SEVGİLİ GÜNLÜK

Sizin Kürsünüz. Genel de Konu dışı başlıklar...
cmrtsi
Üye
Üye
İsim: Aslı

Re: SEVGİLİ GÜNLÜK

Mesaj gönderen cmrtsi »

ya niye bunu yapıyor anlamıyorum ki... tam unuttum derken.. "yine yeni baştan... " kalbim yok artık... bittim bittim... :cry:
hazan
Kıdemli üye
Kıdemli üye
İsim: Mehtap

Mesaj gönderen hazan »

merhaba sevgili günlük eski sadık dost ;

benden önce söylenmiş sözlerde kapılar vardı ya , seçtiğimiz hayatlar bunlarmıydı yoksa seçilenlerden ötedeymiydik . neyse 2 günüm kendi karmaşamla geçti. artık canım acımıyo biliyor musun ? yani ne gelenler nede gidenler koymicak artık bana ! yeni bir duvar boyamayı düşünüyorum ilk adımlarımla ( yürümeyi becebildiğimde) bir söz varya : " benim kanayan dizlerim yoktu hayatta bir tek , benimde kanattıklarım vardı elbet , yani demem o ki çok zor günler geçirdim vaktiyle " büyük bahçeler istiyorum artık inadına sonbaharın , tüm yaprak dökümleri gecelerde düştüğüm suskunluk yumağım , bu ayaralar bereler bu hayat işte biliyorum . dudağımda ıslık yine parka gidicem yarın . belki boncuk bakışlı bir minik gülümsetir yine beni . ömrüm güzelliklerle geçermi bilemem ama bir gün inadına hüzünlerin yüzüne gülümserim ben tekrar çoktan seçmeli sanılan hayatın :) kendime kahve yapıcam bana eşlik etmek istermisin ? penceden geceyi ve rüzgarı misafir ederiz yanına ruhumuzun . cidden beni gör isterdim dostum, bugün yüzümde huzur var . özlicem seni :)
blackpearl

Mesaj gönderen blackpearl »

Zalim ve karanlık bir gece daha günlük..Yıldızlar üstüme üstüme mi dökülüyor ne..Ayın yansıması yok yüzümde..Hava kapalı ama gönlüm açık be..Işın karacanın şarkısı dolanıyor beynimde: Gece en eski isyanımdır gece sen eski sevdalımdır gece başımda belalımdır beni usulca koynuna alır gece..Zihnimde dolanıp duruyor aşk..Yüreğime iner gibi oluyor hep..Tam sevdim derken kayboluyor..3 gün oldu be günlük..Müsammanında bir sınırı var..Aramasını bekledim aramadı..Mesajı geçtim cevapsız arama bile yapmadı..Tamam kontürü yok diyelim..Ödemelide yapardı..O da mı olmadı nete gelse..Ya da en azından bir mail atsaydı..Hiç mi arkadaşı yok çevresinde.. :( Hakettiğimi sanmıyorum bu ilgisizliği..Herzaman böyleydi bu hiç değişmedi..Zaten değiştirmeyede niyetli değil gibiydi..Merak ediyorum ve açıklamalar hatta onun için bahaneler üretiyorum ama hep haksız çıkarıyor beni..Ve az önce aldığım bir kararla bu ilişki BİTTİ..
blackpearl

Yoğun okul temposu en sonunda sona erdi günlük..Artık rahat bir nefes aldım..Tatile ait hiç bir planım yok..Zaten anı anına yaşayan bir insanım..Planlar bu yüzden işe yaramıyor bende..ama şu birkaç gün uyuyacağım sanırm..:)
cmrtsi
Üye
Üye
İsim: Aslı

Mesaj gönderen cmrtsi »

o kadar çok özlemişim ki istanbulu, kadıköyü, sahili... bugün bir kez daha başka bir yerde yaşayamayacağımı anladım... istanbulsuz yapamam... çok özlemişim çokkk... :wink:
nilay_14
Üye
Üye
İsim: Nilay

Mesaj gönderen nilay_14 »

sevgili günlük,
sinirlerim bozuk sanırım...nedensiz ağlıyor gülüyorum...ne yaptığım belli değil :? neyse 2 gün önce lavinya.net ailesine katılalı 1 yıl oldu.iyiki gelmişim buraya yav :)
Kullanıcı avatarı
sinan
Admin
Admin
İsim: Sinan

Mesaj gönderen sinan »

bugün bi dost kazığı yedim pek mutlu değilim :) neyse ya kaybeden o

bu arada nilay nice lavinyalı yıllara
~
ansızın gelecek gibisin..
blackpearl

evet günlük,malesef yine AFFETTİM..Ve yine affettiğime pişman oldum..Dün nete geli 2 saat dil döktü,kıyamadım..Bidaha olmayacak dedi..Bir dizi bahane saydı..TAMAM dedim,kabul ama ne olur olmasın bir daha..Merak ettim seni bunu bana yaşatma birdaha..Ama nerde??Ama merağı aştım ben artık..Bahaneleri ona kalsın..Allahım neden birşeyi tam isterken benden alıyorsun ki??Kimi sevdiysem hayatta gitti hayatımdan ve ne kadar gereksiz varsa yanımda şu an..Sende gidiceksin biliyorum..Şimdilik sadece susuyorum..

