SEVGİLİ GÜNLÜK

Sizin Kürsünüz. Genel de Konu dışı başlıklar...
seyytan
Kıdemli üye
Kıdemli üye
İsim: Metin Çetin

Re: SEVGİLİ GÜNLÜK

Mesaj gönderen seyytan »

Bu gun hic te guzel bir gun degil...Sıkıcı hemde cok...
yaskaman

Mesaj gönderen yaskaman »

konuşmuyoruz onunla.konuşmasın.ben daha kendimden veremem.senin nasıl bir kız olduğunu öğrendim dedi bana ya bu ne demek yaa
yaprakcığım şimdi sana aradaki farkı göstereceğim :wink:

ben de yasin olarak senin nasıl bir kız olduğunu öğrendim bu sitede yazdıklarınla...
şimdi o kişiyle aynı cümleyi bu anlamda kurduğumu varsay ve hangimizin daha objektif olduğunu düşünüyorsan ona inan. :idea:
ve eğer seçimin ben olursam üzüleceğin hiçbirşey yok demektir. çünkü üzülmeye değer insanlar vardır hayatta.. üzülmek için öyle bir insanı kaybetmiş olmak gerekir, anlıyor musun?.
üzülme yaprak :wink:
Kullanıcı avatarı
fotosentez
Takımdan
Takımdan
İsim: yaprak

Mesaj gönderen fotosentez »

yasin gerçekten çok teşekkür ediyorum.ya gerçekten çok koydu söyledikleri.ya ben nasıl bi kızmışım ki.ne kadar acı bişey bu.ağlamamak için zor tuttum kendimi.ama gerçekten çok haklısın.üzülüncek insan var üzülinmicek insan var.ayrıca seçimim tabii ki sen olucaksın.onu 4 aydır tanıyorum ama hiç bi zaman arkamda olmadı.sen ise her lafımda her sözümde benimlesin.sağol.gerçekten...
Kullanıcı avatarı
sinan
Admin
Admin
İsim: Sinan

Mesaj gönderen sinan »

hayırdır :P
~
ansızın gelecek gibisin..
Kullanıcı avatarı
fotosentez
Takımdan
Takımdan
İsim: yaprak

Mesaj gönderen fotosentez »

ya sinan abicim sen başı kaçırdın yasin abiyle muhabbete girdik biz :lol:
seyytan
Kıdemli üye
Kıdemli üye
İsim: Metin Çetin

Mesaj gönderen seyytan »

Hmm baksen... :D
cmrtsi
Üye
Üye
İsim: Aslı

Mesaj gönderen cmrtsi »

afferin bana, hakikaten afferin... bütün herşey deşifre oldu resmen... herşeyi anladı, herşeyi biliyo, herşeyi okudu kesin... üstelik bazılarını - önceden aklında olan yalan yanlış şeyler falan- kafasında büyütmüştür bile... biraz kendimi tuttabilsem ne olurdu sanki... :evil: daha şimdi aklım başıma geldi... of yaa...
ponnik
Üye
Üye
İsim: Sonay

Mesaj gönderen ponnik »

günlük onu geç buldum erken kaybetmek istemiyorum :cry:
kemanci
Üye
Üye
İsim: yelda

Mesaj gönderen kemanci »

fırlattığım kemanımı aldım..tekrar başlıyorum sana,pes etmek yok tamammı??bız senınle daha çok şey paylaşıcaz.daha yenı başlıyo senınle sevgili öykümüz..yarın da bordo kağıda çizcem senı odama asıcam diğer resımlerın yanına.belkı odamı da boyarım.artık aklıma ne eserse..saçımı da boyatcam.vapurda bı kadın gördüm çok beğendım saç rengını gittim sordum ne renk bu ben de istiyorum dedım,kızıl kahve üstüne kırmızı baljay dedı.teşekkür edıp bu kız delı mı bakışları arasında indim vapurdan.kendımı oyalamak için mi yapıyorum ben bunları günlük??kemanım dostummu,hastalığımın geçmesı için bi araç mı?? ben kendımı bılıyomuyum kımım ben neyım?? offf..istediğim bölümde de okumuyorum zaten.çok sıkıldım ya ben..bunaldım...aklıma ne gelse yazıyorum.bı sanıye kendımı çok sevsem sonrakınde nefret edıyorum,mucadelemı takdır etsem nedenben dıye kendımden tıksınıyorum..çok karıştım ben..ergenlıkten çıkma dönemı mı ne?? bı de yelpaze alacam elıme :? bak o kadar hüzünlenmişken bı anda gene neşelenıverdım.bana neler oluıyo böyleeee???
BuRCuUUU
Üye
Üye

