Uzun Uzun Feridun Düzağaç

Feridun Düzağaç Hakkında Sorulan Sorular, Bilgiler, Bildiriler, Konser Duyuruları, Biyografi, şarkı sözleri, albümler, incelemeler.. Feridun Düzağaç Biyografi! - Feridun Düzağaç Şarkı Sözleri!
buralarsoguk

Mesaj gönderen buralarsoguk »

ruzgar sarkisini o kadar dinledim ki cok derinden soyluyor ve hatta gozyaslarimi tutamadim zaten fd yeni melekte okurken ekrandan iyice gorunuyordu bu sarki ve yanlizligim sana emaneti okurken hep huzunleniyor.
cagriaga

Mesaj gönderen cagriaga »

Bir arkadaş sormuş:"Beyaz şarkısından önceki bağrışmalar ne biliyor musunuz?" diye..
Evet o konsere gitmiştim.Biliyorum.Şöyle ki;
Normalde konser bitti.Beyaz şarkısını söylemedi FERDİDUN ABİ.Unut Beni'yi söyleyip bitirdi.Zaten Unut beni şarkısının sonuna dikkat ederseniz:" İyi geceler" diyor.Ve sonra "Bi daha" diye tezahüratlar var.İşte Feridun Abi Unut beni'yi bitirip gitti.Biz de "Bi Daha" diye tempo tutunca önce müzisyenler daha sonra ise yavaş hareketlerle FERİDUN ABİ geldi.İşte o bağrışmalar Feridun Abi sahneye geldiği anda olmuştur.

Ayrıca bir arkadaş da demiş ki: "yeni klip ADI SEVDA'ya çekilecekmiş ve görüntüler Yeni Melek'den olacakmış"
Ben O konsere de gittim.Ve inanılmaz derecede DANDİK bir organizasyon ve ses düzeni vardı.Feridun Abi şarkı söyleyemedi resmen.İnce bir uğultu.Hani kolonlar iyi ayarlanmayıca mikrofonda bi fpoblem olunca veya anfiler kolonları görünce inanılmaz hatta dayanılmaz bir ses çıkar ya.Hani çığlık gibi olur.işte pekçok kez bu sesi duymak,kulaklarımızı tıkamak zorunda kaldık.
Hatta FERİDUN ABİ şöyle dedi "Galiba Bu Gece sizlerden sürekli özür dileyeceğim"....
İnşallah o beceriksizce yapılan,herşeyin birbirine girdiği DANDİK organizasyondan olmaz görüntüler.28 Mayıs konseri daha güzeldi.Hatta süperdi.İnşallah o konserden görüntüler olur.Çünkü o konser de kayda alındı.Hatta Feridun Abi bu görüntülerin kliplerde kullanılacağını söylemişti.O kadar harika bir organizasyon dururken o DANDİK organizasyon görüntüleri konmaz.Ben o akşam sadece FERDİUN DÜZAĞAÇ dinlediğimi hatırlamak istiyorumm.....
nova

Mesaj gönderen nova »

sagol arkadaşım

bütün gün heyecanla bekleyip son anda gidemediğim ve çok pişman olduğum bir konserdir yeni melek!
görüntüler oradan olsa..
ne güzel olur.
superock

İçimden Şehirler Geçiyor

Mesaj gönderen superock »

ewet hocam haklısn bide içimden şehirler geçiyor şarkısnda içli okuyor dikkat edilince içindeki sessiz çığlık gözlerinden okuyor...heleki bziler üstünde bıraktığı etki sanatının adeta imzası...bide saçlarını kısatması yakışmış...helal olsun yanee...havalar bi ısınsında konserler başlasın özledik yaww :)...
superock

slsm

Mesaj gönderen superock »

slsm millet kims eyokmu yafsss
lucky_man

Mesaj gönderen lucky_man »