Bold : Siteden hiç bir üye alınmazsa sevinirim!..
En son blackpearl tarafından Cuma, Ocak 26, 2007 02:54 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
DeepSenSe

Mesaj gönderen DeepSenSe »

ya günlük 24 tane mailim olmuş okuyamıyorum püff açılmıyor sayfa..bu pcyi nezaman yaptırıcam ben ya...neyse onu geçelim,bütün gün uyudum be günlük :) acayip yorulmuşum,sonuda bitti şu finaller,stresler,halüsler,...bitti demişken aklıma şey geldi 'yitirilenler ortada,bu yüzden mucize...' ...ya hala uykum var aslında ama gözlerim şişmiş açık tutmakta zorlanıyorum,biraz daha uyursam hiç açamıycam :) ayrıca 'bişeymi oldu' demiştim,anladım bu gün..ha bu arada geçenlerde tv'de duydum 'kırdığında yapıştırsan da eskisi gibi olmaz,en azından sen bilirsin kırık olduğunu'...
Kullanıcı avatarı
sinan
Admin
Admin

Mesaj gönderen sinan »

off günlük ya of :(
~
blackpearl

Kod: Tümünü seç

bugün bi dost kazığı yedim pek mutlu değilim..
üzüldüm sinan..Nasıl bir acı verdiğini iyi bilirim..Ama öğreniyor insan canım dediklerinin canını aldığını..
hazan
Kıdemli üye
Kıdemli üye
İsim: Mehtap

Mesaj gönderen hazan »

günaydın günlük

yatakla aramdaki mesafeyi açtım iyice , artık sağ tarafına yat gibi mazeretleri sıfırladım . uyumuyorum ancak artık yığılınca uyuyakalıcam artık nerde kalırsam evin içinde . bugün bana hiç dokunma bende benim bile korktuğum bir karanlık var dünden beri. neyse iyice deliye vurmadan gene parka kadar asker gibi alçaktan sürün modundayım . gün içinde gelmezsem akşama gelirim belki .
suppsugar
Üye
Üye
İsim: MaSaL

Mesaj gönderen suppsugar »

sevgili günlükçüğüm,
ilk günlük tutmaya başladığımda lisedeydim,hala durur amma saçma sapan şeyler yazmışım,
bugün kahvaltıda peynir yedim,akşam yemeğinde şunu yedim.tv izledim.
asıl komik olanı da sonu...en sonuna yattım uyudum yazmışım :) uyurken nasıl yazdıysam artık.
günün birinde "annemi hiç sevmiyorum babamı daha çok seviyorum" yazmışım günlüğüme yaşım en fazla 9 falan...oysa annem için canımı veririm şimdi,çocukluk işte neye kızmışsam artık...annem okumuş bunu 2hafta konuşmadı benle :) bende günlük yazmayı bıraktım.
Akıllanmamış olmalıyım ki lisede tekrar başladım günlük yazmaya ilk aşık olduğum zamanlardı...birileriyle birşeyler paylaşmaya ihtiyacım vardı ee tabi yine "sevgili günlük" gel buraya...
Bu defa da babam okumuş günlüğümü lisedeyken...
bizim aile fazla kültürlüdür biraz, okumaya meraklıyız da :) hehee
tabi ben yine bıraktım günlük yazmayı...bana pahalıya patladı ama,elinn herifini,onunla nereye gittiğini, okulu astığını falan sayfalarca anlatırsan baban da okursa olacağı bu :) haftalarca evden çıkmama cezası aldım.
Bu da son günlük yazışım oldu tabi.Yine defalarca niyetlendim günlük tutmaya yazmaya hevesli bi kişiliğim vardır doğuştan ;)
korkumdan yazamadım...Bari burda başlıym tekrar,ama sakın kimse annemi yada babamı bu siteye üye yapmasın ! :lol:
birben
Yeni Üye
Yeni Üye
İsim: nurdan

Mesaj gönderen birben »

günlüüüük!kedi çağırır gibi oldu ama!bu gün malum dönemin son günüydü ve güseldi...karataştan lozana yürüyünce dilim dışarda kaldı biras ama ne olursa olsun seviyorum ben izmiri... herşeyini...
Kullanıcı avatarı
sinan
Admin
Admin

Mesaj gönderen sinan »

blackpearl yazdı:üzüldüm sinan..Nasıl bir acı verdiğini iyi bilirim..Ama öğreniyor insan canım dediklerinin canını aldığını..
yok aslında canımı acıtan dost kazığı değil. aşka dinmeyen hasretimden :roll:
~