Televizyonda yayınlanan Çemberimde Gül Oya dizisini izledikten sonra Çağan Irmak'a hayranlıkla bakmaya başladım... herşeyiyle çok kaliteli, rating kaygısı taşımayan, izlemeye değer bir yapımdı.
dizi bittikten sonra sabırsızlıkla beklemeye başlamıştık Çağan Irmak ne yapacak diye...
nihayetinde karşımıza bu güzel sinema filmiyle çıktı...
bizi yine yanıltmadı, hayal kırıklığına uğratmadı...
artık ismi geçen cümlelerde "kalite" kelimesi çok kullanılır oldu Çağan Irmak'ın. ehh aslına bakarsanız yakıştı da...
kesinlikle sinema salonunda izlenmesi sakıncalı film'lerden dir...zira salon kalabalıgında ki farklı kültür ve bakıs acılarını baz alırsak;en manasız yerde arkanızdan,sagınızdan solunuzdan kahkaha sesleri kikirdeşmeler yükselmesi kacınılmazdır!durum karsısında mümkün oldugunca algılarınıza ciddi bir tahribat ve saldırı söz konusudur...bu ve bunun gibi filmleri kendi dogal ortamlarınızda izlemeniz nacizane tavsiye edilenlerdendir...film üzerine sayfalarca yazmanın manası yokdur!herkes payesine düseni almışdır ziyadesiyle...''eskiden herşey baska bi güselmiş bea''demek den alamaz kişi kendisini...
ayrıca;herbiri bi yana,film de ki sadık ve salim karakterleri saglam iki ironik, ana vurus noktalarıdır ki...dadından yenmez...
hem hala salim gibi koşulsuz rafine sevgiler var ise neden sokaga çıkmayayım ki...degil mi?kimbilir!
gittim gördüm klasik bi senaryo ama diyaloglar mükemmel çok etkiledi beni gerçekten mükemmel sözler ve diyaloglar
ona bi oda ver baba gidecek bi yeri yok
dengesiz28 yazdı:Bence o kadar da değil ya..
hem sinemada hem vcd de izledim ama fazla etkilendiğimi söyleyemem..
evet yaa... dengesiz28 hayret... zaten iyii olmasa 3,5 milyon kisi izlemezdi filmi deme... kusu bakma ama sen hakiketen nikinin kıymetini veriyorsun...
ben filmi üç ay önce kardeşi ölen bi arkadaşımla izledim felaket bi deneyim ya da hataydı ne desem ki film mükemmeldi duygu sömürüsü yapılmadan bir dram bu kadar güzel anlatılırdı film sırasında ağladık filmden çıktık arkadaşımla sarlıdık birbirimize bi iki saat oturduk ağlamaya dertleşmey devam çok güzel bi filmdi
çok güzel bi film,tavsiye ederim.hem güldüren hem ağlatan bi film..en önemlisi kadro süper dolayısıyla bu filmede yansıyo.filmi izledikten sonra çoğu kişi eminim telefona sarılıp ailesini aramıştır buna şahit oldum..