SEVGİLİ GÜNLÜK
-
- Üye
- İsim: BAHAR
Re: SEVGİLİ GÜNLÜK
MUTLUYUM BUGÜN GÜNLÜK.ASLINDA HASTA OLDUM AMA BEN ÇOK MUTLUYUM
Edit:B.ADA
Edit:B.ADA
-
- Kıdemli üye
- İsim: Mehtap
sevgili günlük bugünde evde aptal aptal bişeyler yaptım durdum, zamanla
oyun oynamayı sevmiyorum artık. dışarda sis var gibi karanlık erken çöktü bugün. neyse kahve yapmaya çalışayım gene kendime birazda kitap okurum bakalım işte sabah olur yada ben uyur kalırsam inşallah yarın olacak. yorgunum aslında bugün (
oyun oynamayı sevmiyorum artık. dışarda sis var gibi karanlık erken çöktü bugün. neyse kahve yapmaya çalışayım gene kendime birazda kitap okurum bakalım işte sabah olur yada ben uyur kalırsam inşallah yarın olacak. yorgunum aslında bugün (
-
- Üye
- İsim: nilgün
durup durup gülesim geliyo
bu sefer kesin yedim kafayı
bu sefer kesin yedim kafayı
Çok kızıgınım bugün günlük..Sabrımı deniyor sanırım hayat..Finaller,kavgalar,kafasını kullanamayan bir hoca..Bugün fazla yükleme yaptı hayat bana hata veriyorum günlük..Bulaşmasınlar bana..
-
- Üye
- İsim: Nilay
of günlük off!!!son sınavlar,stres,anlayışsızlıklarla dolu bi haftada geride kaldı sanırım...içim doldu taştı bütün problemler gelip beni buluyor sanki...yarın adaşım gelicekmişş ona sarılıp ağlamak istiyorum canım dostum o beni anlar ınga
-
- Admin
- İsim: Sinan
küçücük ufacık kaldım minicik
gözlerine sığabilirim
ağlarsan eğer ilk damlanla arınabilirim
küçücük ufacık kaldım
ağlarsam düşerim
ağlarsan düşerim
(fd)
çatlak bir kadeh kalbim, sızıyorum.. günlük..
gözlerine sığabilirim
ağlarsan eğer ilk damlanla arınabilirim
küçücük ufacık kaldım
ağlarsam düşerim
ağlarsan düşerim
(fd)
çatlak bir kadeh kalbim, sızıyorum.. günlük..
~
ansızın gelecek gibisin..
ansızın gelecek gibisin..
sevgili günlük bugün aylar sonra lavinya net e tekrar üye oldum ... kalbimde ki kırıklıklar daha da büyüdü görüşmeyeli , arayışlarım beni nereye sürüklüyor bilmiyorum , kendimi en mutsuz hissettiğim anlarda yanımda kimsenin olmayışı ne kadar acı verici , oysa en çok ben ittim onları uzaklaştırmak için yakınımdan ... şair inde dediği gibi yalnış bir yalnızlığın bedelini ödüyorum şimdi ödenecek başka bedel kaldımı ki ?
se.a
se.a
Allahım bu nedir ya..gelen oynuyo giden oynuyo..karşılaştığım yamukluklar beni yamultuyo..YALANDAN NEFRET EDİYORUM!!!
Sana ait olmayan bişeyleri seninmiş gibi gösteriyorsan,o sen değilsin.Senin sen olmadan yaptığın her davranışın,her sözün
dürüstlüğünü zedeler,bilmez misin?!Bana seni,başkasından alıntılarla yansıttığında,bana bunu yaşattığından sonra doğrusunu
söylesen bile ne farkediyor söyler misin?!Öss sınavında o senin kağıdında bir soruyu cevaplasa,sonra göreli kişiye
'o benim cevabım değil,onun cevabı,bunları aşalım' desen,seni anlayacağını mı düşünüyorsun?Direk ikinizi de
sınavdan atar!Ya da görevli görmedi diyelim,sonuçlar geldi eline,onun sende işaretlediği soru yanlış ya da doğru
ne farkeder,o senin sonucundur artık,nası değiştirebilirsin ki?!Bu bir örnekti,anlaman için,bana ne yapıyor olduğunu
görüp farketmen için.Şimdi söylesene,bana şimdiye kadar söylediğin kaç söz gerçekten senindi?Belkide yarısı
ona ait ama bn şu an sadece ikisini biliyorum.Sonradan bilmek neye yarar ki,sen bana o anı yaşatıyorsun sonra
da hiç bişey olmamış gibi davranmamı bekliyorsun,fazla şey bekliyorsun!Kendi yapabileceğinden daha fazla şey bekleme
karşındakinden.
