Aman günlük osrma bugün neler çektim var yaaa geçen cumartesi patrona tahsilat toplantısında hava attık. 08/12/2006 da toplantıya 40,000.00 ytl nin altında alıcakla gelicez diye. bi de imza attık kağıda saf gibi. eğer dediğimizi yapamazsak O'na N95 alıcaz diye söz verdik. bugünde 78,000.00 ytl toplamak için nasıl tırmaladık var yaa anlatamam.
sevgili günlüüüükk;
bugün çok garip bi gündü.ikinci uyarımı aldım.eve yine kağıt gelicek bu sefer ne dicem ya ben babama??? sırf hakkımı aradım diye yaa.ne biçim bi okul benim okulum, ne biçim bi öğretmen bu öğretmen yaa.
geçenlerde teksas katliamı diye bi filme gittim... gitmez olaydım... hala etkisindeyim ya...kan ve et parçacıklarından başka hiç bişey yok... gerçi yaşanmış bir olaymış, böyle bir katliam olmuş vakti zamanında, ama inan çok mide bulandırıcıydı,... filmin sonunu izleyemedim zaten... bir daha tövbe bu tarz filmlere gitmem...
gecenin bir vakti koyunları saymaya uğraşırken dedim ki accık ders çalış serap...nitekim başladım çalışmaya...of şu sene hayırlı sonuçlarla bitsede kurtulsam.hayat çok garip haller alıyo ya...bugün dersane çıkışı arkadaşımla kafaları dağıttık acık...eve gelir gelmez yatağa attım kendimi..millet kafa bulur beni uyutuyo bu velet şimdi accık daha soru çözim arkamdan ağlamasın o testler
evet günlük yeni bir gün yeni bir cumartesi orada da cumartesi mi bugün?
ingilizce sınavına çalışmam gerekiyor :hmm2:
veeeeeeee işletme ödevimi yapmam ve tky ödevimi yapmam gerekiyor bir komşular gelecekmiş eve bu olayda tuz biber ekti şu güzelim güne!!! ''beni rahat bırakın hepiniz'' demek geliyor içimden odamda kapalı kutu olarak yaşayacağım bugün
sevgili günlükçüğüm;
bugün kuzenim doğdu nihayet....o şanslı bebiş doğmadan fd konserine gitti.
ben 3.zafer yılımda feridun düzağaç ı görmüşken o daha doğmadan dinledi.
çekirdekten yetiştiricem ben onu.