Çok iyi düşünülmüş bir albüm gerçekten...Albümü şahsen çok beğendim tabe bu bir konser alübümü olmasından dolayı bazı arkadaşlarım bu nasıl ses ya ne biçim falan dedi ama ben yine olayı kurtarmaya çalıştım:) yane herkes canlı söleyemez feridun düzağaç bunun öncüsü oldu bi anlamda..Şu ülkede kaç sanatçı konser albümü yapmış,kaç tanesi her çıktığı programda canlı şarkılarını seslendirmiş falan...
ama albümde en güzel DÜŞLER SOKAĞI ve YALNIZLIĞIM SANA EMANET parçalarını seslendirmiş yane ben öle düşünüyorum..
Aradaki konuşmalar seyircilerin hep bir ağızdan şarkılara eşlik etmesi (ki bunların çoğunluğunun bayan olması ayrı bir ritm katmış :) ) ve tabe feridun düzağaç ın sesi bitirdi herşeyi çok iyi oldu...
MFÖ nün RÜZGAR adlı şarkısında ki özveriside alkışa değerdi gerçekten...

her zaman saygı ile.. :!:
du-ya

Mesaj gönderen du-ya »

rüzgar, mfö nün değil ilhan şeşen'in şarkısı
yavuz

Mesaj gönderen yavuz »

fakat mükemmel di
nova

Mesaj gönderen nova »

bu kötü bir albüm kaydı değil ki !
aksine çok iyi, çok net.
:roll:
lucky_man

pardon arkadaşlar büyük bi yanlışlık oldu rüzgar mfö nün yazmışım ilah abinin kusra bakmayın ama çok iyi bi albüm oldu kim ne derse desin:)
odysseia

Mesaj gönderen odysseia »

feridun bi gün bi programda yeni albumün olmayacağından falan bahsetmiş hatta 40 yaşından sonra alev alev yanıyorum diye haykırmak istemiyorum demişti..yaaaa şimdi bu ne anlama geliyo ki???hatta uzun bi süre konserlere ara vermek istediğini de söledi..bu konuda bi bilgisi ya da fikri olan var mı??? :cry:
gozdefran

Mesaj gönderen gozdefran »

5 sene daha alev alev yanıorum dicek demek ki.. :) umarım ole 40 yaşından sonra bırakma gibi bi düşüncesi yoktur.. zaten 1 tane Feridun abimiz war..

---
Edited By webmaster Jan 27
lucky_man

ya benim bilidiğim hatta o program zaga idi..
'' ben 40 yaşına geldiğimde de alev alev yanmak istiyorum''
(cümlede ki yanlışlıklardan dolayı özür dilerim..)

yane bu şu anlama geliyo yane ben öle düşünüyorum..

-ewet belki albüm yapmayı bırakabilirim ama bestelerime devam edicem..
bence bu anlamda ama diğer arkadaşlar ne düşünür bilemem..tabe en doğrusuda bu albüm yaapmasa ki bundan sonra albüm yapacağına tahmin etmiyorum(eğer yaparsa utanmaya değer:)) bestelerine devam etmesi en güzeli olur..

her zaman saygı ile...
nilay gurel

Mesaj gönderen nilay gurel »

ben bi programda izlemiştim orda feridun henüz müziği bırakmıcanı olayların yanlış anlaşıldığını falan sölemişti.onun amacı 2007 de bi orta albüm cıkarmak ve soora müziği bırakmakmış.şimdi konser albümü cıkınca insanlar müziği bırakmak die algılamış
yani arkadaslar sanırım henüz müziği bırakmıcak!...
nova

Mesaj gönderen nova »

müziği bırakmıyor arkadaşlar,daha önce bir çok yerde açıklamasını yapmıştı.bu konuyu noktalarsanız iyi olacak, çünkü sitede dahil olmak üzere birçok yerde tartışıldı.
anlamı yok.
..
dreamde bir programda "40 yaşıma geldiğimde alev alev gibi bir şarkı söylemek istemiyorum" çerçevesinde bir açıklama yapmıştı.konser albümünde dikkat ederseniz ki edin,"düşlerime kal"la benzerlik gösterdiğini iletmiştir..

alev alev bir düş şarkısı kendisininde belirttiği gibi..
yani hiçbir gerçekliği yok..
bilginize..