'bırak ellerimi..' şiirinin açıklamasını yapmıştı o, 'sana bu duyguları hissedip,sana yazmış,şiir kendini o
şiiri yazmış gibi hissedenindir' gibi cümleler kurmuştu,tamam,eyvallah.Peki ya şimdi?!Sen o son msjını ya
bana söyledin ya başkasına,ben öyle düşünüyorum şimdi,çünkü senin adının altında yazıyor!Daha sonra böyle
düşünmesem bile,sen bana bunu düşündürttürdün,hiçbişey olmamış gibi davranamıyorum işte!Ya senin adının
altında yazan o şiir yalan,ya da bana o istedi diye yazdığını söylemen..ne şekilde bakarsan bak,ortada bir yalan
var işte!BANA BUNU BİDAHA YAŞATMA!YALANA HİÇ TAHAMMÜLÜM YOK!Ben karşında bukadar mert ve açık sözlü duruyorsam,
seninde öyle olman gerekiyor.Sana şimdiye kadar söylediğim iki şeyin başkasının düşüncesi olduğunu söyleseydim,
ne hissederdin?İşte bana onu hissettiriorsun şimdi!Mesela sen bana telefondan ilk msj attığında sana gelen cevabı
başkası söyledi desem sonra bir ara bu yazıyı başkası yazdı desem,eskisi gibimi olur sanıyorsun?Okadar basit mi?
Mail atamıyorum,bozuk,burdan yazabildim ancak,iyiki kontürün yok bu ara,uzun uzun düşün bu söylediklerimi,
BANA BUNU BİDAHA YAŞATMA!!!
Sana ait olmayan bişeyleri seninmiş gibi gösteriyorsan,o sen değilsin.Senin sen olmadan yaptığın her davranışın,her sözün
dürüstlüğünü zedeler,bilmez misin?!Bana seni,başkasından alıntılarla yansıttığında,bana bunu yaşattığından sonra doğrusunu
söylesen bile ne farkediyor söyler misin?!Öss sınavında o senin kağıdında bir soruyu cevaplasa,sonra göreli kişiye
'o benim cevabım değil,onun cevabı,bunları aşalım' desen,seni anlayacağını mı düşünüyorsun?Direk ikinizi de
sınavdan atar!Ya da görevli görmedi diyelim,sonuçlar geldi eline,onun sende işaretlediği soru yanlış ya da doğru
ne farkeder,o senin sonucundur artık,nası değiştirebilirsin ki?!Bu bir örnekti,anlaman için,bana ne yapıyor olduğunu
görüp farketmen için.Şimdi söylesene,bana şimdiye kadar söylediğin kaç söz gerçekten senindi?Belkide yarısı
ona ait ama bn şu an sadece ikisini biliyorum.Sonradan bilmek neye yarar ki,sen bana o anı yaşatıyorsun sonra
da hiç bişey olmamış gibi davranmamı bekliyorsun,fazla şey bekliyorsun!Kendi yapabileceğinden daha fazla şey bekleme
karşındakinden.
'bırak ellerimi..' şiirinin açıklamasını yapmıştı o, 'sana bu duyguları hissedip,sana yazmış,şiir kendini o
şiiri yazmış gibi hissedenindir' gibi cümleler kurmuştu,tamam,eyvallah.Peki ya şimdi?!Sen o son msjını ya
bana söyledin ya başkasına,ben öyle düşünüyorum şimdi,çünkü senin adının altında yazıyor!Daha sonra böyle
düşünmesem bile,sen bana bunu düşündürttürdün,hiçbişey olmamış gibi davranamıyorum işte!Ya senin adının
altında yazan o şiir yalan,ya da bana o istedi diye yazdığını söylemen..ne şekilde bakarsan bak,ortada bir yalan
var işte!BANA BUNU BİDAHA YAŞATMA!YALANA HİÇ TAHAMMÜLÜM YOK!Ben karşında bukadar mert ve açık sözlü duruyorsam,
seninde öyle olman gerekiyor.Sana şimdiye kadar söylediğim iki şeyin başkasının düşüncesi olduğunu söyleseydim,
ne hissederdin?İşte bana onu hissettiriorsun şimdi!Mesela sen bana telefondan ilk msj attığında sana gelen cevabı
başkası söyledi desem sonra bir ara bu yazıyı başkası yazdı desem,eskisi gibimi olur sanıyorsun?Okadar basit mi?
