SEVGİLİ GÜNLÜK

Sizin Kürsünüz. Genel de Konu dışı başlıklar...
cmrtsi
Üye
Üye
İsim: Aslı

Re: SEVGİLİ GÜNLÜK

Mesaj gönderen cmrtsi »

liseden arkadaşımla görüştüm bugün.. eski günleri yad ettik... :wink: tabi gülmekten çenemiz ağrıdı o ayrı mesele... :D hiçbir şey lise arkadaşlığının yerini tutmuyor biliyo musun?? inşallah bu düzenimiz hiç bozulmaz... birbirimizi hiç bırakmayız.. :wink:
YeSiL
Üye
Üye

Mesaj gönderen YeSiL »

o gidiyor günlük ve ben ne yapsam da onu yanımda tutamıyorum. bugün canım dünden daha çok acıyor. kelimeler tükendi,ben tükendim.O ise kendine yeni tükenişler bulma yolunda şimdi.Gözlerim acıyor günlük,gitmesin bi de sen söyle..
blackpearl

Mesaj gönderen blackpearl »

Telefon aldım günlük ama perşembe günü gelicek..Bu 2 yılda 6. telefonum..Dayanmıyor bana bir şey..Ya aldıklarımda bir sorun var ya da bende..Neyse umarım bu son telefonum olur artık..Bugün güzel bir gündü günlük..Köpek konusunuda hallettim..Ben patimi seviyorum goldeni iade ettim..Hem daha tatlı hem de pamukla anlaştı..:)İpek teyzesinden geldi bugün sinemde ankarada yarına planlarımız var..Ders kayıtlarımıda hallettim günlük,sanırım hayatıma biraz düzen getirdim..Birazda değiştim..İnsanlara bakış açım değişti.Her harekette iyi niyet arayan yanımı öldürdüler..İyi niyeti enayilikle karıştıran kimse yaklaşmasın bundan sonra yanıma,canını yakarım..HAYIR demeyi öğrendim sanırım günlük..Niye özveride bulunuyorsam bunca insana..NEDEN?Arıyorum yanıtını,yok..İyinin kötüsü olmaktan vazgeçtim..Sadece hakedenlerin yanındayım bundan sonra..Hakedebilirlerse tabi!Kuru kalabalık istemiyorum etrafımda..Ve palavra dostluk menfaat girince araya kimseye inanmıyorum..
Kullanıcı avatarı
sinan
Admin
Admin
İsim: Sinan

Mesaj gönderen sinan »

sar artık yaralarını. bak tuz bastım sürekli kanayan yerlere. sar iyileşiceksin.
~
ansızın gelecek gibisin..
Kullanıcı avatarı
sehrikalp
Admin
Admin
İsim: Serkan

Mesaj gönderen sehrikalp »

Sabah beşe kadar sistemle uğraştım günlük. Dizüstüne ve masaüstüne Vista kurdum. Dizüstü problemsiz çalıştı. İki tane Vista için özel hazırlanmış güncellemeyle iş bitti. Sony buna epey hazırlıklıymış. Ama masaüstü beni hasta etti. Neyse onun sürücülerini de buldum. İki saatlik uykuyla işe geldim. Kahve komasına gireceğim. :) Ama yaşasın Vista. Çok sevdim ben bunu. Değdi yani.
Kullanıcı avatarı
Bugfixed
Site Admin
Site Admin
İsim: Murat

Mesaj gönderen Bugfixed »

Günlük nihayet kar istediğim boyuta ulaştı 60 cm :) Bu muhteşem görüntüyü özlemiştim. Ne kadar sevindim. :)
Beklediklerim kalır uçan uçurumlarda..
.Terazinin Hüznü.
Kullanıcı avatarı
sehrikalp
Admin
Admin

Murat; alacağın olsun. Tek başına yürü bakalım o yollarda. Bir kaç foto ekle de biz de görelim, hasret giderelim kar'la. :(
GULCIN
Üye
Üye
İsim: Gül

Mesaj gönderen GULCIN »

merhaba günlük;
Güzel bir gün her yer kar ve hava soğuk değil!
ya iyki diyorum farklı mevsimler yaşayabiliyoruz hepsinin ayrı bir tadı var
günlük telaşeler içinde ve olumsuzluklarda bu değişiklikler sayesinde şöyle bir baktığında nefes alabiliyorsun...
Kullanıcı avatarı
sehrikalp
Admin
Admin

Eh Gülçin senin için de aynı şey geçerli, çatlatın bakalım beni. :) İstanbul'da da alabildiğine ve benim inadıma güneş var. Yeter artık yağsın artık şu kar.
GULCIN
Üye
Üye
İsim: Gül

Mesaj gönderen GULCIN »

sehrikalp yazdı:Eh Gülçin senin için de aynı şey geçerli, çatlatın bakalım beni. :) İstanbul'da da alabildiğine ve benim inadıma güneş var. Yeter artık yağsın artık şu kar.
üzgünüm sehrikalp seni buralara davet etmekten başka çaremiz yok :wink: :D
Kullanıcı avatarı
fotosentez
Takımdan
Takımdan
İsim: yaprak

Mesaj gönderen fotosentez »

günlük eeg çektirmeye gidiyorum.böyle makinelerden çok korkarım ben ama olsun :lol: ya eeg çekilecek diye yeni deldirmiş olduğum kulağımdaki küpeleri çıkarmak zorunda kaldım ve kapandılar :evil: çok sinirliyim yaa..inşallah bişey çıkmaz eeg de.çıkarsa da kaderimiz artık.
suppsugar
Üye
Üye
İsim: MaSaL

Mesaj gönderen suppsugar »

benim ona yaşattıklarımı bana yaşatmak için gelmişti diğeri...
ikisinin adı da aynıydı,
benim ona yaşattıklarımı ,bana yaşattı ve gitti...
Kullanıcı avatarı
Bugfixed
Site Admin
Site Admin

sehrikalp yazdı:Murat; alacağın olsun. Tek başına yürü bakalım o yollarda. Bir kaç foto ekle de biz de görelim, hasret giderelim kar'la. :(
zaten sabah bir tane çektim bugün ersin'de çeker resim ekleriz :)
.Terazinin Hüznü.
suppsugar
Üye
Üye
İsim: MaSaL

Mesaj gönderen suppsugar »

bende Gaziantep'in kar resmini eklemek istiyorum biri bana siteye nasıl resim eklyeceğimi öğretebilir mi lütfen ? :roll:
Kullanıcı avatarı
Bugfixed
Site Admin
Site Admin

suppsugar yazdı:bende Gaziantep'in kar resmini eklemek istiyorum biri bana siteye nasıl resim eklyeceğimi öğretebilir mi lütfen ? :roll:
:idea:
Merhabalar. Üye girişi yaptı iseniz galeriye girip resminiz hangi kategoriye uygunsa(Diğer-Resimler) kategorisine uygun gözüküyor girdikten sonra sağ üst köşede "Yükleyin" yazısını tıklayın. Karşınıza gelen ekrandaki boşluğu doldurun tamamdır.
.Terazinin Hüznü.