SEVGİLİ GÜNLÜK

Sizin Kürsünüz. Genel de Konu dışı başlıklar...
MetinAy
Dengesiz Üye(Banlı)
Dengesiz Üye(Banlı)

Re: SEVGİLİ GÜNLÜK

Mesaj gönderen MetinAy »

İnşallah iyleşirsin Emrah...
Sana Ada havası lazım... :)
nilay_14
Üye
Üye
İsim: Nilay

Mesaj gönderen nilay_14 »

dün geldim istanbuldan günlük.kuzenimden ayrılmak zor geldi ama insanın evi gibisi yok tabi...hatırlarsan doğru olduğuna inandığım bi karar vermiştim.o kararı uyguladım ve omuzlarımdaki ağır yük bir anda kalktı sanki.biliyorum doğru bi karar verdim!pazartesi okullar açılıyo malum.derslerime sıkı sarılıp yaz tatilini beklemeye koyulacağım...
YeSiL
Üye
Üye

Mesaj gönderen YeSiL »

günlük,bugün daha bir yalnızım daha bir sarhoşum..:( gelmeyecek mi yeter artık.
cmrtsi
Üye
Üye
İsim: Aslı

Mesaj gönderen cmrtsi »

eveett... işte gidiş günü geldi... birazdan sakarya'ya gidicem... yaklaşık bir hafta buralarda yokum senin anlayacağın... :? gidesim yok... :? ama oralardan da nete girer takip ederim burayı, merak etme sen... :wink:
selcukaydin

Mesaj gönderen selcukaydin »

haftanın son gününün son saatleri ... birazdan bedenimi hafta başı hazırlığına uygun bir hale getirmek için yatağıma girip derin bir uykuya dalacağım... bu hafta sonuda diğer hafta sonlarından farksız geçti benim için... rutin e bağlanmış hayatımda hiçbir değişiklik yok yani senin anlayacağın... artık farklı şeyler olsun istiyorum ... aslında ne istiyorum , onu da bilmiyorum...
blackpearl

Mesaj gönderen blackpearl »

Günlük okul açılıyor yarın..Sevinmedim desem yalan olur tatilller iyi hoşda okul zaman geçiriyor..Arkadaşlar,dersler,sınavlar,makara derken bir bakmışsın yıl sonu gelmiş..Cumartesi kapanışı yaptık ipekle..Dışarı çıktık herzaman ki gibi sineme uğradık ( yoktu tabi o ayrı :) ) neyse yolda karşılaştık ayaküstü sohbet edebildik sadece..Sonra yine herzamnki gibi pastaneye uğrayıp ekler aldık..Konuştuk o gün,baya konuştuk..Bir ara nefes almam gerektiğini ipek farkettirdi :) Hayatımızın en berbat ve en mükemmler yazını hem nefretle ama aybı anda büyük bir özlemle andık..HARİKAYDI..Özlemişiz günlük,kumlada bir kayalıkta fıstıkla bira içmeyi,bir nehrin kıyısında ördek beslemeyi,iskelede balık tutmayı,hemen bitsin isteyipte hiç bitmicek gibi yaşadığımız 20 günü..
MetinAy
Dengesiz Üye(Banlı)
Dengesiz Üye(Banlı)

Mesaj gönderen MetinAy »

Sevgili Günlük;
Bugün Karşıyaka(m) İzmir'de Ankara'nın Türk Telekom futbol takımını 1-0 yendi...
Bugün çok mutluyum...Haftaya kadar da mutlu olacağım günlük... :wink:
blackpearl

okulun ik günleri sıkıcılığı ile bilinir günlük ama biz bugün bunu aşmış durumdayız.. Önce okulun karşısındaki cafede gözlemeli bir kahvaltı sonra da yanında bulunmaktan keyif aldığım insanlardan ötürü sıkılmadığım belgesel niteliği taşıyan bir sinema.. Allahım ya günlük sinema dedim de ya ne tarz insanlar var dünyada benden de hiperaktifler var.. tanrım dışardan bakınca çok gıcık görünüyorum sanırım çünkü sinemada önümde durmadan kıpırdayan bir kadını izlemekten muhtemelen sinemanın yarısını kaçırdım.. Neyse ardından da tarih ve türkçe derslerinde biraz eğlence malzemesi çıkmadı değil hani.. Sonrası da var be günlük :D yemek yedik öyle geldik eve.. Sonra içimde kalan şeyler artık içimde kalmaktan kurtuldu işte.. Böyle bir gündü yani.. Harika ötesi..
nilay_14
Üye
Üye
İsim: Nilay

