SEVGİLİ GÜNLÜK
Re: SEVGİLİ GÜNLÜK
sevgili günlük ;
bi pazartesi daha senelik izindeyim ve ben yine bugünü iş arayarak geçirdim , yeni bir iş istiyorum artık sıkıldım işimden... her ne kadar şu an çalıştığım yer de bir aşka yelken açmış olsamda artık keyif vermiyor bana bu ortam ... aşkk , sen ne imkansızsın ... hep olmadık zamanlarda gelip çalıyorsun kapımı , olmayacak kişileri dikip karşıma arsız bi gülüş atıyorsun , kanayan yaramı saracak bi el , gözlerimi ısıtıcak bi bakışa muhtaçken . yalnızım ... yine yalnızım ...
bi pazartesi daha senelik izindeyim ve ben yine bugünü iş arayarak geçirdim , yeni bir iş istiyorum artık sıkıldım işimden... her ne kadar şu an çalıştığım yer de bir aşka yelken açmış olsamda artık keyif vermiyor bana bu ortam ... aşkk , sen ne imkansızsın ... hep olmadık zamanlarda gelip çalıyorsun kapımı , olmayacak kişileri dikip karşıma arsız bi gülüş atıyorsun , kanayan yaramı saracak bi el , gözlerimi ısıtıcak bi bakışa muhtaçken . yalnızım ... yine yalnızım ...
-
- Banlanmış Üye
günlükcüm pazartesileri sevmiyorum..evde boş boş oturmak güzel değillll..ayrıca ders çalışmak zorunluluğunuda sevmiyorum ama napalım şimdi bi sürü şey sevmiyorum diye bunalımlara girmeyeyim ayak üstü..en iyisi sevcek bişilerde bulayım meselaaa ailemi seviyorum bir de elifimi seviyorum böyle bi dostum var diye çok şanslıyım...bu kadar sevgi pıtırcıklığı yeter gideyimde ders çalışayım accık....fizikle olan randevuma geç kalırsam kırılır sonra aramız bozulur
Günlük günlük günlük..Olan olmuş biten bitmiş ve yola devammış..Ben olduğum yerdeyim artık tam burdayım..Sözlerimin tutulmamazlığıyla kalbimin kırıklığı arasında bir yerdeyim..Kah ileri gitmişim bir adım kah geri kendimi inandıramadıktan sonra..Çoğu zaman anlatmaya çalışmışımdır haklılığımı ama şimdi susuyorum..Kendimi dostun sanmaktan son kez vazgeçiyorum sanırım..İster yakın ol artık kendin gibi ister uzak yabancıymışcasına..Yada senin dediğin gini olsun herkez ol sen..Sana kalmış artık ben burdayım..Bilirsin ben beşiktaşlıyım..Ya siyahtır herşey yada beyaz bilirsin bende GRİ olmaz..
Kurtuldum günlük,bana acı veren herşeyimden kurtuldum..Dokunduğum en sıcak ağustos akşamını sildim aklımdan..Kumrallığında ki mehtabın deniz gözlerine bakmıyorum artık..adını eyvallahlarla birlikte harcadım..Ruhunu şeytana satan bir adama aşık değilim artık..Payıma düşeni fazlasıyla ödedim ben bu aşktan..BİTTİ..Bu sevdayı kalbime gömdüm ve sen öldün şimdi eşim dostum beni hastayım sanıyor yastayım kimse bilmiyor diyorum artık ferhat göçerin şarkısındaki gibi..ama yas faslım çoktan bitti..
Şimdi yaralarımı sarmaya çalışan birini seviyorum ben uzun zamandır sırtımı döndüğüm..Gözlerindeki sevgiyi okuyabildiğim birini..umutsuzlukların peşinde koşmaktan yorulduğum için değil umudumu ondan gördüğüm için eminim artık..Ve uzun zamandır ilk kez içtenlikle söylüyorum işte SENİ SEVİYORUM..şimdide sezen aksudan dizeler geliyor aklıma :
Al beni götür kanatlarınla bu gece uçurup diyar diyar sev beni
sevilmediğim kadar unuttur yalnız yaşadığım her geceyi öyle gel
gör beni boğuk karanlıklarda sar biraz ki doğmasın sabahlar
al sevgim hiç vermediğim kadar unuttur yalnız yaşadığım her geceyi öyle gel sev iste yeminler ederim aşka belki birdaha hiç tutulmazlar
inanmasam bile gel inandığım ne var ne yoksa hiç vermediğim kadar..!