Mail atamıyorum,bozuk,burdan yazabildim ancak,iyiki kontürün yok bu ara,uzun uzun düşün bu söylediklerimi,
BANA BUNU BİDAHA YAŞATMA!!!
-
- Banlanmış Üye
günlükcüm kaç gündür hastayım kırıldım gripten nanelimon içmekten bi hal oldum..babamdanda azar işittim sabah hala niye doktora gitmedin diye kızdı...ders çalışmaya da mecalim yok halsizlik çokkk
cok muhterem gunluk::
ben anlamıyorum,attıla ilhanın ozdemir asafın ahmet selcuk ılkanın ve ismını sayamadıgım onca saırın siirini alıp sevdigimle paylassam simdi bu siirleri yazan o saırler benim sevdiğimi dusunerek mı yazdı.eger oyleyse ben aldatılıyorum...anlamadıgım bır sey daha hangı ılıskı bı oss sınavına benzetiliyor..anlamadıgım o kadar cok sey var kı...
yargısız ınfazdan kacınmak bu kadar mı zor olabilir...yazılan siirden sonra ask mesajları atıyorum ne kadar sevdiğimi belirtiyorum... yo!! hayır ben oyun oynuyorum(!!!)peki bu oyunda ne kazandım ne kazanacagım...her seyı kendine cekmek kolayına geliyor sanırım.
ben her gun dusunuyorum dusunmekten de usanmadım ılıskıyı yurutebılmek adına yaptıgım onca sey ya gorunmuyor ya da gormezlikten gelınıyor.eger bırseyler ugruna emek veriyorsam aynı ozveriyı karsı taraftan da beklerim..hakkımda sorgulamaksızın verilen yargılardan hep korktum ve ne yazıktır kı hala basıma geliyor..
bir cinayet var sokagın ortasında cansız yatan bir adam...kimliğim calınmıs cesetin yanına bırakılmıs..cinayetin altında benim ısmım gecıyor gercek suclular adına hapsedılıyorum yıllarca...
demek hersey dısardan gorulduğu gibi olmuyormus cogu zaman...evet konturum yok ama asıl dusunmesi gereken hangimiz acaba..ben ıkımız adına yeterince dusunmusken...
körüm ben ask körü,
bırıleri bunu gormese de.
dılsızım ben,
sevgı sözcukleri içimde düğümlü
birileri bunu istemese de
............................!!!!!!!
bırak ruzgar savursun saclarını
o ruzgarın ben oldugumu bıl yeter
bırak yagmur ıslatsın tenını
o yagmurun ben oldugumu bıl yeter..
gecelerin yargıcı(osm)
bu sozler onun bıl ıstedım... hanı sen mertsın ya acık sozlusun ya ben de oyleyım...
ben sana senın içinde olmadıgın bır hayalın yok dıyorum sen bana neler soyluyorsun bundan ote soz mu var bıraz da sen dusun bakalım...
ben anlamıyorum,attıla ilhanın ozdemir asafın ahmet selcuk ılkanın ve ismını sayamadıgım onca saırın siirini alıp sevdigimle paylassam simdi bu siirleri yazan o saırler benim sevdiğimi dusunerek mı yazdı.eger oyleyse ben aldatılıyorum...anlamadıgım bır sey daha hangı ılıskı bı oss sınavına benzetiliyor..anlamadıgım o kadar cok sey var kı...
yargısız ınfazdan kacınmak bu kadar mı zor olabilir...yazılan siirden sonra ask mesajları atıyorum ne kadar sevdiğimi belirtiyorum... yo!! hayır ben oyun oynuyorum(!!!)peki bu oyunda ne kazandım ne kazanacagım...her seyı kendine cekmek kolayına geliyor sanırım.
ben her gun dusunuyorum dusunmekten de usanmadım ılıskıyı yurutebılmek adına yaptıgım onca sey ya gorunmuyor ya da gormezlikten gelınıyor.eger bırseyler ugruna emek veriyorsam aynı ozveriyı karsı taraftan da beklerim..hakkımda sorgulamaksızın verilen yargılardan hep korktum ve ne yazıktır kı hala basıma geliyor..
bir cinayet var sokagın ortasında cansız yatan bir adam...kimliğim calınmıs cesetin yanına bırakılmıs..cinayetin altında benim ısmım gecıyor gercek suclular adına hapsedılıyorum yıllarca...
demek hersey dısardan gorulduğu gibi olmuyormus cogu zaman...evet konturum yok ama asıl dusunmesi gereken hangimiz acaba..ben ıkımız adına yeterince dusunmusken...
körüm ben ask körü,
bırıleri bunu gormese de.
dılsızım ben,
sevgı sözcukleri içimde düğümlü
birileri bunu istemese de
............................!!!!!!!
bırak ruzgar savursun saclarını
o ruzgarın ben oldugumu bıl yeter
bırak yagmur ıslatsın tenını
o yagmurun ben oldugumu bıl yeter..
gecelerin yargıcı(osm)
bu sozler onun bıl ıstedım... hanı sen mertsın ya acık sozlusun ya ben de oyleyım...
ben sana senın içinde olmadıgın bır hayalın yok dıyorum sen bana neler soyluyorsun bundan ote soz mu var bıraz da sen dusun bakalım...
