SEVGİLİ GÜNLÜK
-
- Banlanmış Üye
Re: SEVGİLİ GÜNLÜK
günlükcüm bugün içimde bi umut belirdi...umutsuzluk yoktu belki ama bugün içimde bi kıpırtı var..olacaklara karşı merak tatlı bi duygu...bakalım seneye bu zamanlarda yurdumun hangi köşesinde olcam..hayırlı bi bölüm olsunda artık nere olursa olsun...bugün annemle evin içinde voleybol oynadık....ve içim bi garip oldu seneye başka bi şehirde olursam çok özlicem
- fotosentez
- Takımdan
- İsim: yaprak
başım çok ağrıyor..
kafam kazan gibi..son günlerde bişey var üstümde zaten günlük..başım çok dönüyor.düşüp düşüp kalıyorum.o konuda bugün daha iyiyim ama başım ağrıyor sabahtan beri..fizik testi çözmeliyim.canım sıkkın.onu arıyorum ama telefonuna 2 gündür ulaşamıyorum.başına kötü bişey gelmiş olmasından korkuyorum.hava kapalı.soğuk belliki.ev ise sımsıcak.herşey ters geliyor bugün bana.içim sıkılıyor.şimdi bir kez daha aradım ama alışılmışın dışında gelişen hiç bir şey yok.umarım iyi biter bu gün..hoşçakal günlük

merhaba günlük
uzun zaman oldu dimi yazmayalı
evdeydim bugün geldim buradaki evime iyi ki geldim çok özlemiştim
şimdi evde tekim kızlar daha gelmedi tatilden edoşum da arkadaşının doğum gününe gitti ben de uzun bir zaman sonra tek başıma kalabildim
oturdum pc nin başına aldım yiyeceklerimi ohhh keyif yapıyorum arkadan da feriduncumcumcum çalıyor
insan başka ne ister yarabbiiiiiiim
sonra eve gidince babamla doktor doktor gezdik önce gözcüye gittik gözlük verdi hemen mor çerçeveli buldum onu aldım
sonra dişçiye gittik allahımmm 3 tane dolgu yapılacak çok korkuyorum ben günlük yaaa
bu kadar günlükçüm kaçtım ben
uzun zaman oldu dimi yazmayalı
evdeydim bugün geldim buradaki evime iyi ki geldim çok özlemiştim

şimdi evde tekim kızlar daha gelmedi tatilden edoşum da arkadaşının doğum gününe gitti ben de uzun bir zaman sonra tek başıma kalabildim

oturdum pc nin başına aldım yiyeceklerimi ohhh keyif yapıyorum arkadan da feriduncumcumcum çalıyor

sonra eve gidince babamla doktor doktor gezdik önce gözcüye gittik gözlük verdi hemen mor çerçeveli buldum onu aldım

sonra dişçiye gittik allahımmm 3 tane dolgu yapılacak çok korkuyorum ben günlük yaaa
bu kadar günlükçüm kaçtım ben
KONUŞŞAM TESİR ETMİYOR,SUSSAM GÖNÜL RAZI DEĞİL..... 

her gün sıkıldığımı yazarsam en sıkıldığım anların anlamı kalmaz di mi günlük :)
rutinleşen sıkıntı yerinde duruyor. acı yerinde duruyor. umut halen yerinde duruyor.
bi olmayan o :)
rutinleşen sıkıntı yerinde duruyor. acı yerinde duruyor. umut halen yerinde duruyor.
bi olmayan o :)
~
ansızın gelecek gibisin..
sevgili günlük
bugün canım çok acıyo , dışarda hayat akıyor candostum, heryerde insan kalabalığı ve ne yapamayacağını bilemeyen bir kaos yaşanıyor . ben ruhumu kaybettim candostum . masalım bitti ve ben karanlığıma dönüyorum hepten. direnen tutunan ve varım diyen edamın tavrımın yerini ışıksız bir gölgeler diyarı aldı. gene kızacaksın üzüleceksin belkide bana . ama yapma yaşamana bak sen. yaradan herkesin kaderini ayrı çizer, ayrı yerde nefes alır tüm canlar. ben yaradanıma dönüyorum. beni o sevsin o tutsun o affetsin . ihtimal ya gelirim sonra sana belki...
bugün canım çok acıyo , dışarda hayat akıyor candostum, heryerde insan kalabalığı ve ne yapamayacağını bilemeyen bir kaos yaşanıyor . ben ruhumu kaybettim candostum . masalım bitti ve ben karanlığıma dönüyorum hepten. direnen tutunan ve varım diyen edamın tavrımın yerini ışıksız bir gölgeler diyarı aldı. gene kızacaksın üzüleceksin belkide bana . ama yapma yaşamana bak sen. yaradan herkesin kaderini ayrı çizer, ayrı yerde nefes alır tüm canlar. ben yaradanıma dönüyorum. beni o sevsin o tutsun o affetsin . ihtimal ya gelirim sonra sana belki...
yolun sonu aynıdır yaralı kalpler için. masallar yalnızca "bitti" dersen biter... ömür bittiğinde değil
~
sevgili günlük...
bugün benim doğum günüm:)bugün asıl sürprizi ablacım yaptı...tam dersteyken içeri çiçekçi girdi...ablanız size çiçek yolladı dedi.şok oldum:)sonra öğretmenim ve arkadaşlarımda kutladı.bugün tarih yazılımda iyi geçti zaten...
bugün benim doğum günüm:)bugün asıl sürprizi ablacım yaptı...tam dersteyken içeri çiçekçi girdi...ablanız size çiçek yolladı dedi.şok oldum:)sonra öğretmenim ve arkadaşlarımda kutladı.bugün tarih yazılımda iyi geçti zaten...

