SEVGİLİ GÜNLÜK

Sizin Kürsünüz. Genel de Konu dışı başlıklar...
SONBAHAR
Üye
Üye
İsim: BAHAR

Re: SEVGİLİ GÜNLÜK

Mesaj gönderen SONBAHAR »

günlük her işimiz aksi gitmesine rağmen güzel biten gündü :?: :!:
blackpearl

Mesaj gönderen blackpearl »

İyi akşamlar günlük..Bugün bütük kutlamalar günüydü..Kutlamam söylendi,kutluyorum kendimi..
kemanci
Üye
Üye
İsim: yelda

Mesaj gönderen kemanci »

bu gün neredeyse ağlayacaktım günlük,hem de bır kuruntu yüzünden.bılırsın ben çok zor ağlarım.ya şu keman işi çok zormuş:( ben ud yüzünden daha kolay çalarım sanıyordum çünkü perdesıze alışığım küçüklükten berı.ama o kadar farklıymış kiii..çok zorlanıyorum.bu gün yıne derse yetışemedım(2deydı) ben de boş bır sınıfta çalışmaya başladım.sonra baktım olmuyor oturdum pencerenın kenarına,o ağaçlı yoldan ınen kızlı erkeklı grupları izledım uzun süre.o kadar garıptı kı.ben kemanı çok iyi öğrenmek istiyorum ama amacım farklı.kişisel bır uğraş olsun dıye değil.kımya muhendıslığini yapmak istemıyorum mezun olup dıplomamı babama verıcem mutlu olsun dıye ve sonra sanatla ilgili işler yapmak istiyorum öğretmenlık de olabılır bu.kımyadan tek kurtuluş yolum bu.ve güzel çalamadığımı görünce dünyam yıkıldı resmen.kımyayla gözgöze geldık...içimin sessiz çığlığına kulak tıkadım,çünkü kemanı bıraktırmazlar artık bana,kendıme bıle itiraf edemıyorum bırakmak istediğimi :? kemanı iyi çalamazsam kımya muhendisi olucam...ama ben...
hoş hocam gayet iyi gittiğimi söylüyor,müzık sabırdır dıyor.ama ben her çalamayışda yıkılıyorum!!keşke dıyorum gıtara gitseydim yada uda devam etseydım..hiç mi değil onlar daha kolay.ve gıtarın sesını daha çok bıle sevıyorum kemandan.bunlar komık gelebılır sna günlük ,ama benım için çok önemlı.mesleğimi değiştirmeye çalışıyorum bılmem farkındamıısn??şu an o kadar kararsızım ki...çok zor bir işe atılmışım ben yaa.hocama söyledım 'canım benım daha çok yenısın elbettekı zamanla olacak kım senın kadar kısa sürede bu parçaları çaldı göster bana'dıyor.ama kesınlıkle ben öyle düşünmüyorum.offf!!!keşke mesleğimi ben seçseydım..bunlara hiç gerek kalmayacaktı..sağol baba yaa.bana bıraktığın bavulun içinde bunlar varmış demek...
yeterınce bunalım yaptım.işin güzel yanını söyleyeyım,akşam kursta yıne onu gördüm,dün gece yüxexesde harıkaydın dedım.aaa ızledın mı dedı.içimden izlemek de kelıme mı gözüm televızyonun camına değdi demek geldı ama :D işte perdesız basımı gördünmü dedi.görmemiştim ama evet dedım :? işte çalışmadan çıkmışlar.olsun dedım öyle de haıkaydıNN...canlı performansta çalışmadan zor oluyor dedı.çok acelesı vardı uça uça gitti...haftaya maıl adresımı alıp bana solo bas çaldığı bır şarkı yollayacak!!ahhh ah..bir bilse.....
fatma66

Mesaj gönderen fatma66 »

telefonum 1 haftadır kapalı..beni merak etmesini istiyorum..acaba beni bulabilecekmi..bana kızacakmı ''nerdesin sen'' diyecekmi :( nasıl olduğumu merak edecekmi..bugünüm ile 1 haftamla bir farkı yok bu yüzden günlük sana hergün yazamıycam hergünüm bugün..korkuyorum :(
PeNeLoPe
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj gönderen PeNeLoPe »

sanırım benim hayatımda izlediğim yol 'O' hasfine benziyor günlük ...
dönüp dolaşıp yine aynı çıkmaza gelmek ...
aynı sorunları sil baştan yaşamak ama hiç birinde öncekilerden ders almamak ...
yaptıklarına üzülmek ...ama sadece üzülmekle kalmak ..
hayatından memnun olmamak ...
memnun olmayışının sebeplerini bilmek ..
ama çözüm getirememek ..
evet benim hayatım bu !
bir kısır döngü içinde dönüp dolaşıp yapılan ...hep aynı hatalar! hep aynı üzüntüler ...!
acı çekmekten kendimi eleştirmekten canımı yakmaktan hoşlandığımı hissediyorum artık ... bu nedenle de üzülmeyi hak ediyorum ... ve bu yolu takip ettiğim sürece üzüntü sürekli gölgem olacak ...! ve hakettiğim tek şey de acı cekmek ... olcak :cry:
ponnik
Üye
Üye
İsim: Sonay

Mesaj gönderen ponnik »

günlükçüm bu insan ırkı ne kadar da yalancı 4 aydır yüzsüz yüzsüz yüzümüze bakıp arkamızdan neler çevirmiş inanılacak gibi değil gerçekten de hepimizi bir güzel uyutmuş ne denilebilir ki adalet işte şimdi o yalnız ve pişman zaman geçtikçe daha da pişman olacak her şey için çok geç artık en azndan benim için çok geç ben onu hiçbir zaman affetmeyeceğim zaten yok sayıyorum anlasın insanların arkasından film çevrilemeyeceğini. o kadar kolay değil hayatla mücadele etmek öğrensin bakalım
valerie
Üye
Üye
İsim: Melek

Mesaj gönderen valerie »

slm!
her şeyden nefret ediyorum.
bugün biriyle çıkmaya başlamış. kızdan öğrendim bunu. pek koymadı aslında. sonuçta mutlu.
şuan istediğim tek bir şey var: biraz cesaret. (ne için olduğunu söylemek isterdim ama üye olduğumdan beri beni hayata döndürmeye çalışan iyi insanlara büyük ayıp olur) :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
okyanus_derin
Üye
Üye
İsim: nilgün

Mesaj gönderen okyanus_derin »

insan içinden geçenleri açıkca, korkmadan söylemeli!!!
ben bunu öğrendim-geç olsada-.
çok da işe yaradı..
üzerimden büyük bi yük kalktı.
mutluyum, mutluyum. mutluyum :) :wink:
SevGi

Mesaj gönderen SevGi »

ilk defa sevgi günlük diye başlamak istiyorum..Sevgili Günlük;
Şimdi Feridun Düzağaç'ın konserinden geldim.İnanılmaz mutluyum..Kulise girdim zaten unutmaması çok güzel bir duygu.En son yaptığım yağlıboya portresini hediye ettim,onun yüzündeki tebessüm..Bilmiyorum çok güzel...Bu arada O'nu benden çooook seven arkadaşım Duygu da yanımdaydı.Beni çok yakında öldürür,Feridununu seviyorum diye :)
Konser esnasında durdu baktı bana filan..Biliyorum çocukça şeyler,saçma da geliyor bana şu an bunları yazmak ama ne bileyim içimden geldi işte..
Uzandım,çocukluğuma döndüm...
Çok güzel fotoğraflar çektim,geçen konsein acısını çıkardım :)

Bu arada belki yıllar sonra bile beni unutmayacak,ben Sevgi demiyorum artık...Sevgi diyor ...Saygıların en büyüğü sana Sayın Feridun Düzağaç...
blackpearl

Mesaj gönderen blackpearl »

Mutluyum günlük..Bir dost tarafından affedilmenin hazzı var içimde birde yenilenmenin heyecanı..Değişiyorum günlük o karamsar kabuğumdan ayrılıp rengarenk açmaya gidiyorum..Hemde artık hayatın üstüne üstüne ve hiç korkmadan,gidiyorum..
Kullanıcı avatarı
Bozcaada
Görevli
Görevli
İsim: Emrah

Mesaj gönderen Bozcaada »

Ne güzeL bir gece olmuş sevgi...

"Kendimden biliyorum" demişti köşe yazısının birinde feridun abi...

Hiç bırakmasın bizleri,hep içimizde bir yerlerde olsun...
Ne kadar uzak olabilir ki ? Nereye gitsek yanımızda götürmüyor muyuz biz onu. Biz seni böyle seviyoruz deyince gözlerinin içi gülüyordu en son...

Yarın akşam inşallah da bize nasib olur görüşmek...
cmrtsi
Üye
Üye
İsim: Aslı

Mesaj gönderen cmrtsi »

buralar soğuk günlük... :?
cmrtsi
Üye
Üye
İsim: Aslı

Mesaj gönderen cmrtsi »

artık f.d. şarkısını dinleyemiyorum yaa... :cry: çok canım yanıyo... her cümlesi her kelimesi :cry: :cry: içimi acıtıyo... off..
ponnik
Üye
Üye
İsim: Sonay

Mesaj gönderen ponnik »

günlük sanırım aşkın son şarkısı ben olacağım :cry:
Kullanıcı avatarı
fotosentez
Takımdan
Takımdan
İsim: yaprak

Mesaj gönderen fotosentez »

gizli mahsenini kaybetmiş bir insan gibi hissediyorum kendimi.üzgün,yorgun,bitkin,kapkara duygular içinde hala bir yere varma umuduyla kürek çeken..sevmedim mi? sevdim..hemde çok..hoş inandıramadım ya.ama birçok şey var içimde gizli.canımı yakan.onları sana söyleyip senin de canını yakmak istemedim.sen beni hep pamuklar üzerinde yaşıyor sandın değil mi?hayatın keyfini sürüyor..öyle değil işte..mücadele etmedin diyorsun değil mi..ben herşeyi sana anlatmadım ki..senin yüzünden ailemle ettiğim kavgaları..ben her gece yasttığımın rengini ağırtana kadar,sabahlara kadar ağladım biliyormusun sen?sevdim sende sevdin kabul!ama canımı yakıyordu artık.boşuna uğraşmaya gerek yok.okuyacaksın biliyorum.o yüzden yazıyorum...