Düşün düşün hindi oldum ben be günlük...ne güzeel 5 gündür ağlamıyodum,bu gün 5 günlük ağladım,ne ağlak bi kız oldum ben be iğreniyorum kendimden!:( Şu gel-gitlerden de feci bunaldım,manyaklaştırıyorlar beni sıyırıyorum..ne dediğimi ne yaptığımı bilmiyorum...bu son gelişleri olsa keşke...gitsinlerde bida gelmesinler artık yeter!neyin nesidir bu anlamadım,bişeyi anlasam da anlamamışcasına düşünceler üretiyo beynim bu gelenler gidene kadar!nası çözücem ben bunu bilmiyorum,vakti zamanında çözememkten bilinç altıma atabilmiştim ama recall yaptı işte bidaha onu da yapamıyorum!Geçecek geçecek de nezaman geçecek?Gelip bikaçtane geçiriyo...bir türlü geçmiyor!Bana onları hatırlatacak en ufacık bişey bile olmaması lazım,çözüm yolu bu sanırım.Ama hayat bu,iğrenç tuzaklarla dolu,yaşıyoruz işte payımıza düşeni,payımıza ne düşüyo,niye düşüyo bilmeden...buna da şükür ne diyim ki..en azından ben zar zor da olsa farkediyorum hatalarımı..farketmek çözmenin yarısıdır diyen bir atasözü var mı?Yoksa bile ben anonim yaptım işte karıştırmayın Ya farketmeyenlerin hali ne ki...daha mı iyi acaba farketmemek?ne kaybettiğini bilmemek,acı çektiğini hissetmemek,herşey güllük gülistanlık ohhh ohhh,gerçekler acıdır ya hani insanı acıtır ya hani bide ektiğini biçersin,bazen ekmesen de biçersin acıdan ...alabildiğine uçsuz bucaksız bir kör kuyuya itilirsin de bir yerden sonra orda kalmak da birdir ordan çıkmak da birdir senin için ve sersemleştirici bir soğuğun hala nası yakıcı ve yıkıcı bir güce sahip olduğuna akıl erdiremezken savaşırsın onla...hala savaşıyorum geçmişteki iğrenç hatıralarla...intikam benim ne haddime,Allah'a havale ederim ve uzaklaşırım...sen sadece payının olduğu,beynimin oyunlarına maruz kaldın,ama yaşayan benim ve sen sadece yansımalara şahitsin,kusura bakma.Seninle tanıştığımda,tekrar barıştığımda,senle hiçbir anımda böyle olabileceğini tahmin edemezdim,kusura bakma.Seni köpekler gibi sevdiğim için ..kusura bakma
Merhaba günlük yine ben..Finallerim var çalışasım yok kısaca..Bende iyice tenhalaştım bu koca ve bir o kadar da kuru kalabalığın arasında..Ruhumdan başka dostum yokmuş bunu anlarım..İzdüşümden başka birşey değilmiş benliğim..yanımdakiler ise karanlıkta bile gölgede..Sahi günlük bu sevgiler niye sahte??Yüzüne gülenler arkadan niye kahpe??düşünüyorum günlük kim layık ki sevilmeye..Gerekirse uğruna bir kuru can vermeye..YAZIK! evet günlük anladım ki ruhumdan başka dostum yok benim bu bir gerçek,ama ruhum dostumsa tek dostum da ipek..
allahım 2 saat sonra okulda olmalıyım..Poofff daha çalışmadııımmm
..bana yaptığın gibi bir oyun...bana yaptığın gibi, sana verdiği değeri yok etmek için elinden geleni yaptığın bir oyun yaptıysan ona da,ve sonra seni hala dostu gibi görebiliyorsa o,evet o senin tek dostun...bana düşmanlık yapan birine dostum diyemiyorum ben içime sindiremiyorum bunu üzgünüm..ama ben senin düşmanın değilim,sadece diğerleri gibi biriyim artık...ama sen belki yine düşmanca davranırsın bana kim bilir..yine de ben senin düşmanın değildim ve hala değilim.