SEVGİLİ GÜNLÜK

Sizin Kürsünüz. Genel de Konu dışı başlıklar...
blackpearl

Re: SEVGİLİ GÜNLÜK

Mesaj gönderen blackpearl »

niye sevgili günlük diye girerler ki olaya insanlar?merhaba ben daha güzel değil mi??
Niye insanlar her şeye karışır ki?Kendi bildiklerini kendileri uygulasa daha etik olmaz mı ??
miyavzi
Üye
Üye
İsim: dilek

Mesaj gönderen miyavzi »

tavrın hiç hoş değil blackpearl..
blackpearl

Bunu bir tavır olarak algılama lütfen miyavzi..Özel mesajda da söylediğim gibi;sen fikrini beyan ettin bende öyle..öncelikle terslemeyi eleştiriyle ayırt etmek gerekli böyle şeylerde..Hala söylemek istediğin şeyler var ise lütfen burdan devam etme,özelden ulaşabilirsin..Teşekkür ederim..
aycell_xxx
Üye
Üye
İsim: aysel

Mesaj gönderen aycell_xxx »

sevgili günlük, bugün uyuyakalmışım bizim ufaklık okula geç kaldı.. onu gönderdikten sonra uyumak istemedim, tv izledim, kedilerimi sevdim, lavinya.netteki fotoğraflara baktım.. tabi bi yandan da starling'in doğum gününe kadar hazırlanması gerekenler var. çok çalışmam gerek çook yani:) canım kardeşim senin nasıl seviyorum bir bilsen.. nasıl ayrılacağız biz senle bilmiyorum ki artık memo'nun sana layık olmadığına eminim ama naparsın işte, aşk denen şey böyle birşey. yine de herşey senin istediğin gibi olur inşallah.
cumartesi günkü gözetmen ilhan uçkanın kopyasıydı:) her yerde o kadının izlerini mi göreceğim ben ya :lol: neyse, öğrenmem gerekleri öğretti. öptüm onu:) neyse.. bye
fetheden
Üye
Üye
İsim: fatih

Mesaj gönderen fetheden »

mikican'ı çok özledim.
valerie
Üye
Üye
İsim: Melek

Mesaj gönderen valerie »

canım çok acıyor... ve artık kimse bir şey yapamıyor!

---
Lütfen türkçe yazım kurallarına uyunuz...
blackpearl

Hastane fobimi yendim sanırım günlük..Artık üstüme gelmiyor duvarlar..İçindeki dünya beni hala derinden sarsıyor olsa da başaçıkabildiğimin farkına vardım..Aslında her şeyle başaçıkabilirmişim sanırım..Anladım,anlamama yardımcı olanlar sayesinde..Korkulardan korkmamayı öğrenicem bu gidişle..Dediler ' korkma..' diye,inandım,güvendim, ne varsa korktuğum,aldığım güçle 'korkmuyorum' diyebiliyorum işte..
hazan
Kıdemli üye
Kıdemli üye
İsim: Mehtap

Mesaj gönderen hazan »

sevgili günlük fiziksel acılarım hafifledi aslında nerdeyse bir iki gün sonra hiç kalmayacak . artık yanımdan geçen kara trenlerle yarışacak kadar değilsede koşabiliyorum. denedim ama biraz sancılı oldu finali, yinede her zamanki gibi pişman değilim . özledim adımlamayı tüm hayatı. bu arada kanattığımı sanmama sepep olsan bir arkadaşımın dizini gördüm . ben kanatmış olamam diyorum kendime .eger bensem cidden üzülürüm . ama bir şey varki bilmeni istediğim sevgili günlük çektiğini insan bir kendi bilir bir kendi bilir diyebilirim sana sadece...
selcukaydin

Mesaj gönderen selcukaydin »

hayat bana en saçma oyununu oynuyor , başrolleri sevmeyen -figüran ben- bu sefer başroldeyim... acının diğer adı aşk yine karşımda, mevzu bundan da ibaret değil tabi... o bir başkasına ait ben de öyle , peki bu işin içinden kim çıkacak ... kimbilir...
blackpearl

Uykusuzluktan durmadan şikayet eden ben;bu ara paso uyuyorum günlük..Keyfini çıkarmak gerek değil mi.. :D Neyse daha fazla yazmak isterdim bugünün güzelliğiyle ilgili ama uykum var :)
Kullanıcı avatarı
Bozcaada
Görevli
Görevli
İsim: Emrah

Mesaj gönderen Bozcaada »

selam günlük
Yorucu sıkıcı bir günün sonunda içimde nedensiz bir üzüntü. Can sıkıntısı...
Neden hep daha fazlasını ister ki insan? Neden yetinmesini bilmez...

