SEVGİLİ GÜNLÜK

Sizin Kürsünüz. Genel de Konu dışı başlıklar...
selcukaydin

Re: SEVGİLİ GÜNLÜK

Mesaj gönderen selcukaydin »

off günlük yaa canım çok sıkkın benim bilgisayar gene bozuldu internet kafelere kaldım ... ne talihsiz bi adamım yaa.. konsere az kaldı çok heyecanlıyım... neyse kafede duygusal olunmuyo günlük... şimdilik hoşca kal...
Kullanıcı avatarı
sinan
Admin
Admin
İsim: Sinan

Mesaj gönderen sinan »

özledim :(
~
ansızın gelecek gibisin..
blackpearl

Mesaj gönderen blackpearl »

saat 04:37 ve ben hala uyumadım günlük..Uykumda yok..Bu uyku sorunum başıma dert açacak gibi..Baş ağrılarım sıklaştı zaten..Şimdi de karnım ağrıyor :( Sınavlarım bitmek bilmeyecek gibi geliyor..Sezerle kavga ettim..Kendimi buldum derken bu sebeplerden dolayı hevesim kursağımda kalıcak gibi..diğerlerine zaman var ama bari şu karnımın ağrısı hemen geçsin! :(
DeepSenSe

Mesaj gönderen DeepSenSe »

5 günlük mutluluk ardından mutluluk diye bir kavram yok artık,sevinçlere hasretim..ne işim var benim bu beynimin oyunlarında..burdan çıkmak istiyorum artık yeteeeeerrr…hiç nefes almasam geçer mi…niye bir şeyleri bilmek yetmiyor…ben kendimi çekemiyorum peki ya o nasıl çekecek benim bu halimi…yazdığın şiirleri bana göster diyor..yazdıklarım okadar iğrençleşmiş ki…bu tertemiz aşkın saflığı ve masumiyeti kalmamış artık hiçbir şiirimide,gelgitler bunun sebebi..düşüncelerim kirletilmiş yaşadıklarımla,bu düşüncelerle nasıl güzel bir şiir yazabilirim ki…bir çöp tenekesinin içindeyim sanki içimde,aslında en çok olmak istediğim yerdeyim ama burada olmak için çok geç kalmışım belli,bir sarayın içinde olsam bile burayı çöplük gibi görebiliyorum işte kahretsin çözemiyorum…ama hala onu seviyorum…bir rüya gördüm yine ama bu daha güzeldi sanki geçen günden…Allahım yalvarırım duy sesimi,bu en büyük sınavlarımdan biri belli, geçiyim ya da kalıyım artık bitsin yalvarırım..hadi ben üzülüyorum neyse de onu da üzüyorum bu hiç yapmak istemediğim birşey,en çok buna dayanamıyorum…
okadar boş vermişim ki kendimi,finallere nasıl girip çıktığımı biliyorum…birazdaha boş verirsem artık kalcam..bikaç gündür beni dinlediğin için teşekkürler günlükcüm ama gitmem lazım artık…
dinledimdeanladim
Banlanmış Üye
Banlanmış Üye

Mesaj gönderen dinledimdeanladim »

günlükcüm dersanede sınıfta birinci olmuşum iyi netler çıkmaya başladı da çok tembelim ben yaw...accık oturup çalışsam neler olcakda o meziyet yok işte tembel teneke gibiyim...oysa 5 ay kassam sonra şöyle istediğim fakülteye yerleşsem tam süper olcak...
blackpearl

Bir iskambil kağıdı bu kadar mı zor yapılır ya..6 saattir uğraşıyorum AA almassam artık ne hale gelirim bilemiyorum günlük..Gerçe bu 5. bir karakter oldu diğerleri gibi değil..Ee yaratıcı grafikerler olacağız inşallah :)Maçayı andırır gibi fakat çam ağacı kendileri..Tam çam ağacıda değil soyutlaması aslında..Neyse öyle bişeyler işte ama bitmiyor off sıkıldım..
bozcaadali
Üye
Üye
İsim: Özlem

Mesaj gönderen bozcaadali »

Çok kötü kabuslar görüyorum lodos havanın etkisinden mi bilemem :lol: hep depremler oluyor, korkuyla uyanıyorum olucaksa olsun da bitsin bu kabus dolu geceler :cry:
blackpearl

Rüya demişken benimde aklıma geldi bende kasırga görmüştüm rüyamda sabah öyle uyandım salona geçer geçmez haberlerde kasırga olduğu vardı..Böle rüyalar görmeyeli çok oluyordu ve iyide oluyordu açıkcası..Anlattıktan sonra görmemeye başlamıştım bu tarz rüyaları..Alt üst etti bugünümü o rüya..Gerisi gelicek mi diye bir fikir kapladı..Ben sıradan rüyalarımla memnundum günlük buda nerden çıktı böyle.. :roll:
kskattack
Üye
Üye

Mesaj gönderen kskattack »

evet günlük bugun de dünde yarında KARŞIYAKA yı hep sevdim sanırım sana diyebilceğim en güzel kelime seni seviyorum KARŞIYAKA.....
DeepSenSe

hayatımın en iğrenç günlerinden biri bugün!oysa ne güzel bi rüya görmüştüm,biraz iyi gibiydim saat 4den sonra tam çalışayım derken..felaket kapıyı çalmıyo dimi...bakıyorum sayfalara anlamıyorum hiçbirşey...en sevdiğim insanın beni hiç anlayamadığını hissedip ters tavırlarına maruz kaldım ya bundan daha kötü ne olabilir söylesene günlük ne?!!!oysa ben onun en ufak güzel sözüne muhtaçken....
En son DeepSenSe tarafından Cumartesi, Ocak 20, 2007 04:33 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
ponnik
Üye
Üye
İsim: Sonay

Mesaj gönderen ponnik »

günlükkkkkkkk işletmeden kalmadımmmm geçtimmm oley oley :) ama dur fazla sevinme sanırım iktisattan kaldım :(
blackpearl

Günlük oynatmama az kaldı bitmiyor bu finaller yaa..Yemin ediyorum uzayda gibiyim..Bugün hangi gün,evde kimler var / yok,saat kaç..Yani bir insan zaman kavramını bu derece kaybeder..Hayalet gibiyim evde..Bitsin şu sınavlar artık ben bitmeden..
bluedeathdL
Üye
Üye

Mesaj gönderen bluedeathdL »

Günlüğüm benim bak,yine gözüm yollarda nerede o,bir de bu ne sevgi ah bu ne ızdırap,ama ben beklerim onun yolunu aylar boyunca :roll: :lol: Dur hatta ve hatta :? :shock: :( :!:
dinledimdeanladim
Banlanmış Üye
Banlanmış Üye

Mesaj gönderen dinledimdeanladim »

bugün benim içim acıtıyo günlükcüm...bugün cumartesi...
DeepSenSe

amanın günlük ben geldim evet yine ben :) ama bu ben başka ben aslında asıl ben...yine kaybetmişim kendimi ve nedense bulduğumda farkediyorum kaybettiğimi...abuk subuk konuşmuşum,en çok kendime zarar verdiğim yetmiyormuş gibi başkalarınada vermişim...ama yok şimdi kendimdeyim hiç olmadığım kadar,bugün sahip olduklarıma hala sahip olduğum sürece elimden geleni yapıcam kaybolmuycam bida geçmişte...dün ilk günümdü,bu kararla uyandım,bugün ikinci gün ve aldığım gazlarla başarıya ulaştım sanırım :) ...sağolun,sağolun,sağolun..iyiki varsınız ve iyiki benim yanımdaydınız bugün...