Mesaj gönderen nilay_14 »

bugün ingilizce dersi boş olduğu için ilk 4 saatimiz boştu günlük.çok güldük çok eğlendik. :) son dersimiz de bedendi ters takla atıp köprü yaptık.(hoş ben takla falan atmadım o ayrı)bedende çok komikti ama gülmekten yorulduk yani aman nazar değmesin derken eve geldiğimde sinirlerim bozuldu ama neydi:sakin olucam sakin olucam!
okyanus_derin
Üye
Üye
İsim: nilgün

Mesaj gönderen okyanus_derin »

'Ömer Seyfettin'in hikayelerinden birini seçerek, hikayedeki bütün cümlelerin cümle bilgisi bakımından incelenmesi.'
dönem ödevi konum. Galiba bu sefer kesin kafayı yiyecem! dil bilgisinden nefret ederim, hikaye 9 sayfa, öss...
of ya of neden ben!!?? :cry: :evil:
valerie
Üye
Üye
İsim: Melek

Mesaj gönderen valerie »

gitti...
hiç arkasına bakmadan onun yanına gitti. beraber ilk sevgililer gününü kutlamaya. elimden hiçbir şey gelmedi. sadece baktım arkasından.
bir yıl önce bugün başlamıştı. günün uğuruna inanmıştık. ama olmadı işte.
blackpearl

Günlük bu dönem içim kıpır kıpır..Tam anlamı ile sevgi pıtırcığı halindeyim yani..Herkezi seviyorum..Bu dönem böyle..hatta hayatımın geri kalan dönemlerinide böyle geçirmek dileğiyle..Döneme hızlı başladık dedim ya bu hızı finaller zor kesecek gibi..Yarın Hatay :S cuma da buz pateni :) okul mu ? derseler mi ? aman kim takar ki :)
DeepSenSe

Mesaj gönderen DeepSenSe »

slm günlükcüm,içimi dökücem ben boğuldum sayfalara sığamıyorum sana uzattım ellerimi,kalbimin buzunun parıltılarını göreceksin satırlarımda,parlıyor çünkü yalnızlığımı hafifleten bir kişi varken etrafımda şimdi birkaç kişi aydınlatıyor içimi...öte yandan açıklama yapmaya gerek bile duymadığım şeyler var,anlatmıştım ama artık anlatmaktan da vazgeçtim
blackpearl

Slm günlük,bir mesaj almıştım geçende ipekten,bir dilek mesajı..Mesajda:''Bugün 2 kişi seni sordu seni nasıl bulabileceklerini tarif ettim kızmadın değil mi bana??Seni israrla görmek istediklerini söylediler..Beni nerden tanıdıklarınıda bilmiyorum..Bu gece yola çıkacaklarmış hazırlıklı ol!Sana çok iyi bakacaklarını söylediler..Onlara inandım..İsimlerini sordum birinin adı MUTLULUK diğerinin SEVGİYMİŞ hep sende kalıcaklarmış..''Güldüm sadece ve yazdım,''Yanlış adres..''Ama bugün farkettim günlük..Bugün mü? HARİKAYDI..Aslında harika değildi..Daha da ötesi..Arasıra söylerim ipeğe,içimden geçince..Sadece DİLE..Dilemiş..Ve bugün her ikiside benimleymiş :)
blackpearl

Mutluluğuma gölge düşürmek isteyen bir adam..Yaşanmamış olan her şeyin ardından çıkıp burdayım dercesine anılarımı ayaklandıran biri..Bir sitemden öte isyanı tetiklercesine karşımda duran..Doğduğum ayı öldürüp içime gömerken üstüne toprak atmıştı halbuki..Yırtıp kefenimi eşeledi,eşeledi şimdi delik deşik olmaya yüz tutmuş geçmişimi..Yazdı günlük atlardır beklediğim şeyi yazdı..Uğruna kendimi adayacağım..Git derken kal deseydi gözleri..Yazdı günlük,en güzel hikayesiymişim ben sözde..

- bir yapbozu tamamlarken bakıyorum büyük parçan eksik kalbin olduğu bazen bir vücudu sarıyorum banıp parmağımı tadına bakıp gözümü sevmeye karartıp yapamıyorum

Dün sustum,bugün söylüyorum..

- bitti zor oldu ama bitti yapamadım benim başka bir kalbi bedenin zayıftı,kalbin güçlüydü belki haritası ama çok silikti sert bir şeydi iliklerimde aşk dayandım , ittim sığmadı , kanırmadı girmedi ama sıktım pis kanı akıttım yaramdan iyileştirmeye yaladım geçmişti sanki soktum neşteri göğsüme inanmaya halim kalmadı diye bitti zor oldu ama bitti ben kesilene kadar yüzdüm ama görünmeyince karan bıraktım kendimi battım bir taş gibi
yanmıştı , çizilmişti ama sayrettim ağlayarak sabredip çok sevdiğim bir filmi
bazen ne yaparsan yap olmuyor bazen..

Ama bitti..Onunda dediği gibi..BİTTİ bendeki o ağustos geceleri..