SEVGİLİ GÜNLÜK

Sizin Kürsünüz. Genel de Konu dışı başlıklar...
GULCIN
Üye
Üye
İsim: Gül

Re: SEVGİLİ GÜNLÜK

Mesaj gönderen GULCIN »

Merhaba Günlük :D
Dışarıda güneş var ve her yer bembeyaz belediye karları temizliyor sokaklarda ve ben yine pinekliyorum masa başında... :cry: Bugün güzel bi gün uzun zamandır görmediğim bi ablamı gördüm dün akşam çok mutlu oldum ve atkıyı bitirdim sonunda şimdi kargoya verdim inşallah arkadaşım beğenir ne de olsa el emeği göz nuru var atkıda... :D :oops:
YeSiL
Üye
Üye

Mesaj gönderen YeSiL »

Selam günlük,
Yaşananların hatırına belki arar diye bekliyorum.Ama biliyorum,o beni unutmaya gitti.Belki döner diye beklemek boşuna mı,kararsızım.Bu bekleyiş,bu muamma ağır değil mi bu cana?Tükenişleri tüketiyorum şu sıralar.Tüketecek ben kalmadığında vurgun mu yiyeceğim beynimin tam ortasına,bir damla nefes diye gökyüzüne mi kaldıracağım yüzümü son can çırpınışlarıyla..Bu da muamma. :cry:
DeepSenSe

Mesaj gönderen DeepSenSe »

günlük naber? bir hatrını sorayım dedim,okadar beni dinliyorsun ya bıkmadan sıkılmadan...korku filmlerini andıran bir rüya gördüm hem de sabaha doğru 4de yatmama rağmen uyuyamayıp,saat 6 da saate baktıktan sonra daldığımda...7yi 20 geçiyordu uyandığımda...tavandan dev karıncalar giriyordu eve,çekmecede çürük domates gördüm,evin ortasındaki çöp tenekesinin yanındaki tekerlekli sandalyeye oturmuş dilenciyle konuştum,daha neler neler...rüya yorumlarına baktım ,genelde iyi şeyler söylüyor zaten bu gün pek neşeliyim nedendir bilinmez,demek ki kabus görüp uykusuz kalmak bana yarıyor xxxxxxxx :lol:
bozcaadali
Üye
Üye
İsim: Özlem

Mesaj gönderen bozcaadali »

Her ne kadar grip de olsam yatak döşek yatmama rağmen sabah Cuma Ferdidun Düzağaç Kral tv'de diye bir mesajla uyanınca iyi oldu saol kankam :wink:
ponnik
Üye
Üye
İsim: Sonay

Mesaj gönderen ponnik »

Günlük!!!! Ve en sonunda iktisat çalışmaya başladım çünkü söz verdim O'na çalışacağım diye. Neredeyse bitirdim konuları zaten sınav cuma günü o zamana kadar daha iyi çalışmış olurum umuyorum ki sınav iyi geçecek. Ben de sınav için sanırım perşembe günü gideceğim. Yurttaki odam çok pismiş gideyim de temizleyeyim neredeyse bir ay oldu. Zaten yatağımı çok özledim :( Arkadaşlarımı da çok özledim. Neyseki dün kızlar geldiler Sakarya'ya biraz dağıttık. Amcamlar bizde günlük o kadar zayıflamış ki amcam kapıdan girdiklerinde dondum kaldım. Zayıfladığını biliyordum fakat bu kadar beklemiyordum. Babam amcamı nasıl rahat ettireceğini şaşırdı. Şimdi aradı geliyormuş babam. Kuzenimle konuşuyorum o da bir şey var bana söylemiyorsunuz değil mi tahlillerde diyor ve başlıyor ağlamaya. Ne yapacağımı şaşırdım günlük ya. Amcamla mı ilgileneyim, kuzenle mi yoksa evle mi hatta derslerle mi? Zaten O yok bugün :( Ama ben çarşamba gününü dört gözle değil artık resmen kırkdört gözle beklemeye başladım. Buradan kopup bu karmaşadan, O'nun yanına gitmek istiyorum!!!
cmrtsi
Üye
Üye
İsim: Aslı