Şimdi yaralarımı sarmaya çalışan birini seviyorum ben uzun zamandır sırtımı döndüğüm..Gözlerindeki sevgiyi okuyabildiğim birini..umutsuzlukların peşinde koşmaktan yorulduğum için değil umudumu ondan gördüğüm için eminim artık..Ve uzun zamandır ilk kez içtenlikle söylüyorum işte SENİ SEVİYORUM..şimdide sezen aksudan dizeler geliyor aklıma :
Al beni götür kanatlarınla bu gece uçurup diyar diyar sev beni
sevilmediğim kadar unuttur yalnız yaşadığım her geceyi öyle gel
gör beni boğuk karanlıklarda sar biraz ki doğmasın sabahlar
al sevgim hiç vermediğim kadar unuttur yalnız yaşadığım her geceyi öyle gel sev iste yeminler ederim aşka belki birdaha hiç tutulmazlar
inanmasam bile gel inandığım ne var ne yoksa hiç vermediğim kadar..!
-
- Üye
- İsim: Hale
bugün benim için çok güzel bir gündü..çünkü eşime yeniden aşık oldum onu çook seviyorum!
Bugün çok yazdım dimi günlük..ama yazmakla dökülüyor içimde sakladığım gözyaşlarım..Söylesene kimim ben??Bu soruyu arayıp da her defasında farklı yanıtlar bulmaktan yoruldum ben..Başka biri..Karanlık..Buz gibi..Daha yüzlercesi..Her fikrine bir ifade her sözüne bir anlam yüklemekten yoruldum..Bir insan neden farklı bakar ki aynı insana eğer karşısındaki hala aynıysa..Karşındaki ona inanmıyosa..Ne yaparsa yapsın güvenmiyorsa..Hala şüpheleri varsa..Hep aykırı anlamlar aradın bende..Hareketlerimde..Her zaman başkalarını suçladın kendin yerine..Sana hiç başka biri gibi bakmadım ben..Giden midir terkeden yoksa geride kalan mı?Kalan çoktan bırakmıştır zaten,giden bu yüzden gider..demişsin bana dostluğumuz adına..Sana 2 söz vermiştim ben..Belki merak edersin ikincisini yemek yerken söylemiştim sana herzaman yanında olamayabilirm ama herzaman senleyim diye..Bu hep öyle burada, olduğum yerde kalmayı seçsem bile..Gözyaşlarını silen bendim..Ne değişti şimdi biliyor musun korkak bakıyorum sadece karanlık değil..Buz gibi..ellerimi bile suyla soğutmaya çalışırken bunu düşünmene şaşırdım..Söylemiştim kafamda çok şey vardı tam gürkuta bişey sorcakken büşra..Kendin dedin işte başkası..ama inanmayacaksın her zamanki gibi..Zaten bana birşeyleri anlat yada inandır diyende yok değil mi! ve anladım ki zaten sen hiç affetmemişsin beni..
En son blackpearl tarafından Salı, Ocak 16, 2007 14:45 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
-
- Admin
- İsim: Sinan
bugün iki sevdiğim kişiden mutluluk haberi aldım sevinçliyim :) biraz da buruk.
ne diyelim. darısı başımıza :P
ne diyelim. darısı başımıza :P
~
ansızın gelecek gibisin..
ansızın gelecek gibisin..
-
- Kıdemli üye
- İsim: Mehtap
amin sinan eminim bir gün mutlu olacaksın. seni taşıyabilecek sağlıklı biri çıkacak karşına hemde koşabilecek
neyse sevgili günlük az uzak kaldım senden hastanedeydim gelemedim özür dilerim. iki gün ço zorladım kendimi parka gidicem geri dönücem tak başıma derken bugün kahvemi bile zor yaptım . uzanıyorum sürekli ağrım var biraz. evdekileri uzaklaştırmakla herkesi kovmakla kötü mü ettim acaba ?
