SEVGİLİ GÜNLÜK
Re: SEVGİLİ GÜNLÜK
Yaa off Konya'ya gidiyorum Pazar günü ve ben bitanemi taaaa haftaya Pazartesiye kadar göremeyeceğim
Belki de pzt bile gelmeyecek..Amaaan bıktım yemin ederim...2 gün boyunca da kuzenimin düğün telaşesi var,yoğun bir hafta...Şu tatilde bile dinlenemedim...

-
- Üye
- İsim: Aslı
sanırım bende uykusuzluk hastalık haline geldi!!!
cmrtsi yalnız değilsin..Günlük cidden neden uyuyamıyorum ben..Baykuş gibi gece ayaktayım gündüz de en fazla bir iki saat..24/5 en fazla mesaiye bak!Hayalet gibi dolanıyorum bazen bazende canlı oluyorum ama iyi bir şey değil böyle bir düzen..Pardon düzensizlik demek istedim..Bunu bir düzene sokmak gerek ama işte neyse..
-
- Üye
- İsim: Gül
Bugün tersliklerler başladı geç kaldım işe...sabah bi kalktım çok az vaktıim var banyonun lamba düğmesine tıkladım pat diye bir ses ve yanmıyor, saçlarımı ıslattım jöle sürdüm kurutmak için makinayı takttım kurutuyorum ses gitti açtım kapattım başka bir prizde denedim çalışmıyor... ve kimseye belli etmeden çıktım evden eminim şuan evdekiler bunlara ne oldu diye düşünüyorladır
arkadaşlar yalnız değilsiniz aynen uyku ne demek nasıl bir tadı vardı unuttum
üstelik çalışıyorum zor olmuyor artık alıştım sanırım.... 

arkadaşlar yalnız değilsiniz aynen uyku ne demek nasıl bir tadı vardı unuttum

-
- Üye
- İsim: yelda
o zman ben yalnızım=( günde 13-14 saat uyumak:S yapıyorum işta.ama ilaçların yan etkısıymiş:S
bugün yıne tüm açlığımı gösterdım=) bi börek yemek için taaa sarıyere gider mi insan? o insan bense gider=) özgeyle gittk börek yedık sonra o kadar yol tepıp geri döndük:S dün de o gelmedı kursa.tepındım yerımde sınırımden ben de.konserı varmış.yarın da rock house da konserı var.ööfff büyük bı hedef seçmişim ben ya ınga
bugün yıne tüm açlığımı gösterdım=) bi börek yemek için taaa sarıyere gider mi insan? o insan bense gider=) özgeyle gittk börek yedık sonra o kadar yol tepıp geri döndük:S dün de o gelmedı kursa.tepındım yerımde sınırımden ben de.konserı varmış.yarın da rock house da konserı var.ööfff büyük bı hedef seçmişim ben ya ınga
-
- Üye
- İsim: Sonay
Günlük ilk önce Yelda'ya söyle hiç ağlamasın o belki de daha iyilerini hak ediyor
Ve hemen bana döneyim!! Günlük sana bir sır
Çok çok güzel bir gündü bugün ya biraz erken bitmesi gerekiyordu ama çok güzeldi. Hayatım da unutamayacağım günler içine girmeyi başardı
Peki bir de soru sana günlük ''Benim ayaklarım ne zaman yere basar acaba? kihkih '' Olsun ben halimden memnunum...

-
- Üye
sinirden kıpkırmızı oldum biliyo musun!!!
bilgisayarım artık benim komutlarımı dinlemiyo.. klasör açıcam mesela, kırk saat bekliyo, eğer keyfi isterse açıyo... internete girmek için bekle bekle durr... msn de tutukluk yapması da cabası... ne bu özgürlük anlamadım yani...
saınırım plus yüklemeye çalışırken sanırım oldu bunlar... bi yerde hata yaptım ama nerde?? silicem zaten plus'ı... 

-
- Üye
en iyi ben biraz f.d. dinleyeyim de kendime geleyimm... 

-
- Üye
Ahh sevgili günlük,ölüyorum ben galiba,bugün iyice dağıldım artık.Onu çok seviyorum.Benim en büyük karmaşam.Ama kendimi de tüketiyorum bu ara.Vazgeçemiyorum,ne olacak benim halim.Bugün bütünlemeye de gitmedim,kaldı ders.Umrumda değil şu koca dünya....Bana onu gerek onu
Ahh ahhh ne diyeyim günlük,işte bu kadar