Mesaj gönderen cmrtsi »

çok yoruldum valla ya... bütün kadıköyü talan ettim desem yeridir... gitmedğim caddesi kalmadı sanırım... :D bir de arkadaşıma uğradımm.. vee en güzel haber, aylardır aradığım kitabı buldum ve fiyatına bile bakmadan aldım... şu elimdeki kitap bir bitse de hemen ona başlasam... :wink:
hazan
Kıdemli üye
Kıdemli üye
İsim: Mehtap

Mesaj gönderen hazan »

sevgili günlük canım çok acıyor anlatamam . 2 gündür kendimle kavga ediyorum. yenilmek üzereyim bitiyor öyküm sanki . affet beni
GULCIN
Üye
Üye
İsim: Gül

Mesaj gönderen GULCIN »

günlük;
son günlerde hiç içimden gülmek gelmiyor iyice somurtkan bi kız oldum ben...
Çevremdekiler de beni gülerken görmeye alışık oldukları için bu halimi beğenmiyorlar, bi sorunun var deyip duruyorlar aslında yok anlatamıyorum herkes kafasına göre yorumluyor aşıksın, evde problemlerin var vs vs. değil hiçbiri değil uykusuzluk, yorgunluk, monotonluk ve mevsimin verdiği bi ağırlık... hepsi bu yani neden anlamıyorlar zorla gülemem ya... :cry:
suppsugar
Üye
Üye
İsim: MaSaL

Mesaj gönderen suppsugar »

Selam Marvin,
bi süredir yazmamıyordum sana,içimde felaket bi sıkıntı vardı,çok şükür geçti daha iyiyim şimdilerde...ama kendime verdiğim sözleri tutmadığımı farkettim.Hani yeni başlangıçlar olacaktı hayatımda?Hani nerde?Dön dolaş aynı yerdeyim!
Rkoycu
Üye
Üye
İsim: rüştü levent

Mesaj gönderen Rkoycu »

Ömrümden bir gün daha geride bırakıyorum ve hiç bir sey yapmadan
cmrtsi
Üye
Üye
İsim: Aslı

Mesaj gönderen cmrtsi »

son iki günüm... o kadar çok alıştım ki sana istanbul... gitmek istemiyorum...
blackpearl

Mesaj gönderen blackpearl »

2 gündür bir oyuna sardım seni ihmal ettim günlük..Hero online :) napayım bende can sıkıntısından oyunlara vurdum kendimi..Gayette eğlenceli..Ama anlatıcak pek bir şey yok işte 2 gündür çıkmadım evden hatta odamdan ee level kasmak zor tabi.. :D
hale
Üye
Üye
İsim: Hale

Mesaj gönderen hale »

tam 32 saattir agzıma sigara sürmüyorum :) cok mutluyum..sanki birgünde cildim güzelleşmiş gibi geldi :lol: kendi kendime kuruntular içindeyim..kilo da aldım sanki :D ve cok sakinim..darısı içipte bırakmak isteyenlerin başına..
suppsugar
Üye
Üye
İsim: MaSaL

Mesaj gönderen suppsugar »

Günaydın Marvin,
çok güzel bir sabaha uyandım bugün,spor yaptım önce
,sonra bir bardak portakal suyuyla kahvaltımı yaptım.Engüzel kıyafetlerimi giydim,makyaj yaptım çok hafif,saçlarımı onun sevdiği şekilde topladım,bende kendime en çok onu yakıştırıyorum sanki...bi bardak kahvenin sıcaklığıyla devam ediyorum sabaha gülümsemeye...ee napıym sabah da bana gülümsüyo... kihkih
Kullanıcı avatarı
Bozcaada
Görevli
Görevli
İsim: Emrah

Mesaj gönderen Bozcaada »

Yardım et günlük...
Anladım kararsızım yaralarıma yararsız...