SEVGİLİ GÜNLÜK

Sizin Kürsünüz. Genel de Konu dışı başlıklar...
Rosey
Üye
Üye
İsim: ...

Re: SEVGİLİ GÜNLÜK

Mesaj gönderen Rosey »

sınavlar arasında kaybolmuş durumdayım :?

ahh aşk çok uzak günlük... aşk çok uzak...
BuRCuUUU
Üye
Üye

Mesaj gönderen BuRCuUUU »

canım günlük
biz edoşumla barıştık sabah özür diledi yine mutluyum :D
oyy günlük yaa bugün yine ödev teslim ettim biraz sonra yine başlıcam bitmek bilmiyorlar yaa yazık bize :cry:
bugün burası soğuk çirkin ve karanlık insanı tek mutlu eden yanı hala sevdiklerimizle aynı atmosfer altında olmamız
ben yine çok açtım günlük be gittim hamburger aldım kendime evdeki yemekleri beğenmedim de kihkih
neysem iyiydi ya bugün umarım herkes için öyle olmuştur
blackpearl

Mesaj gönderen blackpearl »

Özledim günlük!Çok özledim..
Söylemek istediğim sözler var sana günlük. Anlatılacak hikayeler, anılar. Gücüm olsaydı da eski suçsuzluğumu anlatabilseydim. Tek haykırış nefesim kalmadı şimdi. Anlatamasam da, yüreğime kazımışım onları, soğuk gecelere sarılmışım. Anılarımda esen meltemlerle savrulmuşum, yorgun kaldırımları aklıma getirip, yine uzak yollar düşlemişim. Anlatamasam da, acı verse de kopamamışım senli günlerden. Pişman mıyım? Asla..Yaptığım hiçbir şeyden pişman olmamayı öğrendim yıllar önce. Her ne olursa olsun, kararlarımın arkasında durmayı. Ama içimde karşı koyamadığım, yüreğime yayılmasını engelleyemediğim bir duygu; “özlem...” Bana ne oluyor, bilmiyorum... Eski günlerde, rüzgarları dize getiren, hırçın karşı konulamaz, sözünden dönmezken, şimdilerde çaresizlik içinde. Korkuyor, çünkü kendisine bile itiraf edemediği bu hain duygu iliklerine işliyor. İşte bu benim ve yüreğim parçalanırcasına özlüyorum. Nerelerde şimdi içimi dağlayan gurur? Lanet olsun ki sen beni mahvederken karşı koyamayacak kadar güçsüzdüm. Oysa kendimi içimden fışkıran sevgiye kaptırsaydım; ne şimdi böyle çaresiz, ne de bu satırları yazmak için nedenim olurdu. Artık geri dönüşü yok bunun. Mucizeleri ise haketmiyorum.Gün batımı KUMLA sahillerinde oturup mavi gözlerinde kayboluşlarımı özlüyorum keşke demekten nefret ederek. Artık eski halim kalmadı hiç. Gözlerimde yanan o ışık çoktan söndü. Eski coşkusu yok yüregimin. Bedenim, bu kendinden nefret eden ruhu taşımak istemiyor. Ve Bir Itiraf ; Asla göründüğüm kadar güçlü olmadım...
seyytan
Kıdemli üye
Kıdemli üye
İsim: Metin Çetin

Mesaj gönderen seyytan »

Sevgili gunluk;
Bugun gercekten de yorucu bir gun...
Sabah munubus e binip calıstıgımız insaata dogru yola cıktık... Birkac dakikadan sonra calıstımız insaata geldik...Sabah turkulerle acmıstık gunumuzu saat 10.00 da cay molası verdik ben ve 3 ustamla bereber... Cayları istikten sonra isimize kaldıgımız yerden devam ettik... Bir bucuk saat calıstıktan sonra ogle yemegi vakti geldi...12.00 yemeklerimizi yedik saat 13.00 de is bası yaptık... Mazeme yetmedi... Hemen ustalarla beraber asansorle mazeme alamaya basladık...Bir saat icinde mazemeleri aldık kaldıgımız yerden deveme ettik... Paydos etmemize bir saat kala kamyon geldi ve insaattaki demir panoları indirmemizi ve kamyona yuklememizi istediler...Bizde indirdik yam 150 tane demir pano...İndirene kadar akla karayı sectik... Kolarımda derman kalmamıstı... Demir panoları indirdikten sonra hemen kamyona yukledik...Panoları yuledikten sonra hemen suya kosmustum nefes nefese icinde kana kana su ictim...Cok yoruldukmustuk...
Neyseki yarin isimiz yok izinliyiz...Bol bol dinleyecegiz...
blackpearl

günlük..Sanırım mikrop kaptı kesilen pamağım :shock:
Kullanıcı avatarı
sinan
Admin
Admin
İsim: Sinan

