SEVGİLİ GÜNLÜK

Sizin Kürsünüz. Genel de Konu dışı başlıklar...
nwtzk
Üye
Üye

Re: SEVGİLİ GÜNLÜK

Mesaj gönderen nwtzk »

baska bır sehırde baska dunyada yapayalnız oldugumu bıkere daha anladım bugun
blackpearl

Mesaj gönderen blackpearl »

Güneşin alabildiğine karmaşasında ya şafağın cılız karanlığı ya da mehtabın tatlı karanlığı farkedemediğim bir belirsizlik var gözlerimde günlük aynaya baktığımda farkına vardığım.Ne görebildim ne de okuyabildim gözlerimin anlamsız karmaşasını.Bir dostun dediği gibi ''beni düşmekten kurtaran biri,beni tutuyor hem de kendi içinde düşerken..''Ne kadar da haklı ,düşüyorum..Ben miyim bu hırçın fırtınalara kapılmış bu umutsuz..Ben miyim dikenine katlanmış acıyan..Nerde içimdeki dertlere meydan okuyan ASİ?Ben nerdeyim??Ama güneşin doğuşu var bide,umut olan yarınlara..Bir gün mutlaka karşılaşırım içimde,bu zamansız hayat çarkında...
ponnik
Üye
Üye
İsim: Sonay

Mesaj gönderen ponnik »

günlükkk bugün kendimi alışverişi verdim
herkese çok güzel şeyler aldım onların sevinmeleri belki biraz olsun sevindirebilir beni...
DeepSenSe

Mesaj gönderen DeepSenSe »

I still just can’t believe günlük…imkansız dediğim,imkansızlığımın içindeki imkanı geç de olsa fark etti,gördü günlük…içimde birşey sürekli ‘yine kaybolacak yine kaybolacak yine kaybolacak yine…’ diyip duruyor,sanırım bu korku denilen şey.Evet,korkuyorum inanmaktan çünkü ne zaman bulduğuma inansam kaybettiğimi gördüm ve ne zaman kaybettiğime inansam bulduğumu…’farklı şehirlerdeyiz,arkadaştan başka ne olabiliriz ki’ diyen maili okuduğum an yıkılmıştım,onun hakkında bütün inandıklarım yalan olmuştu ozaman.Sonra işte bu sefer gel dedi,beni hala sevdiğine inandım ve yine kayboldu!Bu sefer bir hayali sevdiğini düşündüm ve yerin dibine girdim!Ayrıldığımızda bile içmemiştim ama bu sefer içtim!Ertesi günün akşamı msj geldi..konuştuk...ama ben korkuyorum hala o yüzden bir garibim hala,sersemliğimin dibindeyim be günlük…yaşamak ve aynı zamanda yaşayamamak çok ağırmış günlük...hele korkmak berbat bişey...
blackpearl

Günlük söyle ona Gözleriyle oynarım bana dokunmasın..Ne yaparsa yapsın ve gitsin hadi ne olur..Güneşi vuracağım yoksa başına yıldızları yağdıracağım ölesiye..Durdumu zaman saati sonumdur..Gözleriyle oynarım bana dokunmasın..Ne yaparsa yapsın ve gitsin hadi ne olur..Ben hiç ömrimde bu kadar kızmadım inan..Biryerlerden birşeylerimi çaldılar,duydum..Yüreğimi çaldılar..Ümitlerimi,sevgilerimi çaldılar..Sevinçlerimi,herşeyimi çaldılar günlük,hepsini çaldılar biliyorum..Ben hiç bu kadar çaresiz olmadım inan..
nothing
Üye
Üye

Mesaj gönderen nothing »

doğru korkmak çok kötü bişey
'ileriye gitmek basit şeydir geride bırakılanlardır zor olan, bilirsin uyuyanlar acı duymaz yaşayanlardır korkan'
Kullanıcı avatarı
fotosentez
Takımdan
Takımdan
İsim: yaprak

