SEVGİLİ GÜNLÜK

Sizin Kürsünüz. Genel de Konu dışı başlıklar...
SONBAHAR
Üye
Üye
İsim: BAHAR

Re: SEVGİLİ GÜNLÜK

Mesaj gönderen SONBAHAR »

günlük ben çok kötüyüm ya.. daha öncede ayrı kalmıştık ama bu sefer neden böyleyim bilmiyorum..çok özledim kendimi eksik hissediyorum.. :oops: :cry:
ponnik
Üye
Üye
İsim: Sonay

Mesaj gönderen ponnik »

Günlük kendimden nefret ediyorum!!!!!!!!!!!!!!!
blackpearl

Mesaj gönderen blackpearl »

Günlük ponnike söyle etmesin kendinden nefret..Ne kadar sağlam nedenler olursa olsun insan kendini sevmekten vazgeçme bence..Ne olursa olsun,hayatından neler çıkarsa çıksın yanında kalan,içinde olan kendinsin..Kendindende nefret edersen çekilmez olur yaşam..Tadını alamazsın..
ponnik
Üye
Üye
İsim: Sonay

Mesaj gönderen ponnik »

blackpearl yazdı:Günlük ponnike söyle etmesin kendinden nefret..Ne kadar sağlam nedenler olursa olsun insan kendini sevmekten vazgeçme bence..Ne olursa olsun,hayatından neler çıkarsa çıksın yanında kalan,içinde olan kendinsin..Kendindende nefret edersen çekilmez olur yaşam..Tadını alamazsın..
Çok sağol Fulya tavsiyeni göz önünde bulunduracağım çok sağol!!!
blackpearl

Günlük annemle tartıştım yine..Bu kadın beni asla anlamayacak..Farklı insanlar olduğumuzu kabullenemeyecek bir türlü..Zor iş benimkisi..Sıradan gibi görünsede değil bu kavgalar..İletişim yok..Beni hiç dinlemedi şu ana kadar..Şimdiden sonrada dinleyeceğini sanmam..Hoş değişsede benim kafamdaki ANNE profili değişmeyecek hiç..Hani şu sadece formalite olanlardan..Kendime ait bir hayatım olsun istiyorum çok mu günlük..Karışılmasını istemiyorum olaylara olan yaklaşımlarıma..ONUN gibi düşünmek ve öyle hareket etmek istemiyorum..Çok şey mi bu?!Ben fulya,memnun oldum demek istiyorum artık..Ve o bunu asla kabullenemiyor..Hala sen bana muhtaçsın,yapacaksın! tavrı beni çileden çıkarıyor..YAPTIRIMLAR..Yıllardır içimde zaten yokolmaya yüztutmuş bir sevgiyi alıp götürüyor işte..Yerine mecburiyeti koyup gidiyor sadece..Bir şeyleri mecburen yapmak gibi zor olanı ve kötüsü yok günlük..İnan yok!
suppsugar
Üye
Üye
İsim: MaSaL

Mesaj gönderen suppsugar »

selam Marvin,
bitiğim bugün...oldukça yorgun hissediyorum kendimi...
çok çalıştım bugün...tek isteğim biran önce eve gidip uyumak...
uyumak ve herşeyi unutmak..sonsuzluğa gömmek herşeyi...sonsuzluğa!
cmrtsi
Üye
Üye
İsim: Aslı

Mesaj gönderen cmrtsi »

bugün güzel bir gün geçiricem demiştim ya, istediğimi yaptım... :wink: arkadaşıma gittim.. bir güzel oturduk sohbet muhabbet... özlemişim yaa..keyifli bir gün geçirdimm...ve bir karar aldım.. akşam da onu uyguliicam... eğer başarılı olursam tekrar sana yazarım... bana şans dile... :wink: :D
MetinAy
Dengesiz Üye(Banlı)
Dengesiz Üye(Banlı)

Mesaj gönderen MetinAy »

Bugün futbol takımızın idmanı vardı...Saat 15,00 da idman başladı... Koşudan sonra ısınma hareketlerine başkadık ısınma hareketlerinden sonra hocamız bize çift kale maç yapmak için bizi iki ayrı gruba ayırdı...Gruplara ayrıldık kaleleride kurduk ve başladık çift kalede maç yapmaya...Bir süre sonra ayağıma top geldi tam kaleye vuracaktım ki arkadan bizim takımın kaptanı ayağıma öyle bir taban girdi ki ayağım kırıldı sandım...Sonra kalktıktan sonra bir de özür diliyor...Bende yanlış anladım hemen işi tartışmaya götürdüm...Ufak bir tartışmadan sonra ayrıldık...Benim için çok zor bir gündü günlük...Şimdi ayağım biraz ağrıyor, sanırım bu haftaki maçta oynamayacağım...
Yine de futbolu seviyorum ayağımın kırılacağını bile bile... :wink:

edit: yaska
burky
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj gönderen burky »

Yaşamımda kötü bir günümü tekrar yasamak istemezken daha da kötüsü gelebilir..ve gelicek de iyice umudumu kaybettim :cry:
valerie
Üye
Üye
İsim: Melek

Mesaj gönderen valerie »

bugün bir kez daha anladım: kaybedenler ve kazananlar hep aynı!
selcukaydin

Mesaj gönderen selcukaydin »

içimden upuzun cümleler kurmak geliyor bugün , mektuplar yazıp yollamak istiyorum cevabını alamayacağım adreslere ... içimde dingin bir ses ... " kurtul kendinden , en büyük düşmanınsın kendinin diyor " ... ama ne cesaretim var sessiz bir vedaya , ne de kendimden kurtulmaya ... özlüyorum çocukken kurduğum düşleri... özlüyorum kendimi...
cmrtsi
Üye
Üye
İsim: Aslı

Mesaj gönderen cmrtsi »

kararımı hayata geçiremedimm... :( neyse yarına artık... :wink:
bluedeathdL
Üye
Üye

Mesaj gönderen bluedeathdL »

Çok sıkıldım günlük,ben ne yapmalıyım.Daha nasıl davranmalıyım da anlasın beni.Bir sevindiriyor beni bir üzüyor,dengelerimi bozdu fena halde.Ne yapmalıyım günlük.Sınava da gitmeyeceğim yarın.İyice bıraktım hayatı gel-gitlere.İyice yoruldum.Uyumalıyım şimdi,ama sabaha çıkmayı planlıyorum.Gece bitmeden uyuyoruz karanlığından bize hüzün kalıyor sonra.Bugün geceye karşı oturacağım.
blackpearl

Günlük annemle hala küsüm..Bugün sürekli uyudum neredeyse..Bir ara Pati ile anneanneme gittim sonra geldim yine uyudum..Şimdide film izliyorum..İpeği gördüm bugün ama fazla konuşamadık..Sinemden haber alamadım daha..Bir ara toplanıp bir şeyler yapsak iyi olacak sanırım benim için..Stressliyim bu ara..Sezerle bile konuşmak içimden gelmiyor..Hoş gelsede konuşamıyoruz zaten..Biz çoktan ayrıldık ikimizde biliyoruz bunu ama hala israrla sevgili rolü oynuyoruz..Ne zaman biter bu oyun artık rol yapamayacağım..İki arkadaştık hep onunla ve bu hiç değişmedi.:Sadece biz değiştirmek için çabaladık ama olmuyor işte..Bazen ne kadar istesende değişemiyor bir şeyler..Arkadaştan öteye gidemedik..Belki yüreklerimiz aştı ama zihinlerimiz kabul etmedi..Yürümedi işte günlük yürümedi..
Kullanıcı avatarı
sinan
Admin
Admin
İsim: Sinan

Mesaj gönderen sinan »

halen bencil miyim günlük :( bence sen bencilsin günlükcüm. görmüyosun. sana gelmeye çalıştıkça kapatıyorsun sayfalarını
~
ansızın gelecek gibisin..