günlük...günlük...dışarda çok güzel bir yağmur var...ıslanmak istiyorum iliklerime kadar ıslanmak..ama geç oldu...sadece camdan seyrediyorum,dalıyorum su birikintilerinin ve sokak lambalarının oluşturduğu suni yakamozlara...dalıyorum...
-
- Admin
- İsim: Sinan
kendimi çok kötü hissediyorum. son zamanlarda dozu artan saçmalama,kendimi kaybedip bulamama, unutkanlık vs.vs. artık iyice bunaldım.. artık kendimi de tanıyamıyorum zaten. çok yabancı geliyorum kendime
'mutlu'yu oynamaktan bıktım. mutsuzluğuma mutluluk, umutsuzluğuma umut yapmaktan da.. bi yapabildiğim mutsuzca,umutsuzca ve halen sevmek..
karanlığa mum yakamıyorum artık. sönüyor yürek ateşim. soğuk hırçın rüzgarlara söyle esmesinler artık delice.. ateşim, benim. ben, ateşim. bıraksın yürek yangınımla beni başbaşa. mutsuzca da olsa umutsuzca da olsa seviyorum, rahat bıraksın beni.
'mutlu'yu oynamaktan bıktım. mutsuzluğuma mutluluk, umutsuzluğuma umut yapmaktan da.. bi yapabildiğim mutsuzca,umutsuzca ve halen sevmek..
karanlığa mum yakamıyorum artık. sönüyor yürek ateşim. soğuk hırçın rüzgarlara söyle esmesinler artık delice.. ateşim, benim. ben, ateşim. bıraksın yürek yangınımla beni başbaşa. mutsuzca da olsa umutsuzca da olsa seviyorum, rahat bıraksın beni.
~
ansızın gelecek gibisin..
ansızın gelecek gibisin..
Bugün kızgındım günlük..Dım diyorum çünkü yatıştım..Pozitif bakmaya başladım sanırm artık bazı şeylere..Etrafımdakilere de yansıtıyorum bunu..Neden başlangıçlar yerine bitişleri görmüşüm yıllardır..Ve neden elim kolum bağlı öylece durmuşum..Şimdi çözdüm bağlarımı,şimdi her gün yeniden başlıyorum bitişinde kalmaksızın gecenin..Kızgınlıklar bitiyor,sevinçlere başlangıç yeri açıyorum içimde..Ne mutlu bana..Sahi mutlu muyum günlük?
-
- Kıdemli üye
- İsim: Mehtap
iyi sabahlar günlük , gene beni deli etmeye başladı . bir gün destek ol ya köstek olma konusunda harikasın . bu kişisel becerine hayranım . sanki tek yanlız tek karmaşık tek mutsuz umutsuz sensin . aferin sana bana herkese . sabah okurum artık bunuda . birgün biryerlerde bahar olsun ve benim ayaklarım yere değsin toprakla birleşsin ve sana yürüyebileyim isterdim . yorgunum biraz .
-
- Üye
- İsim: MaSaL
Günaydın Marvin,
Gözümü açtım,pencereden bi baktım yine heryer bembeyaz,insanın gülümseyesi geliyor,bugün güzel bigün olucak eminim,uzun zamandır yapmadığım birkaç şey var onları yapıcam,biraz işlerim var önce onları toplarlamalıyım,sonra çıkarım şirketten ziyaret etmem gereken bi arkadaşım var ,güzel bi menekşe alıp ona gitmeyi düşünüyorum,uzun zamandır ihmal ettim onu gönlünü almalıyım...sonra geçenlerde bahsettiğim özlediğim birşey var demiştim,battaniyenin altında elimde kahve fincanım arka arkaya 3-5 tane film izlemek,Cd'lerim ve ben mutlu bir öğleden sonra geçirmek istiyorum,dışarısı soğuk bu karlı havada yapılabilecek engüzel şey bu olsa gerek...
Yeni kararlarımı ısrarla uyguluyorum,hayatıma rehin ettiğim affedemediğim kişileri birbir özgür bırakıyorum,arabesk bi şarkıda şu sözler geçiyor,yıpkı onun gibi " HAK ETMEYENİ SEVMEYECEKSIN,GİTSİN NE HALİ VARSA GÖRSÜN!" gitsin ne hali varsa görsün be marvin,gitsin ne hali varsa görsün....
Gözümü açtım,pencereden bi baktım yine heryer bembeyaz,insanın gülümseyesi geliyor,bugün güzel bigün olucak eminim,uzun zamandır yapmadığım birkaç şey var onları yapıcam,biraz işlerim var önce onları toplarlamalıyım,sonra çıkarım şirketten ziyaret etmem gereken bi arkadaşım var ,güzel bi menekşe alıp ona gitmeyi düşünüyorum,uzun zamandır ihmal ettim onu gönlünü almalıyım...sonra geçenlerde bahsettiğim özlediğim birşey var demiştim,battaniyenin altında elimde kahve fincanım arka arkaya 3-5 tane film izlemek,Cd'lerim ve ben mutlu bir öğleden sonra geçirmek istiyorum,dışarısı soğuk bu karlı havada yapılabilecek engüzel şey bu olsa gerek...
Yeni kararlarımı ısrarla uyguluyorum,hayatıma rehin ettiğim affedemediğim kişileri birbir özgür bırakıyorum,arabesk bi şarkıda şu sözler geçiyor,yıpkı onun gibi " HAK ETMEYENİ SEVMEYECEKSIN,GİTSİN NE HALİ VARSA GÖRSÜN!" gitsin ne hali varsa görsün be marvin,gitsin ne hali varsa görsün....
-
- Takımdan
- İsim: yaprak
biri var içimde günlük..yaşıyor içimde..nereye gitsem onu da götürüyorum..özlemeye fırsatım bile olmuyor..gözlerimi her kapadığımda hatta kısacık kırptığımda bile göz göze geliyorum onunla..biri var içimde günlük..
yediğimi içtiğimi onunla paylaşıyorum sanki..gözlerimden yaşların akmasına izin vermiyor sanki..tutuyor..biri var içimde..uyuduğumda rüyalarımdan çıkmıyor..gözümü açar açmaz telefonum çalıyor hemen..sanki içimde de herşeyi biliyor..yalanlar söyleyemiyoruz birbirimize günlük..ya kızarıp bozarıyoruz yada yüreğimiz dur diyor..o seviyormu bilmem ama ben seviyorum galiba..biri var içimde günlük..onu oradan çıkarmaya da hiiç niyetim yok!..