SEVGİLİ GÜNLÜK
-
- Üye
- İsim: Sonay
Re: SEVGİLİ GÜNLÜK
Günlük : ) sınavlar açıklandı ve tky açıklanmamış onu bilmiyorum ama bir de iktisat hariç diğerlerinden geçtim : ) ahhh bir de o yanımda olsa!!! : (
-
- Üye
- İsim: nilgün
GÜNAYYYDINNNNNNNN günlükk
bu güne çok geç başladım,çok yazık. ama olsun bu günü en iyi şekilde değerlendiriceğim. umutsuzluk, mutsuzluk olmayacak içimde.
çünkü hala yaşıyorum.hakkını vermem gerekir.
umarım hepimizin bugünü ve diğer günleri de umutla,gülücüklerle geçer.
bu güne çok geç başladım,çok yazık. ama olsun bu günü en iyi şekilde değerlendiriceğim. umutsuzluk, mutsuzluk olmayacak içimde.
çünkü hala yaşıyorum.hakkını vermem gerekir.
umarım hepimizin bugünü ve diğer günleri de umutla,gülücüklerle geçer.
-
- Üye
- İsim: MaSaL
Merhaba,
ismini buldum bu arada marvin olsun ismin...çok sevdiğim bi filmden bir karakterin ismi MARVİN...bundan sonra böyle hitap edicem sana.
Sabah güne yeni bir başlangıçla başladığımı söylemiştim hatırlarsan,verdiğim karardan memnunum,günboyu her hareketime yansıdı bu yenilik...
İçim kıpır kıpır...Ah bir de şu yüreğim hak ettiği sevdayı bulsa....
ismini buldum bu arada marvin olsun ismin...çok sevdiğim bi filmden bir karakterin ismi MARVİN...bundan sonra böyle hitap edicem sana.
Sabah güne yeni bir başlangıçla başladığımı söylemiştim hatırlarsan,verdiğim karardan memnunum,günboyu her hareketime yansıdı bu yenilik...
İçim kıpır kıpır...Ah bir de şu yüreğim hak ettiği sevdayı bulsa....
-
- Üye
Günlük sesimi duyuyor musun? TKYden de geçtim : ) Bir de İstanbul'da olabilseydim
...bir talkshow'da siyasete pek yer olmaz,siyaset meydanında espiri barınamaz;yersiz öten horozun başı kesilir...arsızlık herzaman iticidir...herkes için yaşayan hiçkimsedir çünkü iyilik için iyilik yapılır;birşeyler için yapılan iyilik,iyi niyetle bile olsa iyilik değildir...sanat için sanat...(:
Bende çok merak ettim açıkcası..Bunalım böyle bir şey olsa gerek günlük..
-
- Üye
Günlük,bugün 3 saatlik uykuyla sınava gittim(gerçi saat itibariyle dün ama,uyuyup uyandığım güne yarın diyorum ben)Nasıl okudum da cevapladım soruları hiç bilemiyorum,ama çok da kötü geçmedi,bakalım ne olacak.Bir de günlük bugün tekrar geçmişe dönmeyi öğrendim,kendi kendime ve tekrar.Benim sonsuz kabuğum...Ama taşlar oynadı tabii yerinden,sonra anladım ki geçmiş de değişirmiş...
-
- Üye
- İsim: Aslı
günlük... gecenin bilmem kaçıdır... uykusuzluk diz boyu... gözlerimi tavana dikdim... zaman geçmiyo, sabah olmuyo... en iyisi buraya bişeyler yazim dedim... hepinize iyi geceler arkadaşlarr... tatlı rüyalarr...
-
- Üye
- İsim: nilgün
günlük aşıyorum kendimi tatil ya 14 saat boyunca uyumuşum!
gitti gün..
gitti gün..
-
- Üye
Günaydın Marvin,
kendimi yorgun hissediyorum,ruh yorgunluğu benimki...
duygularım yine içiçe geçti yaa...
Karar veriyorum yeni bir başlangıç yapıcam diyorum ama,aradığı zaman,
"sensiz hayatın hiç bi anlamı"yok diye konuşmaya başladığı zaman dizlerimin bağı çözülüyo...yeniliyorum her defasında...
offf yaaaa
kendimi yorgun hissediyorum,ruh yorgunluğu benimki...
duygularım yine içiçe geçti yaa...
Karar veriyorum yeni bir başlangıç yapıcam diyorum ama,aradığı zaman,
"sensiz hayatın hiç bi anlamı"yok diye konuşmaya başladığı zaman dizlerimin bağı çözülüyo...yeniliyorum her defasında...
offf yaaaa
-
- Üye
Günlük çok çok çok mutluyum bir aksilik çıkmazsa cuma günü en mutlu ve en güzel günüm olacak
-
- Üye
cuma günü İstanbul'a gidiyor olmalısınponnik yazdı:Günlük çok çok çok mutluyum bir aksilik çıkmazsa cuma günü en mutlu ve en güzel günüm olacak
bu dünya hala çırpımaktaysa,yerle bir olmamak için;vicdanı teninin hemen ardında,onu kulllanmaktan korkmayan insanlar sayesindedir..iyilik bu diyarı hiç bırakmamalı,SONUÇ BENDE SAKLI...