SEVGİLİ GÜNLÜK
Re: SEVGİLİ GÜNLÜK
Sevgili günlük,bugün çok karışık duygular içerisindeyim.Bulunduğum şehri terk edip alışık olmadığım bir şehre gitmek zorundayım.Oysa alışmıştım İstanbul'a .Her şeye yeniden başlamak zor geliyor .İyi yanı da var tabi.En sevdiğim kişi beni orda bekliyor olacak.
merhaba günlük.nasılsın?geçiyordum da bir uğrayıp halini hatrını sorayım dedim....hoşçakal şimdilik
günlük hala oldum ikinci kez hala oldum halaaa...
ya bu çok güzel bir duyguymuş Allah herkese nasip etsin bebeğim seni çok sevdim hoşgeldin evimize
ya bu çok güzel bir duyguymuş Allah herkese nasip etsin bebeğim seni çok sevdim hoşgeldin evimize
sevgili günlük,
bugün tiyatro çalışmalarına başladık.çok mutluyum:)
bugün tiyatro çalışmalarına başladık.çok mutluyum:)
günlük yine içimdeki sesi susturamıyorum yanlış yapıyorum sonunda yine kendime eziyet edeceğim
Selam..
Yaşıyorum ve hala hayattayım...

Yaşıyorum ve hala hayattayım...
Evet günlük çok şükür ben de yaşıyorum..Yarabbim sabır diyorum. Hala hayatmin kadinini göreceğim zamani bekliyorum; sabrediyorum. Kokuşmuşluğun içinde kaybolmak istemiyorum. Bazen saçmalıyorum, hayatımı boşa harcıyorum. Ya sabır..
Çok kötüyüm. Dedem ağırlaştı..
doktorlar bile umudunu kesti. Bunu söylemek istemiyorum ama onu kaybedeceğiz galiba..
Allahım ne olur yardım et dedeme..

geçmiş olsun carizma çok üzüldüm
Allah acil şifalar versin inşallah düşündüğün şeyler olmaz

Sağol Caner kardeşim..İnşallah olmaz.. 

havalar ısındıkça insanın okulda durası gelmiyor ya tabi ki ben de öyle yaptım, durmadım:)
bu sefer sevgilimle kaçmasam da, arkadaşlarla daha eğlenceli olduğu kesin
bu sefer sevgilimle kaçmasam da, arkadaşlarla daha eğlenceli olduğu kesin
Sevgili Günlük
ßugün çok uyudum sanırım akşam eşim yorgun eve dönüp uykusu gelince ben hala cin gibi uykum olmadan durucam. Kesin kızıcak ben gidince uyursan akşam böyle mızıkçılık yaparsın ohh olsun sana yatakta uyumadan beklede akıllan dicek : ( ay çok üzüldüm ben akşama kadar bir formül bulurum onuda uyutmam uykum gelene kadar . Aman duymasın aşk olsun ben yorgunum erken kalktım hayatım neden böyle şeyler yapıyorsun der hatta kesin yastığın altına başını koyup küser
Yaşasın kötülük diyesim gelsede akşam kıyamayabilirim ona : )
ßugün çok uyudum sanırım akşam eşim yorgun eve dönüp uykusu gelince ben hala cin gibi uykum olmadan durucam. Kesin kızıcak ben gidince uyursan akşam böyle mızıkçılık yaparsın ohh olsun sana yatakta uyumadan beklede akıllan dicek : ( ay çok üzüldüm ben akşama kadar bir formül bulurum onuda uyutmam uykum gelene kadar . Aman duymasın aşk olsun ben yorgunum erken kalktım hayatım neden böyle şeyler yapıyorsun der hatta kesin yastığın altına başını koyup küser

sevgili ve de pek değerli günlükcazım çok hareketli günler geçirmekle birlikte bir o kadar da karışık günler geçiriyorum
ruhen çok karışığım be günlük var mıdır bunun bir hal çaresi acaba..bahar da geliyo, çiçekler de açıyor, umarım bu hallerim bahara kalmaz geçer...bu günlük bu kadar sanırım..hoşçakal..

carizma
( Sinan )
Allah acil şifa versin...Allah yardımcınız olsun...
( Sinan )
Allah acil şifa versin...Allah yardımcınız olsun...
günlük...
hissizim...
hissizim...