-
- Banlanmış Üye
günlükcüm bütün gün evde oturdum saf saf yaktım bi sigara(ki içmem aslında)görmeden baktım tv ekranına ...beyin hücrelerim toplu intihara kalkıştı sanırım
kıyamadığım gitmekte günlük. sevgimi anlamamış ya bundan fazlası acıtmaz 

~
Kabul günlük..Yenilgimi kabul ediyorum bugün hayata karşı verdiği savaş sonlandı..Dökemediğim gözyaşlarımı kaldırdım biryere..Tüm resimlerini sildim aklımdan..Mavi gözlerinide..Dokunduğum en sıcak ağustos akşamınıda unuttum..Tek tek çıkardım içimden anılarımı ve unutmaya değil hiç yaşanmamışlığa programlardım kendimi..Çok zor günlük,birlikte olduğun bir başka tende unutamadığını görmek!Bu göz göre göre ihanet!Haketmiyor bunu..Ve dönüyorum son kez sırtımı geçmişe ve bu sefer kararlı..yarınlara el ele adım atacağım adam; geçmişimi sildim,geleceğimden habersizim..Şu anı benimle ölümsüzleştirir misin??
sevgili günlük
uyuyamıyorum artık nerdeyse yiyemiyorum hiçbir şeyi. sitemli sözler görüyorum sade ve kırılmış. üzgünüm gerçekten canım acıyor ve karanlıkla barıştım ona aitim belki kısacık ömrümde. yanlızım yorgunum, hastayım bu aralar. saçlarımı özledim bugün ilk defa . ama korkma yarın aynalara her zamanki gibi ağlamadan bakıp geçicem. üşüyorum biraz penceyi açık unutmuşum. bide bugün bir çocuk gördüm gidebildiğim en uzak mesafede 50 metre kadar uzaktaki parkta. gözleri boncuk boncuk simsiyahtı ve kelepçeledi bakışlarını gözlerime 4 yaşında bile yoktu belki. gördüm umudu, aydınlığı, korkusuz hayata inadını. gülümsedim aylardan sonra ilk kez. eve dönerken kimse yoktu yanımda başımı eğmedim yardım istemedim. acısada canım kendim geldim. benimle gurur duymanı istedim senle paylaşıyorum işte. o çocuğu unutmicam günlük tebessümüme neden oldu ve gözleri gerçekten gönül yarası derlerya öyleydi. söyle kimse bana sitem etmesin olurmu? kendimi zor zaptediyorum zaten düşmemek için. özlüyorum ve düşlüyorum....
uyuyamıyorum artık nerdeyse yiyemiyorum hiçbir şeyi. sitemli sözler görüyorum sade ve kırılmış. üzgünüm gerçekten canım acıyor ve karanlıkla barıştım ona aitim belki kısacık ömrümde. yanlızım yorgunum, hastayım bu aralar. saçlarımı özledim bugün ilk defa . ama korkma yarın aynalara her zamanki gibi ağlamadan bakıp geçicem. üşüyorum biraz penceyi açık unutmuşum. bide bugün bir çocuk gördüm gidebildiğim en uzak mesafede 50 metre kadar uzaktaki parkta. gözleri boncuk boncuk simsiyahtı ve kelepçeledi bakışlarını gözlerime 4 yaşında bile yoktu belki. gördüm umudu, aydınlığı, korkusuz hayata inadını. gülümsedim aylardan sonra ilk kez. eve dönerken kimse yoktu yanımda başımı eğmedim yardım istemedim. acısada canım kendim geldim. benimle gurur duymanı istedim senle paylaşıyorum işte. o çocuğu unutmicam günlük tebessümüme neden oldu ve gözleri gerçekten gönül yarası derlerya öyleydi. söyle kimse bana sitem etmesin olurmu? kendimi zor zaptediyorum zaten düşmemek için. özlüyorum ve düşlüyorum....
belirsizlik içinde olduğumun ikimizde farkındayız,sevgili günlük...
kafam karmakarışık,yüreğimde öyle...aşkların her biri bi ip,iplerin hepsi kördüğüm olmuş,kördüğüm topaklanmış yüreğimin ortasına kurulmuş....
herkesi özgür bırakmak gerek önce,yüreğimden gitmelerine izin vermek birer birer...zaman tanımak yüreğime sonra,düğümlerin açılmasını seyretmek...ve yeni düğümler atmak sonrasında....bi ömür boyu çözülmeyecek gemici düğümleri atmak....!!!
Ey AŞK nerdesin?Gel bul beni...Esir et kendine yine...
kafam karmakarışık,yüreğimde öyle...aşkların her biri bi ip,iplerin hepsi kördüğüm olmuş,kördüğüm topaklanmış yüreğimin ortasına kurulmuş....
herkesi özgür bırakmak gerek önce,yüreğimden gitmelerine izin vermek birer birer...zaman tanımak yüreğime sonra,düğümlerin açılmasını seyretmek...ve yeni düğümler atmak sonrasında....bi ömür boyu çözülmeyecek gemici düğümleri atmak....!!!

Ey AŞK nerdesin?Gel bul beni...Esir et kendine yine...
-
- Kıdemli üye
- İsim: Metin Çetin
Bugün cok güzel gün evvet... 

çoktandır saçlarıma aynada bakmamıştım. bugün güzelce bi yıkayıp taradım. baktım. omuzlarımdan bikaç santim aşağıya inmiş. ama kesicem sanırım 

~