ahh günlük ahhh
çok acıktım ben yaaa tüp bitti birşey de yapamıyoruz bugün pizza aldım kendime yanına dacola ohh bir güzel yedim ama tabi bu saate kadar midemde ne kalır ki
neyse bugün yine iş yaptım yaa çamaşrlarımı yıkadım evdeydim birazcık sıkıldım edoşum meydandaydı aşgucuum da rize ye gezmeye gitmişti ben de kendi başımın çaresine baktım işte
not geçirdim yarın sınav var ona çalıştım annemlerle konuştum sabah buraya gelecekler günübirlik
başka başka müzik dinledim günlükçüm ışıkğı kapattım ayağımı kalorifere uzattım keyfim gıcırdı yani :sinsi: 6. caddeyi de açtım biraz da şarkı söyleyip stres attım
yaa böyle günlük şimdi abimle konuşuyorum tamam mı o yüzden ben gider
günlük bugün canım hiç ama hiç birşeye dokunmak istemiyor. Hafta sonu Zeytinburnu Zihinsel Özürlü Çocuklar Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ne bir gezi düzenledik İstanbul Moto Club üyeleri olarak. O kadar ilgi ve sevgiye muhtaçlar ki anlatamam sana. Kapıdan girer girmez boynumuza sarılıp bizleri öpüp koklamaya başladılar. Bizlere şarkılar söylediler. Hayatın gerçekliğini bir kez daha gözler önüne serdiler. Çok güzel bi ortamda bakılıyorlar ve eğitim alıyorlar. Ama hepsinin maddi ve manevi desteğe ihtiyaçları var. Biz elimizden geldiğince yardımda bulunduk ama onlar adına yapılacak o kadar çok şey var ki daha Bundan sonra her ayın bir günü orada onlarla beraber olmaya kendi kendime söz verdim. günlük inşallah lavinya ailesi olarakta bu ziyareti gerçekleştiririz. Bu çocuklar için her an her şeyimle yardımcı olacağım
Bir resim uğruna düştü yolum buralara,sevgili günlük demeye vakit çok erken..hava soğuk,ben soğuk,dünya savaşlarda kan revan..hoşgeldim denmeli mi? bilmem ki?
Sevgili gunluk;
Bugun salı guzel Aydın ızım semt pazarı... Gidip te dometes,biber alıp ve iki uc te yumutra aldıkmı tamm bir menemen olur haa ... Yemek isteyenler buyursun gelsin... Hadi bekliyorum... Eslik edecek yokmu...