SEVGİLİ GÜNLÜK

Sizin Kürsünüz. Genel de Konu dışı başlıklar...
hazan
Kıdemli üye
Kıdemli üye
İsim: Mehtap

Re: SEVGİLİ GÜNLÜK

Mesaj gönderen hazan »

stop :!:
hazan
Kıdemli üye
Kıdemli üye

Mesaj gönderen hazan »

iyi geceler ;

ne geç geldim gene dimi ? bugün uzun zamandır ilk defa beyaz giydim , unutmuşum üstümde duruşunu sanırım yine zayıflamışım :? sanki çok önemli ya ne bileyim öylesine farkettim . bugün telimi açtım sorma (...) kapatmam gerek gene sessizken daha bir sevimli görünüyor gözüme . yarın yağmur var mı bilmiyorum ama acıktım ben , eğer uyuyamazsam sabah simit yemek istiyorum .Almaya gidebileceğimi sanmıyorum ama kapıcak inşallah erken gelir yoksa uyuz yanım inat edip gene yemek yemeyeceğim simitten önce :roll:
bu arada her geçen gün herkes bana kendince hep kırılıyor sessiz sessiz gidiyorlar . oysa bencil ve benden güçsüz yanlarını görmek beni ne kadar üzüyor bir bilebilseler . bugün akşam biraz ağladım sonra baktım dışarıya, bir nefes aldım şehirden " annem kuzum " derdi aklıma geldi bir nefes daha aldım sonra bir susmuşum hala konuşmadım . hoş konuşacak kimsede yok. eko yu saymazsak :!:
ponnik
Üye
Üye
İsim: Sonay

Mesaj gönderen ponnik »

günlük çok mutluyum hem de uzun zamandan sonra yeniden yeniden :)
ponnik
Üye
Üye
İsim: Sonay

Mesaj gönderen ponnik »

Günlük hiçbir şey kaçmıyor gözlerinden benimde kaçamadığım gibi saplanıp kaldım kıpırdıyamıyorum bile ama inan halimden o kadar memnunum ki bir ömür böyle kalabilirim :)
valerie
Üye
Üye
İsim: Melek

Mesaj gönderen valerie »

geri döndüm :D bundan güzel bi gün olabilir mi? bi de o olsa tamam işte :D
blackpearl

Mesaj gönderen blackpearl »

Yarın notlar açıklanacak günlük..Bakalım ne durumdayız :) Kedimle köpeyim birbirine alışmaya başladı en sonunda..En azından ardık kedim saldırmıyor köpeğime :) ( Kedim daha iride :) )Günler de ölesine geçiyor işte..İpeklerin kömürlüğüne hırsız girmiş..İpek panik halinde tabi..Bir kaç hafta rahat uyuyamaz :) Sinemiden haber alamıyorum bu ara onu özledim..Ne güzel içerdik onunla..Oda benim gibi deli dolu yaşar hayatı..İpek biraz daha planlıdır..Hiç unutmam birgün inciraltına gitmiştik..Acıktık falan..İnsan girer bir yerde yer değil mi bir şeyler..Yok öle birşey..Gittik Özdileğe birşeyler aldık,mangal falan oturduk piknik yaptık piknik alanında :) Oderece yani..Bir üçlenip hiç üşenmez seferihisara gider ordaki deniz feneri altında içeriz..Yıllar sonra yollarımız ayrılsa bile gideceğimiz ve birbirimizi anacağimız tek yer..Bunlar dışında henüz olağan üstü bir durum yok hayatımda günlük..Herşey düzene girdi..Umarım da böyle devam eder..En azından bir süre :)
bozcaadali
Üye
Üye
İsim: Özlem

Mesaj gönderen bozcaadali »

Finaller bitti evimdeyim ve canım arkadaşım Merve de bizde kalıyor :lol:
DeepSenSe

Mesaj gönderen DeepSenSe »

'niye herkes söylediğim herşeyde kötü birşeyler arıyor?
benden kötülük göremediklerine şaşırdıklarından mı?'
diye düşünüyorken bir baktım ben de öyle olmuşum,körle yatan şaşı kalkar misali mi yoksa başka başka nedenlerden mi...nedenleri düşünemiyorum şu an...belki de düşünmek istemiyorum...hep ne geldiyse başıma düşünmekten geldi,bu günümü geçmişe göre değerlendirmekten..ama öyle olmasaydı hep aynı yaşta kalmaz mıydım ? yine de geçmişden aldığım derslerden çok geçmişte aldığım yaralarım bu günümü etkiliyor..ben farkedip düzeldikce,yarına umut edindikçe bu sefer de dün olanlar başkalarında yara bırakmış oluyor bu güne...bir alevin ilk kıvılcımı meçhullere karışıyor,bize yananlara bakmaktan başka bişey kalmıyor!yine de umudum var yangınlardan arda kalan yerleri tekrardan yeşillendirmek adına,hem de eskisinden daha güzel kokan çeşit çeşit çiçeklerle...ümidim var...

