bu gün neredeyse ağlayacaktım günlük,hem de bır kuruntu yüzünden.bılırsın ben çok zor ağlarım.ya şu keman işi çok zormuş:( ben ud yüzünden daha kolay çalarım sanıyordum çünkü perdesıze alışığım küçüklükten berı.ama o kadar farklıymış kiii..çok zorlanıyorum.bu gün yıne derse yetışemedım(2deydı) ben de boş bır sınıfta çalışmaya başladım.sonra baktım olmuyor oturdum pencerenın kenarına,o ağaçlı yoldan ınen kızlı erkeklı grupları izledım uzun süre.o kadar garıptı kı.ben kemanı çok iyi öğrenmek istiyorum ama amacım farklı.kişisel bır uğraş olsun dıye değil.kımya muhendıslığini yapmak istemıyorum mezun olup dıplomamı babama verıcem mutlu olsun dıye ve sonra sanatla ilgili işler yapmak istiyorum öğretmenlık de olabılır bu.kımyadan tek kurtuluş yolum bu.ve güzel çalamadığımı görünce dünyam yıkıldı resmen.kımyayla gözgöze geldık...içimin sessiz çığlığına kulak tıkadım,çünkü kemanı bıraktırmazlar artık bana,kendıme bıle itiraf edemıyorum bırakmak istediğimi

kemanı iyi çalamazsam kımya muhendisi olucam...ama ben...
hoş hocam gayet iyi gittiğimi söylüyor,müzık sabırdır dıyor.ama ben her çalamayışda yıkılıyorum!!keşke dıyorum gıtara gitseydim yada uda devam etseydım..hiç mi değil onlar daha kolay.ve gıtarın sesını daha çok bıle sevıyorum kemandan.bunlar komık gelebılır sna günlük ,ama benım için çok önemlı.mesleğimi değiştirmeye çalışıyorum bılmem farkındamıısn??şu an o kadar kararsızım ki...çok zor bir işe atılmışım ben yaa.hocama söyledım 'canım benım daha çok yenısın elbettekı zamanla olacak kım senın kadar kısa sürede bu parçaları çaldı göster bana'dıyor.ama kesınlıkle ben öyle düşünmüyorum.offf!!!keşke mesleğimi ben seçseydım..bunlara hiç gerek kalmayacaktı..sağol baba yaa.bana bıraktığın bavulun içinde bunlar varmış demek...
yeterınce bunalım yaptım.işin güzel yanını söyleyeyım,akşam kursta yıne onu gördüm,dün gece yüxexesde harıkaydın dedım.aaa ızledın mı dedı.içimden izlemek de kelıme mı gözüm televızyonun camına değdi demek geldı ama

işte perdesız basımı gördünmü dedi.görmemiştim ama evet dedım

işte çalışmadan çıkmışlar.olsun dedım öyle de haıkaydıNN...canlı performansta çalışmadan zor oluyor dedı.çok acelesı vardı uça uça gitti...haftaya maıl adresımı alıp bana solo bas çaldığı bır şarkı yollayacak!!ahhh ah..bir bilse.....