Sabah oluyor sonra gece oluyor sonra tekrar sabah oluyor...
günler,aylar,yıllar geçiyor. İçimizde hep bir telaş,hep bir dert,bazen sevinç mutlu gözlerde...
Ama her gün daha da hızlı koşmak gerekiyor.
Yolda görüdüğüm yaşlı bakıma muhtaç bir teyze içimi sızlatıyor. İnsanların hırsları gözümü korkutuyor.
Zor geliyor hayat eskisinden çok daha zor...
Belki alışmak lazım ama zorlanıyorum açıkcası.
Sokaktan çıkıp bu küçücük odaya girdiğimde bambaşka şeyler hissediyor ve düşünüyorum. En yakınlarımız bile çare olmuyor.
Geceler bana beni anlatmıyor artık... Halimize bin şükür tabiki...
Şikayet etmiyorum.Yediğimiz önümüzde yemediğimiz arkamızda...
Yardıma muhtaç insanlara yardım edelim dostlar...
Hiç birimiz yarın ne olacağımızı bilemeyiz...
Halimize şükredelim.Hayırlısı oLsun...
hazan
Kıdemli üye
Kıdemli üye
İsim: Mehtap

Mesaj gönderen hazan »

sevgili günlük

bugün pirinç , bulgur, salça , yarma ( yöresel bir tahıl ) , yumurta ve baharat aldım . saklama kabı ve kavanozlara yerleştirdim. mutfağımı topladım. yerleri paspasladım. saçlarımı taradım. yollarda hafif istanbul'un buslu havasından soludum azcıkta ıslandım. güzel sayılmazdı günüm ama yüzümde şaşkın bir tebessüm kalabalıkları izledim kahve içtim bir yerde . sevgilileri seyrettim, ıslanan mendil satan, tartı elinde köşe başında çocukların gözlerine baktım . kırmızı bir çanta beğendim ama almadım. nedenini bilmiyorum ama bir anda vazgeçtim . eve döndüm mutfaktaki yerleştirme işini bitirip kahve yaptım kendime ve klasik sigaram ve boş bir kül tablasıyla geldim pc nin başına . bir tane içmişim .bu mesajı atınca yeniden yakıcam . hayatı seyrediyorum hayatta beni . şükür bu gününüme ve bu günlerimize. yanlızım ama içim titremiyor korkularım ve kaygılarım var her insan gibi yarından ve kalpten . ama geçer değilmi ? neler neler geçmedi ki ....

işte böyle bak sana günümü anlattım uykumda yok daha sonra konuşuruz . dedikodu yapma tamam mı ardımdan :wink:
selcukaydin

bir ağrı var içimin bir yerlerinde karşı koyamadığım... düşle-gerçek arasına sıkışıp kalır bazen insan , öyleyim ... düşlerde yaşanan aşk la , gerçek de yaşanan duygunun arasında bir yerde, ne yapacağımı bilmeden... o kadar yorgunum ki -gribal enfeksiyon , bitkinlik hali - kendimi tanıyamıyorum... ne o neşem kaldı , ne herşeye cevap verecek gücüm... kendi kendimi kıstırmış bir köşeye, bana en çok lazım olandan , kendimden kaçıyorum...
cmrtsi
Üye
Üye
İsim: Aslı

Mesaj gönderen cmrtsi »

çok tuhaf... bugün yine aklıma geldin... uzun bir aradan sonra... yerin maziyken, yine gündemdesin... :? neden?? keşke iyi olduğuna dair bi haber alabilsem...
selcukaydin

akşam prova var ve ben çok yorgunum , tam da hasta olacak zaman...!!! ses gitti gidecek ,şimdi o şarkılar nasıl söylenecek günlük bu kart sesle :) olsun, en iyisini yapmaya çalışacağım, başarmak için başka çarem var mı ? sanırım yok ! kendine iyi bak günlük benim gibi üşütüp hasta olma :D