Suçludur Aşk
-
- Takımdan
- İsim: SERAP
Re: Suçludur Aşk
Canım benim seninde yüreğine sağlık
-
- Kıdemli üye
- İsim: Metin Çetin
Yüreğine sağlık Serap!.. Her zamanki gibi çok güzel...
-
- Takımdan
Sağolasın Metin, okuyan gözlerinize sağlık arkadaşım...
-
- Takımdan
Hiç düşündünüz mü bir yüreğe kaç sevda sığar? Hatta aynı anda kaç tanesini aldınız yüreğinize?
2?, 3? daha mı fazla yoksa?
Peki bunların hepsini de gerçekten sevdiniz mi?
''Canım...Seni seviyorum'' kelimelerini bol keseden atar gibi savurup durdunuz mu ortalara?
Oysa ki anlam olarak ne kadar ağırdır ''Canım'' kelimesi!..Canım dediğin senin gerçek canındır!..Nasıl canının acımasını istemiyorsan işte ona da aynen öyle itina ve özenle bakıp davranacaksın!
Ölmekten korkar gibi canını kaybetmekten de korkacaksın hatta daha fazla olmalı bu korkun.Çünkü ölmek bir keredir ama kaybettiğin canın arkasından hergün yeni baştan ölürsün!..
Hergün ölüp ölüp can verememek nedir bilir misin?
Bana sormayın! Ben de bilmiyorum hergün ölüp ölüp dirilmeyi...Ama istersen öldürülüp öldürülüp diriltilmeyi anlatırım sana!..
Peki ya Seni Seviyorum'lar;
Sevmek nedir sizce? Beğenmek hoşlanmak mıdır?
Sevmek dediğin; aynı anda aynı soluğu alıp vermektir benim için...Her an özlem duymaktır...Elini tuttuğun an tüm korkularını yendiğini hissettiğin andır!..
Sesi sıcaklığın demektir...
Aşkı ise tutkundur, vazgeçilmezindir...
Tüm bunları yüreğinize sığdırdığınız 2 yada 3 sevda ile aynı anda paylaşamazsınız, hep eksik birşeyler kalır...
Bense bir tanesini bile sığdıramadım ne yazık ki, öyle büyüttüm ki yüreğime sığmaz oldu ve Canım gittikçe ağırlaştı!
Yüreğim de taşınamaz olup yanmaya başladı...Sığamadın kalbime çatlaklar oluştu, derken bir kan kaybıdır aldı başını gitti.Sense karşıdan can çekişmelerimi izledin.
Neydi senin için Aşk?
Eğlence, vakit doldurma? hangisi?
Aşk dediğin sadece kimyasal heyecan mı?
Öyleyse ben vazgeçtim aşktan, beni kimse sevmesin!
Ve hoşçakal Aşk, yolun açık olsun!..
Not; ALINTIDIR
2?, 3? daha mı fazla yoksa?
Peki bunların hepsini de gerçekten sevdiniz mi?
''Canım...Seni seviyorum'' kelimelerini bol keseden atar gibi savurup durdunuz mu ortalara?
Oysa ki anlam olarak ne kadar ağırdır ''Canım'' kelimesi!..Canım dediğin senin gerçek canındır!..Nasıl canının acımasını istemiyorsan işte ona da aynen öyle itina ve özenle bakıp davranacaksın!
Ölmekten korkar gibi canını kaybetmekten de korkacaksın hatta daha fazla olmalı bu korkun.Çünkü ölmek bir keredir ama kaybettiğin canın arkasından hergün yeni baştan ölürsün!..
Hergün ölüp ölüp can verememek nedir bilir misin?
Bana sormayın! Ben de bilmiyorum hergün ölüp ölüp dirilmeyi...Ama istersen öldürülüp öldürülüp diriltilmeyi anlatırım sana!..
Peki ya Seni Seviyorum'lar;
Sevmek nedir sizce? Beğenmek hoşlanmak mıdır?
Sevmek dediğin; aynı anda aynı soluğu alıp vermektir benim için...Her an özlem duymaktır...Elini tuttuğun an tüm korkularını yendiğini hissettiğin andır!..
Sesi sıcaklığın demektir...
Aşkı ise tutkundur, vazgeçilmezindir...
Tüm bunları yüreğinize sığdırdığınız 2 yada 3 sevda ile aynı anda paylaşamazsınız, hep eksik birşeyler kalır...
Bense bir tanesini bile sığdıramadım ne yazık ki, öyle büyüttüm ki yüreğime sığmaz oldu ve Canım gittikçe ağırlaştı!
Yüreğim de taşınamaz olup yanmaya başladı...Sığamadın kalbime çatlaklar oluştu, derken bir kan kaybıdır aldı başını gitti.Sense karşıdan can çekişmelerimi izledin.
Neydi senin için Aşk?
Eğlence, vakit doldurma? hangisi?
Aşk dediğin sadece kimyasal heyecan mı?
Öyleyse ben vazgeçtim aşktan, beni kimse sevmesin!
Ve hoşçakal Aşk, yolun açık olsun!..