Mesaj gönderen BuRCuUUU »

iyi geceler canım günlüğüüüm
çok yoruldum ya yazmaktan bileğim parmaklarım her bir yerim ağrıyor ya :cry: 4 sayfa yazdım belki biraz daha birşeyler bulursam yazmayı düşünüyorum ama öce günlüğümü yazmayı terih ettim :lol:
bugün çok yorucuydu günlüküm sabah bulaşık yıkadım sınra edoşumla temizlik yaptık ama mis gibi oldu evimiz :lol:
akşam da edoşumla hamburger yemeye gittik bir güzeldi ki eve gelirken de muz aldık onu da yedim :lol: kızların arkadaşları gelmişti yazık onlara misafirlere yemek hazırlıyorlardı yemekten sonra hep birlikte çekirdek çitlettik kek yedik :lol:
neyse çok yemek dolu oldu bunu geçelim en iyisi
sonracımaaaa tv izledim şimdi de müzik dinliyorum ohhhh
ben gider günlük
Kullanıcı avatarı
lonely
Görevli
Görevli
İsim: Burcu

Mesaj gönderen lonely »

nasılsın? ben yalnız bi başıma oturuyorum sıkıldım ev bomboş, saatlerdir öylece oturuyorum canım hiç birşey yapmak istemiyor kafam bomboş , bugün öylece akıp gitti kalbim bomboş...aslında hiç de boş değildi kalbim hatta taşıyordu bile kaynağı tükendi. şimdi kalmadı gibi...
"BOMBOŞ" ne tuhaf bir kelime şimdi farkettim hiç bir şey ifade etmiyor aslında. ama nasılda kullanırım bu kelimeyi. acaba ben ne ifade ediyorum onun için??? ben de bu kelime kadar çok yer kaplıyor muyum acaba
amaaaann!!!!!!!!!!! :roll:
bilmiyorum ki ne olduğunu, ne olacağını, yaptığımın, hemen büründüğüm bu ruh halinin doğru olup olmadığını
silip silip yazıyorum günlük iyi ki kağıt değilsin ve silgiyle silmiyorum yoksa çoktan yırtılmıştın
aaaa şarkıya bak !
senle yarınım yokken neden sadaketle bekleyeyim ruhumu hasretle besleyeyim
senle yarınım yok ki hayatımsın cümlesinde gizli özne sanmıştım kendimi
off off offf ooooffff.....
bu kadar işte daha yazmayacağım.
SevGi

Mesaj gönderen SevGi »

kime gittiğini bilmesem de..Seni Seviyorum..gerçekten kim olduğun mühim değil...
SevGi

Mesaj gönderen SevGi »

Bir şeyler yazmak istiyorum ama ne yazacağımı da bilmiyorum açıkçası..Aslında yazacaklarım da belli ama yazamam ki işte..OLMAZ :( Tüm düşündüklerimi yazmak isterdim,hem de çok...

Bir uçurumun en ucundayım,o kadar yokum ki görmüyorlar...
ponnik
Üye
Üye
İsim: Sonay

Mesaj gönderen ponnik »

bana bakışların gittiğin yerden uzak yoksa gelirdim deme ne olur gellllllllllllllllll artık gelllll
ama gelmeyeceğini biliyorum
gelmeyeceğim de o zaman olsun ben buna da razıyım
ne olur geveze susuşlarını bile özledim
ama bu kadarı çokk acı veriyor bana uzgun:
Kullanıcı avatarı
sinan
Admin
Admin
İsim: Sinan

Mesaj gönderen sinan »

:roll: seni sevmiyorum günlük artık ya. umut yeşertenken umutları kuruyan oldum :( ne olcak benim halim. bu gece yokum günlük. iyi ceceler
~
ansızın gelecek gibisin..