neyse ya böyle iyi oldu en azından ses yok , acıyan yok, yorum yapan yok, içimde destek bekleyen biri yok en azından ve ben biliyorum ki ben yapmazsam kimse yapamaz bana bişey sonra görüşürüz sandalyede oturmaya çalışmama yasak
neyse sevgili günlük az uzak kaldım senden hastanedeydim gelemedim özür dilerim. iki gün ço zorladım kendimi parka gidicem geri dönücem tak başıma derken bugün kahvemi bile zor yaptım . uzanıyorum sürekli ağrım var biraz. evdekileri uzaklaştırmakla herkesi kovmakla kötü mü ettim acaba ?
neyse ya böyle iyi oldu en azından ses yok , acıyan yok, yorum yapan yok, içimde destek bekleyen biri yok en azından ve ben biliyorum ki ben yapmazsam kimse yapamaz bana bişey sonra görüşürüz sandalyede oturmaya çalışmama yasak
-
- Admin
- İsim: Sinan
-
- Üye
- İsim: Sonay
günlükkkkkkk işletmeden bütünlemelere kaldım sanırım
Günlük biliyorum bıktın benden..Ama bende susuşlarımdan bıktım..Issızlığım kabarıp köpürmeye başladı..Önümde tarih notlarım..Nedenini bile bilmediğim dehşet bir baş ağrısıyla savaşıyorum üstüne..Bu aralar çok mu şikayet eder oldum ne..Bu kışın tadı yok.. Benimde öle..ya ben tad alamaz oldum birşeylerden yada onlar kaybetmiş renklerini be günlük..Özlemlerim kemirirken içimi neyi özlediğimi anlayamıyorum bu ara..Gözyaşlarım esir değil artık gözlerimde..Çıkardım kafesinden yüreğimi ama uçamıyor..Aynı semada aynı kara bulutlar..Ve aynı fırtınalar kopacak yine biliyorum..Sanrım gerçekten yorgunum hayata karşı..Birşeyleri önceden bilmekten de yoruldum..Anı yaşa derim herkeze ben yaşayamazken..Nasıl bişey ki anı yaşamak o anı çoktan biliyor olurken..Hayat ben nereye çekersem oraya geliyor ve nedense çekmem gereken yerlere yine hayat karar veriyor..Bu ne kader mi??Attığım her adımı ve getiriceklerini bilmekten yorldum..Ama artık kısık yalvarışlarını duymazdan geliyorum dünya!..
Ehhe yine ben günlük bu iki gündür pek bir neşeliyim hadi hayırlısı bakalım..Türkçe sınavı var bugün ama takan yok..Birazdan burger kinge gideceğiz arkadaşlarla..ATEŞ BİZİ ÇAĞIRIYOR Gelince yazarım sana özle beni..
sevgili günlükcüm,acaba bu gün beni nekadar dinleyeceksin ? ...bütün yaralarımın üstüne beyaz bir kalemle gülen suratlar çizmiştim ya hani,NEDEN hepsi silindi ? Sanırım kalbimin mevsimi şaşırdı kendini,yaz ortasında olanca yağmur bulutu bıraktı kendini yerçekimine,bu yağış da nerden çıktı böyle ?!beyaz boyalarımın hepsi karıştı damlaların arasına sonra süzüldü mazgallara...tarihim gizli mazgallarda...bana şimdi bir beyaz kalem gerek,aramıyorum ama, o beni bulsun ya da bulmasın canı istemezse,bir kum saatinde zamanı durdurduğum gibi dursun zaman böyle canı isterse...bıraktım düşünmeyi,bıraktım bir çok şeyi,bir sigarayı bırakamadım...boş işlerle uğraşıyorum yine,boşa uğraşmadığımı zannettiğim her an boşa çıkan şeylerin acısını çıkarmak niyetiyle...aslında niyetim de yok ama işte nedenini bilmiyorum..nedenini bilemediğim okadar çok şey var ki,ben de hepsini kadere bağlıyorum..çok kaderci bulunuyorum en yakınımdaki iki insan tarafından...neden diye sorduğum hiç bir sorunun cewabını net bir şekilde ne kendimden ne de onlardan alamadığım için kadere bağlıyorum...sanırım anlaşılamıyorum ya da ben anlatamıyorum...
-
- Üye
- İsim: Aslı
bitti bitti bittiii... bir dönemi daha kapattım... oh be, evime kavuştum artık... finallermiş vizelermiş... tatilin tadını çıkarma zamanıdır şimdi...