iki taraf da... olsa da ilk söyleyen kazanıyor sanki,kimin nekadar çok şeyle uğraşıp nekadar çok yorulduğunun bir önemi yok!Sürekli savaşan ve sürekli kazanan bir savaşcının değeri yok,-üstelik bir kere kaybetse onun vay haline-,hiç kazanmayıp bir kere kazanmış birinin yanında...bebekler ağlar acıkıtığında,biz büyük olduğumuz için ağlamak yerine karnımızı doyurma yollarına bakarız,yeterince büyük değilsek çevremizdekilere yakınırız ve onlardan medet umarız...hayattaki açlıklarımız da işte böyle,bize bağlı sadece...
çiviyi kerpeten söker aslında,en mantıklısı,en bilineni budur ilk bakışta.ama bi söz var ya hani çivi çiviyi söker diye,işte bazen tek çözüm budur,mantığa ters düşse de..korkumu 'git' diyerek yendim,ama kalmasaydın yenemezdim,büyük bir riskti bu evet,ama öyle çekilmez bir hal almıştım ki,bu riski almaktan başka yolum yoktu.ve ne derler bilir misin,büyük başarılar aslında en büyük risklerden doğar..sen ,ben git desem bile yanımda kaldın,belki de farkında olmadan ama ben senin hep benim yanımda olduğunu en net haliyle ilk ozaman anladım...

5 yaşındaki bir çocuğun sıcak gülümseyişinde buldum ben bu gün mutluluğu,hep ona anlattığım masallarla dolu olsa hayatım,okadar anlamlı olurdu,okadar huzurlu...
En son DeepSenSe tarafından Pazartesi, Ocak 29, 2007 01:52 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
blackpearl

Mesaj gönderen blackpearl »

Yukarıdaki yazımda 6 defa gülmüşüm günlük..Çok geldi değil mi?Hayatın bunu eşitlemesi lazım şimdi..Ama çok bekler..Canımı sıkan şeyler oldu az önce ama ben ilk kez umursamıyorum..Sanırım yeni felsefem BANANECİLİK!
En son blackpearl tarafından Pazartesi, Ocak 29, 2007 02:39 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
seyytan
Kıdemli üye
Kıdemli üye
İsim: Metin Çetin

Mesaj gönderen seyytan »

Sen gül gülmek sana yakışıyor... :D
cmrtsi
Üye
Üye
İsim: Aslı

Mesaj gönderen cmrtsi »

inanamıyorum.. bu kadar kolay mı, basit mi... resmen herkes gibi davrandı bana... bunu yapacağına bağırsaydı, kızsaydı, alınsaydı keşke... ama böyle susmasa, sıradan biryimişim gibi davranmasaydı... kelimelerim bitti... :cry: :cry: :cry:
cmrtsi
Üye
Üye
İsim: Aslı

Mesaj gönderen cmrtsi »

bir daha inanamıyorum... :D ona ait mesajlar gördüm panolarda... demek vakti zamanınnda o da burdaydı... hala şoktayımm... :shock:
kemanci
Üye
Üye
İsim: yelda

Mesaj gönderen kemanci »

ne zman oldu ki aşkta istediğim.hep benden önce davrandı bırılerı.ya daha güzeldi ya daha uygun bılemıyorum ama hep onları seçti kader.ağlamam ben kolay kolay.şu anda gözümde bır yaş var.düşmüyor ama sadece tuşları zor görüyorum.zaten kımse görmezdı benım gözyaşlarımı.benım görmemı engellerdı hep belkı de.offf içim acıyor.
Kullanıcı avatarı
sinan
Admin
Admin
İsim: Sinan

Mesaj gönderen sinan »

tartamadığım günlerden biri daha geçti.. çözemediğim düğümler iyice birbirine dolanıp beni boğar hale geldi. sık sen de boğazımı biraz daha. gayret..

seni sadece özlemiştim .. bitmeyen ve bitmeyecek sevgimle..
~
ansızın gelecek gibisin..
hazan
Kıdemli üye
Kıdemli üye

Mesaj gönderen hazan »

iyi sabahlar günlük ;

tüm gece nerdeyse nisan' la konuştum. onla aramdaki km ler bu sefer canımı acıttı , ağlama dedim o ağladı ( ben ağlamadım " adım hazan ya az ucundan erkek kızımız ya " )

tüm gece korkularını , yaptıklarını , yapamadıklarını , yapmaya çalıştıklarını , kendinde bulamadıklarını , bulup kaybettiklerini , bulma yolundaki zorlukları , hayalle gerçek arasında ki çizgiyi , puzzle gibi her yanından ona dair bir hayatı konuştuk . çoğunlukla o anlattı ben net cümleler kurdum. başkasına anlatmasına izin vermemek adına birazda boşalsın diye az konuştum . onu çok özledim aslında , ama o dahil kimseyi böyle bir dönemde benim bu halime ortak edemem . kıyamıyorum insanlara içim hep acıyor ama kelimelerim sert olmak zorunda acımasız gibi gelsede. yoksa bu zor durumuma katlanamam. allahtan nisan bana hiç bencillik etmedi ve teselli etmeye çalışıp saçmalamadı . can kardeşim , meleğim , iyikide varsın! ne diyordu şair :

" safinaz uzaktanda olsa gül biraz " işte öyle uzaktada olsa mutlu olsun tek temennim bu :idea: