SEVGİLİ GÜNLÜK

Sizin Kürsünüz. Genel de Konu dışı başlıklar...
nilay_14
Üye
Üye
İsim: Nilay

Re: SEVGİLİ GÜNLÜK

Mesaj gönderen nilay_14 »

kışlıkları çıkardım kalbimden eskilere kıyıp çöpe attım günlük...
anneme yardım ettim bugün.beraber gül böreği yaptık :) birazdanda huzur evine ziyarete gidicez...anlıyacağın bugün melek kız modumdayım:)ama huzur evindekilerin halini bi görsen hepsi ziyaret edecek birilerini bekliyor onları mutlu etmek güzel bişi...neyse zuzum sonra görüşürüz...
blackpearl

Mesaj gönderen blackpearl »

Allahım birde GOLDEN RETRIEVERım oldu..Şimdi 2 köpek ve 1 kedim var..Kötü olan şu ki Pati(rus finosu[papillon ve kurt kırması]) gidicek..Çünkü bir dişi diğeri erkek :( anlaşamıyorlar..
cmrtsi
Üye
Üye
İsim: Aslı

Mesaj gönderen cmrtsi »

istanbul'a bir kez daha aşık oldum desem yeridir.. bugün kız kulesine karşı oturdum bir kahve içtim.. baktıkça bakası geliyor insanın... istanbul'u ne kadar çirkeştirmeye çalışsak da(güzelleştireyim derken hani) istanbul, hala asil hala en güzel.. :wink:
Rkoycu
Üye
Üye
İsim: rüştü levent

Mesaj gönderen Rkoycu »

ömrumden bır gun daha gectı yaaa
MetinAy
Dengesiz Üye(Banlı)
Dengesiz Üye(Banlı)

Mesaj gönderen MetinAy »

Düşünemiyorum günlük yazmak istemiyorum artık gülüşlerimi ve geveze konuşmalarımdan sana iki kelime...
DeepSenSe

Mesaj gönderen DeepSenSe »

günlükcüm ben geldim,bıktım artık birilerinin lafına aldırmaktan,her kafadan bir ses çıkıyor,algıda seçicilik diye birşey var ya hani onu yapıyorum artık :)
haksızlık diz boyu,ona bana sana...ben kendi haksızlıklarıma sinir olucam da ne değişecek,boşveeerrr...boşverdim artık.hayat neyi ne şekilde getiriyorsa ona göre değerlendirmeye alacağım artık,bu kendimi eğreti biri gibi hissetmeme neden olsa bile,ozaman diyeceğim ki herşey eğreti zaten,öylesine...evdeki hesap çarşıya uymaz demiş atalarımız,ben nasıl düşünemedim,herşey olabileceğinden fazla olamıyor,olacağından az da olamıyor,elbette nedenleri var ama bazı nedenler beni çoktan aştı,her durumda insan karşısındakinin insafına bırakılıyor aslında..,hakettiğin bir yerde sana insafsızca davranılıyorsa,haketmediğin biyerden fazlasıyla alıyorsun hakkını aslında,tabi görebilene...
bozcaadali
Üye
Üye
İsim: Özlem

Mesaj gönderen bozcaadali »

Oh bee dünya varmış bu dönem zayıf gelcek diye korkarken hiç zayıfım gelmedi, bugün direksiyon sınavından da 93 almışım kim tutar beni bee :lol:
DeepSenSe

Mesaj gönderen DeepSenSe »

gitsemde kendimi çizime vursam diye düşünürken kendimi oyun parkına vurdum be günlük :) acayip bağımlılık yapıyor,shin sho gibi bir oyun var,hayatımda ilk defa böyle stratejik bir oyundan zevk alıyorum,sarmaşık da güzel ama sıkıyor bir yerden sonra,delgeç var sonra mancınık ilk başlarda güzeldi şimdi pek sarmıyor...aaa benim burda ne işim var,oynamaya gidiyorum ben :)
kemanci
Üye
Üye
İsim: yelda

Mesaj gönderen kemanci »

yarın okulum başlıyor :shock: ve harcımı yatırmayı unuttuğum için %80 faizle yarın ödeyeceğim.ve halka dönemımın düşme ihtimalı var.of nasıl unuturum ben harç yatırmayı? bır de o kadar faız... :( kötü oldu ama çıkacağı varmış o paranın dıyor babam.ayrıca çokda heyecanlıyım.bölümüme yenı geçtiğim için herkes yenı olacak.offf.ilk izlenım arkadaslıklarda çok önemlidir.ben rahatımdır normalde bu konularda ama bu sfeer çok heyecan yaptım.saçma sapan davranmasam bari :? zaten dersımın kaçta nerde olduğunu da yeni öğrendım.ya bıraz daha sorumluluk sahıbı olmalıyım sanırım. :roll:
cmrtsi
Üye
Üye
İsim: Aslı

Mesaj gönderen cmrtsi »

uff.. bu sefer herşeyi kökten halledicek kesin... acaba ne konuşucak.. hayır ya istemiyorum.. ben onu kaybetmek istemiyorumm... :(
selcukaydin

Mesaj gönderen selcukaydin »

sabah sabah kendini bilmezin biri sinirlerimi bozdu yine ... :x
GULCIN
Üye
Üye
İsim: Gül

Mesaj gönderen GULCIN »

merhaba sevgili günlük;
Bugün o kadar iyi hissediyorum kendimi tüm olumsuzluklara rağmen ...
saatlerce uyuyakalmışım uzun oldu böyle saatlerce uyumayalı, kalktığımda o kadar boştu ki kafam ne güzeldi ya keşke hep bomboş olsa :lol:
Umarım gün güzel başladı güzel biter....
suppsugar
Üye
Üye
İsim: MaSaL

Mesaj gönderen suppsugar »

Günaydın Marvin;
çok uykum var,çok fena bi rüya gördüm ağlayarak uyandım sabah,buna rağmen güzel bir gün olacağına inanıyorum.
suppsugar
Üye
Üye
İsim: MaSaL

Mesaj gönderen suppsugar »

selam Marvin,
sabah ki yorgunluk hala üzerimde,esneyip duruyorum çok uykusuz kalmışım herhalde...çok uzun soluklu yazmaya da pek yüreğim yok aslında,bezgin hissediyorum kendimi!
Kullanıcı avatarı
fotosentez
Takımdan
Takımdan
İsim: yaprak

Mesaj gönderen fotosentez »

günlük sinirlerim bozuk yaa çok hemde :cry: psikiyatriste gittim bugün anlattım herşeyimi..sara hastalığının başlangıcı olmasından şüpheleniyormuş..tabi ufak bir ihtimal ama korkuyor insan..eeg çekilecek yarın..ben sana anlatırım sonra..ya ne olacaksa olur bu hayata da alnımdaki yazıya da söz geçmez..boşuna üzülmeye gerek yok ama anlamsız bişey içim sıkılıyor..