Mesaj gönderen fotosentez »

bugün daha başlarken yazıyorum sana.daha hiçbir gelişme olmadı.kendimle kalmak istiyorum biraz.üzücü haberler ve yine yersiz yalanlar duymaktan korkuyorum.arkadaşımla konuştum günlük.sen tanırsın Duygu'yu.anlattım bana neler dediklerini.ne dediğini açıkça yazmayacağım ama şöyle söyleyeyim dedi ki;icraat söylenince değil yapılınca icraat olur...yani böyle demedi tabi gerçeği;intihar edecek olan söylemez gider eder...haklı sanırım biraz ama korkmakta haksızmıyım günlük :(
seyytan
Kıdemli üye
Kıdemli üye
İsim: Metin Çetin

Mesaj gönderen seyytan »

Gunluk bugun guzel bir gun..Sabah ise gitmek icin munibus u bekliyorduk gelmedi...İse gec kaldık tabi... Abim soguktan donmustu...Hem gec kalmıstık hemde usumustuk bizde ise gitmekten vazgectik...Eve gidip ustume degistim ve hemen Lavinya.net e kostum...Bugun hine dinlenecegiz... oleyy b e.. Bugun yorulmayacagım...
blackpearl

Günaydın günlük..Biraz öğlene kaçan bir saat ama yeni kaltım :D
ponnik
Üye
Üye
İsim: Sonay

Mesaj gönderen ponnik »

günlük hani ben kendimi alışverişe vurmuştum ya ben onları nasıl götüreceğim yurda? ufff ya o kadar yol onları nasıl taşıyacağım? ya bir şey olursa hediyelere? çok dikkatli olmalıyım aman yaaaa!!!!
blackpearl

Düşünüyordum da kimbilir hangi akşam güneşle beraber bende söneceğim günlük..Hayatı aradım yıllar boyu denizin derinliklerine baktım,semanın en üstüne,yerin en dibine.sonra tüm yıldızlara kadar gittim ve elim bomboş döndüm hep..Azalmıyor kelimesiz kalmış ağrılarım,güneşten uzak düşmüş hasretim..Her gün yeni baştan acıtıyor..İçimdeki pırıltıyı kaybederdim zaman zaman ama şimdi bulamıyorum günlük..Sen gördün mü ?
Kullanıcı avatarı
sinan
Admin
Admin
İsim: Sinan

Mesaj gönderen sinan »

sıkıldım be günlük yine şu hayat denen 'şey'den. ne biçim şeymiş yaşamak. ben bu oyunu oynamak istemiyorum ya

bu 'şey'de yapabildiğim en güzel şey saçmalamak sanırım. neyse mürekkebi ve senin yapraklarını boşa tüketmiyim.. sadece bugün 10 gündür, tüm 'şey'in yalanlarla dolu olduğunu farkettim, ona üzülüyorum yani kendime.

beni 'şey'e ne geri döndürür sence günlük.

son bişey, yalanların olmadığı bi 'şey' diliyorum herkese..
~
ansızın gelecek gibisin..
yaskaman

Mesaj gönderen yaskaman »

eskişehirdeyim günlük..
bu şehri seviyorum..
gece 4.30'da indim trenden, 17.00 treniyle de eve dönüş ki yalnızlık da dahildir içine.. :roll:
özlemek güzel şey be günlük.. kavuşmak daha da güzel..
Kullanıcı avatarı
Bozcaada
Görevli
Görevli
İsim: Emrah

Mesaj gönderen Bozcaada »

aLışamadım ben İstanbuL'a günlük :oops: :cry: :cry: :cry:
dinledimdeanladim
Banlanmış Üye
Banlanmış Üye

Mesaj gönderen dinledimdeanladim »

kaç gündür lavinya.netime giremiyordum özlemişim be günlük :)
dersler gittikçe ağırlıklarını sırtıma yüklüyolar be günlükçüm...monoton aşırı derecede düzenli bi hayat sürüyorum...heyecansız düz ölece işte..mutsuz değilimde boşum ya...neyse dünya döner geçer zaman kalmaz bişi ardımda...huzurluyum ya oda mühim bunada şükür