SEVGİLİ GÜNLÜK

Sizin Kürsünüz. Genel de Konu dışı başlıklar...
blackpearl

Re: SEVGİLİ GÜNLÜK

Mesaj gönderen blackpearl »

Bir sınav daha bitti günlük..Ruh gibiyim..Çok yorgunum..Beynim yorgun..Çok mızmız oldum..Sinirliyim..Sıkıldım..Canım hiçbir şey istemiyor..Hçbir şey çalışmak,yapmak..Zorunlu şeylerden sıkıldım..Monoton hayat bana göre değil bunu anladım..Okul - ev - ders üçlüsü fena gerdi beni..Neyseki arada yemeğe falan kaçıyoruz arkadaşlarla bu biraz olsun rahatlatıyor beni..Ama benim gibi hareketli biri için yetersiz malesef..Off sınavsız günlerimi özledim ben .. :(
blackpearl

Bileğimi incittim günlük..Çok ağrıyor..Birkaç gün elastik bandajla dolanıcam ortalıkta ki hiç sevmem.. :( Hemde sınav haftası yani bravo bana off nese allahtan çatlamamış çünkü resmen ÇAT diye bir ses gelmişti..Görünmez kaza diye buna diyorlar sanırım..İyiki final projemi bitirmişim yoksa biraz zor yapardım ve iyiki yarın sınavım yok..Diğer güne kadar yazabilir hale gelir inşallah..
ponnik
Üye
Üye
İsim: Sonay

Mesaj gönderen ponnik »

Günlük nezle oldum ve burnum çok ağrıyor!!!!
dün ilaç içtim uyudum biraz geçti ama hala iyileştiğimi söyleyemem.Neyse ki Feridun'u dinliyorum o bana ilaçtan daha iyi geliyor!!!
DeepSenSe

Mesaj gönderen DeepSenSe »

korkularımla yüzleştim içimde...yendim...söylenecek güzel sözlerim var henüz beklemede...
acıya okadar çok alışmışım ki,kendime mutlu olabilme ihtimali bile bırakmamışım
gelmenin imkansız olduğuna inansam bile ben hep seni beklemişim (ki şimdi yanındayım)
^geleceğinin nasıl olmasını istiyorsan,sen 'O'sun,hayallerin gerçek olmayacak olsa bile^ dedi bana biri
evet bunu öğrendim yeni..
içimde ne istediğini bilen ve umut dolu biri vardı bir de ona kör biri..
...savaştaymışım,acılar çelme takmış düşmüşüm,düşerken de gözlerime perde çekmiş yaşadıklarım,
öldüm sanmışım aslında hala canlıymışım,şimdi evet şimdi ayağa kalktım...
bu çelişkiyi bir dost bana farkettirdi...kör olan artık görüyor gerçek beni,buldum kendimi :)
blackpearl

Günlük bileğim hala şiş ya..Anlayamadığım şey çok sert bir çarpış değildi niye bu kadar incindi ki..Daha önce çatlamıştı ondan mı kaynaklı acaba :? oss can sıkıcı sakarlıklarım başladı yine ne güzel uzun zamandır uğramıyorlardı bana :(
bluedeathdL
Üye
Üye

Mesaj gönderen bluedeathdL »

Günlük çok kızdım ona, çok :x Bugün biraz daha kararsızım,kibrit çöpünden kurmuşum hayalleri,küçük bir kıvılcımla yanacaklar,ama o kıvılcım asla bana ait olmayacak.
ponnik
Üye
Üye
İsim: Sonay

Mesaj gönderen ponnik »

günlük ağlamak istiyorum yaaa iktisattan bütünlemelere kaldım :cry: ama hoca bize bir kıyak yapmış vize sonrası konulardan soracakmış umarım geçerim günlük!!!! umarım finaller de sorduğu gibi sormaz lütfen lütfen lütfen...
Kullanıcı avatarı
sehrikalp
Admin
Admin
İsim: Serkan

Mesaj gönderen sehrikalp »

Böyle finaller vizeler denince aklıma eski günler geldi be. İşletme okudum ben de. Umuyorum ki; siz de o günleri atlatır, eski günler, diye bahsedersiniz o günlerden. Sınavların yaşattığı gerilimi unutup güzel dostlukları ve paylaşımları hatırlarsınız sadece.
blackpearl

Amin.. :D
seyytan
Kıdemli üye
Kıdemli üye
İsim: Metin Çetin

Mesaj gönderen seyytan »

Bir gün yine bitmek üzere günlük;
Yine sevinçleri,hüzünleri ve acıları bir kenara bırakarak...
kemanci
Üye
Üye
İsim: yelda

Mesaj gönderen kemanci »

odamı boyadım. :? kum rengi ve küçük balkon da gül kurusu.hoş oldu.öncekı rengi cırtlak yesıldı de,şimdi pek bır sakin odam =)
cmrtsi
Üye
Üye
İsim: Aslı

Mesaj gönderen cmrtsi »

ömrüm yollarda geçiyor desem yeridir valla :D sakaryadan istanbula gittim, sonra isanbuldan bursaya, ordan tekrar istanbula... yakında ankara seyahati de var... yol nereye gider peki?? :wink: :wink: :D
Rkoycu
Üye
Üye
İsim: rüştü levent

Mesaj gönderen Rkoycu »

Bu gün çok önemli bir sınava girdim ama ne yaptım ben de bilmiyorum.... :oops:

Edit:B.ADA
seyytan
Kıdemli üye
Kıdemli üye
İsim: Metin Çetin

Mesaj gönderen seyytan »

Bugün oldukça hareketli bir gün. malum haftanın ilk günü...
Yollar kalabalık... :shock: Arabalar,insanlar ordan oraya koşturup duruyor...
Yani sıkıcı bir gün...Bazen boğulacamı sandım... :x
blackpearl

Merhaba günlük..elim hala mor sanat tarihinden 90 bekliyorum..Yarın bilgisayar sınavım var bu sefer hiç çalışmadım..Artık bir köpeğim var..Adı PATİ..Ama sorun şu ki kedimle anlaşmaları zaman alıcak gibi..Aslında Pati birşey yapmıyor..Tüm cazgırlık Pamukta :)Bunun dışında 3 gündür sezerden haber alamıyorum..Tamam umursamazlığını kabullenmiştim fakat bu kadarı ağır kaçıyor sanırım..Neyse yazıcam yine sana..Özle beni :)