..
beni şımartıyosun
:lol:
molibden
Üye
Üye

Mesaj gönderen molibden »

çok güzel bi film,tavsiye ederim.hem güldüren hem ağlatan bi film..en önemlisi kadro süper dolayısıyla bu filmede yansıyo.filmi izledikten sonra çoğu kişi eminim telefona sarılıp ailesini aramıştır :) buna şahit oldum..
Kullanıcı avatarı
sinan
Admin
Admin
İsim: Sinan

Mesaj gönderen sinan »

ama sessizce salonlara girip, seyirci rekoruna doğru koşması yapıtın değerini biraz ortaya koyuyor..

günümüzde yazılı-görsel basının desteği ile şişirilen onca BALONun arasında bu tür eserler "halen biraz umut var" dedirtiyor sanat ve insanlık için..
~
ansızın gelecek gibisin..