Mesaj gönderen sinan »

bugün 8 oldu günlük. tam 8.. zoraki gülmelere alışkın değilim, dün farkettim ki kendimi kandırıyorum.. sanırım zorlamama gerek yok :( olmuyor onsuz işte. beni düşünüyor mu bilmiyorum, düşünebilecek bi durumda mı bilmiyorum, sevdiğine inanıyodum olsun sevmese de olur. ama 8 gündür en ufak bi haber alamıyorum. onun iyi olduğunu bilmek istiyorum günlük ya :( ne biçim bi durum bu, güldüğüm benim bu halim işte belki de. yalan olmayacak kadar gerçekti halbuki, düşler gibi güzel..

of günlük boğuluyorum. nefessiz yaşanmıyor..

gitmem gerek bu şehirden..
~
ansızın gelecek gibisin..
seyytan
Kıdemli üye
Kıdemli üye

Mesaj gönderen seyytan »

Bugun oldukca guzel bir gun gunluk...Bol bol dinleniyoruz... :) Ama yarın hine yorucu bir is gunu... :(
ponnik
Üye
Üye
İsim: Sonay

Mesaj gönderen ponnik »

hiçbir şey bilmiyorum
hiçbir şey günlük
ne yapmaya çalışıyor amacı ne anlamıyorum. artık hiçbir şeyi anlamlandıramıyorum. üzülmüyorum günlük artık üzülemiyorum. duygularım köreldi. o kadar çok üzüldüm ki artık o duygu neydi hatırlamıyorum bile.... :cry:
Kullanıcı avatarı
fotosentez
Takımdan
Takımdan
İsim: yaprak

Mesaj gönderen fotosentez »

bitti...
Kullanıcı avatarı
Bozcaada
Görevli
Görevli
İsim: Emrah

Mesaj gönderen Bozcaada »

tutamıyorum zamanı günLük...
seyytan
Kıdemli üye
Kıdemli üye

Mesaj gönderen seyytan »

Bugun yorgun degilin gunluk diyer gunlere gore
En son seyytan tarafından Pazar, Aralık 17, 2006 00:37 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
kemanci
Üye
Üye
İsim: yelda

Mesaj gönderen kemanci »

o kadar güzldı ki bugün..aylar sonra harıka bırgün!!sabah kankama gittim,istanbuldan uzak olmak zaten harıka.otobusten ındım kı kımse yok etrafta.. köpekler havlıyor falan,benım zekı kankam arayp benzıncıde bekle benı dedı.ne mantıklı bı fıkır değil mi?? ödüm patlayarak benzıncıde bekledım,sonra o muhteşem buluşma oldu.aylar sonra can dostummm...anlatılmaz o an..neyse yurduna gittik sonra denız kenarında kahvaltıya.arkadaslarıyla tanıştırdı benı.sonra tabı ınsanın öyle çatlak bır dostu olur da yerınde durur mu?? hemen sehrı altüst etmeye başladık :lol: önce şu benım en çok sevdiğim kafelerden bırını keşfetmiş,oraya gittik,caz muzık,arada elvıs presley,tum kahve çeşitler,.rahat bır ortam,hafıf loş..işte mutluluk..ve yanımda can dostum.dedık bu kadar duygusallık yeter bu sefer bowlıng turnuvasına gittik :? daha önce hiç oynamamıştım ama o kadar şeker arkadasları vardı ki hemen anlattılar.e tabı yaptık bişeler :wink: ama orda baya bır başım ağrıdı.o nasıl muzık öyle ya??dıptıs dıptıs..tabı yanında da bıra.bak orası güzeldi işte :lol: sonra da çıkıp yurda giitk gene.ama benı bu sefer içerı almadılar :? o ne yaa.ciddi ciddi önce almışlardı ama akşlam almadılar.neyse iyi günümdeydım sorun çıkarmadım :D o karanlıkta donarak ve sessizlikten korkarak kankamın bavulunu hazırlamasını bekledım,sonrası da otobüs ve ferıdun dınleyerek istanbula dönüş.o kadar güldükki günlük.inanamazsın.herşeye güldük.o kadar özlemişim ki.yanaklarım ağrıyor su an.evet mutluluk doruklarındayım.
blackpearl

Kelimelerim yorgun , düşüncelerim firari bugün günlük..Gerçeğin gerçekliği ağır gelir oldu omuzlarıma ya da ben taşıyamaz oldum.Sitemlerimin en başındayım artık ve sabrımın en sonunda..İnatla kal diyen bir dostum var tamam eywallah ama..Kararlıyım günlük bedenimi bu dünyaya mahkum edip ruhumu öldürmeye kararlıyım..Ve evet artık Susuşlarımın en başındayım ve yaşamın en sonunda..
En son blackpearl tarafından Cumartesi, Aralık 16, 2006 01:56 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
cmrtsi
Üye
Üye
İsim: Aslı

Mesaj gönderen cmrtsi »

sakinim... gerçekten sakinimm... niye kendimi hırpalıyorum ki, saçma!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
blackpearl

Nefes alamıyorum be günlük..
En son blackpearl tarafından Cumartesi, Aralık 16, 2006 15:55 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.