Not; ALINTIDIR
-
- Üye
- İsim: selçuk
Sadece vakit doldurmaymış kendini rahatlatma adına,
Sadece uzaktan bakıp dalga geçmekmiş anlık sıkıntılarını giderme adını,
Sadece canım deyip cana kıymakmış aşk'ı yıkarcasına....
Hoşçakal derken bile arkandan uzun uzun ağlamakmış...
Bir daha dönmeyeceğini bile bile...
Sadece uzaktan bakıp dalga geçmekmiş anlık sıkıntılarını giderme adını,
Sadece canım deyip cana kıymakmış aşk'ı yıkarcasına....
Hoşçakal derken bile arkandan uzun uzun ağlamakmış...
Bir daha dönmeyeceğini bile bile...
-
- Üye
- İsim: Nergis
En sevdiğim yazılarından olan bölüm ''Suçludur Aşk''.Hepsinde o kadar derin cümleler kurmuşsun ki Serapcım ok misali insanın içine işliyor.Aşk, sevgi özünde ruhunda var senin.Olmasa bunları yazamaz bir insan!
Yüreğine sağlık aşk kadını.
Yüreğine sağlık aşk kadını.
-
- Yeni Üye
- İsim: ali
kelimelere hayat veren sen, beni her cümlenle öldürüyorsun.
yüreğine ve kalemine sağlık serap.
yazılarının devamını herkes gibi bende bekliyorum.
yüreğine ve kalemine sağlık serap.
yazılarının devamını herkes gibi bende bekliyorum.
-
- Takımdan
Nergis hanım ve Ali bey çok teşekkür ederim gerçekten onurlandırdınız beni Okuyan gözlerinize sağlık olsun...
-
- Üye
Çok özel bir kalemin var senin o yüzden mahcup bile olma!
-
- Yeni Üye
- İsim: Onur
"suçludur aşk" çok güzel demekten başka ne denilebilir ki!
-
- Takımdan
Nergis hanım çok incesiniz teşekkür ediyorum tekrardan ve Onur okuyan gözlerinize sağlık olsun...
-
- Takımdan
Unutabilecek misin gerçekten?
''Her aşk bir gün ayrılıkla son bulur'' demiştin, bu hazin sonu bile bile sahi yeni bir aşka yelken açabilicek misin?
Ya da sevebilecek misin birini, ama gerçekten?
Ey aşkı oyun zanneden kalpsiz sevgili; sen sevgiyi anlamaz, bilmezsin...Kırar, incitir, yakar, mahvedersin!..
Yanlışımsın, yanılışımsın!
Her parantez bir yanılışım, her satır başı bir umut ve her nokta bir ölüm oldu gecenin çıldırtan sessizliğinde!
Oysa ben seni; her gece duvara astığım acılarımdan süzüp bağrıma aldım.Hüzün büyüğü gözlerine yaslanmanın ne büyük bir onur, ne büyük bir mutluluk olduğunu bil(e)medin...
Artık içimin ağıtlarına dokunma ey kelepçesi hükümlü rüzgar!
Kaç ölüm düştü tutsak günceme...
Geçmişine sövülmüş bir hükmün infazında ertelendi gülüşlerim, bir vefasız yarin gidişinde yaralandı yaralı kalbim!
Şimdi her gülüşümde yüzüm kirli...
Ardından koşarken yaralandı dizlerim işte;
Düş(t)üm, Battı(m) Derinlere!..
''Her aşk bir gün ayrılıkla son bulur'' demiştin, bu hazin sonu bile bile sahi yeni bir aşka yelken açabilicek misin?
Ya da sevebilecek misin birini, ama gerçekten?
Ey aşkı oyun zanneden kalpsiz sevgili; sen sevgiyi anlamaz, bilmezsin...Kırar, incitir, yakar, mahvedersin!..
Yanlışımsın, yanılışımsın!
Her parantez bir yanılışım, her satır başı bir umut ve her nokta bir ölüm oldu gecenin çıldırtan sessizliğinde!
Oysa ben seni; her gece duvara astığım acılarımdan süzüp bağrıma aldım.Hüzün büyüğü gözlerine yaslanmanın ne büyük bir onur, ne büyük bir mutluluk olduğunu bil(e)medin...
Artık içimin ağıtlarına dokunma ey kelepçesi hükümlü rüzgar!
Kaç ölüm düştü tutsak günceme...
Geçmişine sövülmüş bir hükmün infazında ertelendi gülüşlerim, bir vefasız yarin gidişinde yaralandı yaralı kalbim!
Şimdi her gülüşümde yüzüm kirli...
Ardından koşarken yaralandı dizlerim işte;
Düş(t)üm, Battı(m) Derinlere!..
-
- Üye
Yazılarını her okuyuşumda nedense kalbimin tam orta yerinde bir hançer saplanmış gibi hissediyorum Yine etkiledin beni canım yüreğine sağlık olsun.Bol yazılar diliyorum.
-
- Üye
- İsim: selçuk
'Geçmişine sövülmüş bir hükmün infazında ertelendi gülüşlerim, bir vefasız yarin gidişinde yaralandı yaralı kalbim'....
Yine harikasın serap...!
Yine harikasın serap...!
-
- Takımdan
Nergis hanım, Selçuk teşekkür ederim beğendiğiniz için.Sizlerin de yüreklerine sağlık olsun...