Uykusuza Masallar Albümü Feridun Düzağaç
-
- Yeni Üye
- İsim: nuriye
Re: Uykusuza Masallar Albümü Feridun Düzağaç
Kesinlikle çok güzel bir albüm olmuş. Ellerine, yüreğine yaşadıklarına sağlık ! ! !
-
- Üye
arkadaşlar neden hiç resmi yok ?
-
- Admin
- İsim: Sinan
resim derken ? cd-kaset kapağı kağıdı filan mı?
albümden sonraki bir iki foto mesela:
https://lavinya.net/gallery/img2907.htm
https://lavinya.net/gallery/img2906.htm
albümden sonraki bir iki foto mesela:
https://lavinya.net/gallery/img2907.htm
https://lavinya.net/gallery/img2906.htm
~
ansızın gelecek gibisin..
ansızın gelecek gibisin..
-
- Üye
- İsim: yıldız
Resimler için teşekkürler ayrıca Feridun Abi yine kendisine yakışan bu harika albümüyle kısa zamanda herkese sevdirdi yüreğinden kopup gelen güzel şarkılarını. İyiki bizimle..
-
- Yeni Üye
- İsim: KADER
feridun düzağaç yine harika bir albüm yapmış onun kadar duyguları kelimelere güzel döken bir sanatçı görmedim hiç her zaman farklı bir konumda olacak bizim için müthiş bir sanatçı
-
- Yeni Üye
- İsim: Yağmur
arkadaşlar feridun abi yine yapacağını yapmış...ben bu adamı çok seviyorum sanki şarkıların sözleri beyninden değil de gönlünden geliyor...albümü aldım dinlemeye doyamıyorum ne mutlu feridun düzağaç'çıyım diyene!
-
- Üye
- İsim: ÖZLEM
albüm için söylenecek tek kelime mükemmel .FD içinden gelenleri aktarmış bizlere harikasın yaa.. herşeyinle
-
- Üye
- İsim: ahmet
keşke albüm çıkmadan üye olsaymışım çok şey kaçırdım galiba:(
-
- Üye
- İsim: mor
yine başka.. farklı bir güzellik mevcut.. içine alan, sımsıkı kucaklayan...
aldım, başucuma koydum... tekrar - tekrar dinler oldum....
aldım, başucuma koydum... tekrar - tekrar dinler oldum....
-
- Admin
- İsim: Ersin
Beni Bırakma'nın video klibinin öyküsü bir radyo kanalında şöyle anlatılmış;
Albümün ikinci video klibi için “Beni Bırakma” şarkısını seçen sanatçı, uzun zamandır yapmak istediği animasyon çalışmayı da gerçekleştirmiş oldu. Özgün hikayesi Stanislas Barthelemiy’e ait 2006 Fransız yapımı bir animasyon çizgi film olan “Meleğin Düşüşü” (La Chute De L’ange)’ı internet ortamında izleyen FD, görüntüleri çok beğenir. Geoffroy Barbet Massin’ın yönetmenliğini yaptığı ve animasyon tasarımı Nicolas Cazaux’ya ait olan film FD’ye yeni albümü “Uykusuza Masallar” daki “Beni Bırakma” şarkısını çağrıştırır. Şarkı sözlerini Fransızca’ya çeviren sanatçı yapımcılarla bu projesini paylaşır. “Beni Bırakma”nın sözlerinden etkilenen Fransız yapımcılar, şarkının çizgi filmin senaryosu ile de örtüştüğünü düşünürler. Gerekli yasal işlemler tamamlandıktan sonra “Beni Bırakma”nın video klibi müzik kanallarında yayınlanır hale gelir.
Kaynak: radyosahin
Albümün ikinci video klibi için “Beni Bırakma” şarkısını seçen sanatçı, uzun zamandır yapmak istediği animasyon çalışmayı da gerçekleştirmiş oldu. Özgün hikayesi Stanislas Barthelemiy’e ait 2006 Fransız yapımı bir animasyon çizgi film olan “Meleğin Düşüşü” (La Chute De L’ange)’ı internet ortamında izleyen FD, görüntüleri çok beğenir. Geoffroy Barbet Massin’ın yönetmenliğini yaptığı ve animasyon tasarımı Nicolas Cazaux’ya ait olan film FD’ye yeni albümü “Uykusuza Masallar” daki “Beni Bırakma” şarkısını çağrıştırır. Şarkı sözlerini Fransızca’ya çeviren sanatçı yapımcılarla bu projesini paylaşır. “Beni Bırakma”nın sözlerinden etkilenen Fransız yapımcılar, şarkının çizgi filmin senaryosu ile de örtüştüğünü düşünürler. Gerekli yasal işlemler tamamlandıktan sonra “Beni Bırakma”nın video klibi müzik kanallarında yayınlanır hale gelir.
Kaynak: radyosahin
En kederli yıldız kayarken dilek tutmuşum...
-
- Üye
- İsim: hatice
22 ocak... albümün çıkacağını 10-15 gün kala öğrenmiştim.. o günler geçmek bilmedi valla en sonunda geldi ve okul çıkışı koştura koştura gidip aldım.. hemen açıp okumak istiyordum ama kendimle başbaşa kalmalıydım.. otobüse binip bir boş yere oturdum ve kendimi sözlere verdim.. eve gidince de müzikle birleştiler.. gerçekten harikaydı hala harika ve öyle kalacak
-
- Üye
- İsim: deniz
albümü aldığımdan beri hergün dinliyorum...beni bırakma ruhuma işliyor aynı derecede yüzün şarkısı,çok aşık,yeni köy kısacası hepside yüreğimde bir yerlere dokundu ve canımı yaktı yine... ben aşkı fd nin şarkılarında tanıdım anladım...ve bu albümde birkez daha kendini tekrarlamadığını kanıtladı klibine gelince olağan üstü ilk izlediğimde angela diye bir fransız yapımı filmi anımsatmıştı sonra klibininde fransız çizgifilmindne alıntı olduğunu öğrenince bu benzerliği garipsemedim fd ye yakışan bir klip olmuş doğrusu
-
- Yeni Üye
- İsim: kadriye
ancak bu kadar özgün bir albüm olabilirdi ellerine sağlık FD
-
- Yeni Üye
- İsim: feyza
albüm harika olmuş fd bu albümde bize biraz gülümsemeye çalışmış müzik diğer albümlere göre daha canlı olmuş ve de çok hoş olmuş müzik altyapısı çok sağlam sözlere laf bile bulamıyorum fd işte harika bir müzisyen ve insan
-
- Yeni Üye
- İsim: zeynep
Albüm bir harika kendisi gibi, tanışma fırsatım olmadı hiç ama şarkılarında öyle güzel anlatmış ki kendini bana benden daha yakın...