Uzun Uzun Feridun Düzağaç

Feridun Düzağaç Hakkında Sorulan Sorular, Bilgiler, Bildiriler, Konser Duyuruları, Biyografi, şarkı sözleri, albümler, incelemeler.. Feridun Düzağaç Biyografi! - Feridun Düzağaç Şarkı Sözleri!
superock

buralar soğuk çok doğru bir yaklaşım

Mesaj gönderen superock »

çok iyi demişsinde korsana düşmesi çok kötü olur onun için daha zamna olacak gibi..umarım dediğin olur ..byss :o
hseven359
Üye
Üye
İsim: ali

Mesaj gönderen hseven359 »

f.d nin yeni albümü mükemmel.Kendisi'ni bu albümünden itibaren kral tv. de de görmeye başladım.Top 10 da da var ..acaba bu fd.nin isteğimi yoksa ne oldu da f.d'nin klibi bu kadar gündemde ?
nova

Mesaj gönderen nova »

kendi isteği olmayacağı kesin.
superock

ee arkadaşlar kimse bişi yazmazmı buradaa ya sizesorum olcak

feridun düzağaçın NADAS şarkısının altında ferdun düzağaç kendimi 17 . rüzgar gülülü sanıyorken demsinin amacı nedir?klip i izleyenler cavabını bulur kolayca vede cewaplar yazılsın :)
mavi_tebessum

Mesaj gönderen mavi_tebessum »

bu soruya cevap olarak scalonun daha önce yazdigi bir mesaj sayilabilir galiba.demis ki:
nadasin klibinin sarkinin kendisiyle bu kadar uyumlu olmasinin sebebi, feridun düzagac'in zaten nadas'i klibin çekildigi yerde, bozcaada'da yazmis olmasiyla alakalidir! dikkat ettiyseniz albüm kapaginda da sarkinin altinda "bozcaada'da... kendimi onsekizinci rüzgar gülü saniyorken..." yaziyor
ve bence de scalonun dedigi çok dogru.nadasin sarki sözlerinin kliple bu kadar uyumlu olmasinin nedeni kesinlikle bu olmali.eger izlediysen klipte senin sorunun cevabi da ipucu olarak veriliyor.
superock

mavi_tebessüm ewet bozca ada da çekio haklısn

rüzgar güllerini gösterirken anlaşılıyor zaten elinde pervaneyle.yane18. rüzgar gülü o oluyır yapmacıkta olda ...olaya bi rüzgar gülü olarakbakıyor....ortaya şaheser çıkoda :)
hseven359
Üye
Üye
İsim: ali

uzun uzun fd

Mesaj gönderen hseven359 »

Albümü ilk dinlediğimde albümün korsan albüm olduğunu sanıp sinirlendim.Çünkü , sesler pek iyi değildi fakat tekrar tekrar dinlediğimde çok hoşuma gitti..aralardaki konuşmaları da güzeldi.özellikle Boş ders şarkısından sonraki...
mavi_tebessum

evet gerçekten aradaki konusmalar insanin kendisini konserdeymis gibi hissetmesini sagliyor.
melissa__

Mesaj gönderen melissa__ »

uzun uzun feridun düzağaç albümünde benim en çok hoşuma giden konuşması boş ders şarkısının sonunda yaptığı konuşma ?
"geçtiğimiz konserlerin bir tanesinde arka arkaya söylediğim kalbi kırık şarkılar hakketen bana sahnede çok ağır geldi.böyle kendimi bi an çok kötü hissettim böyle insanlar gözlerimin içine bakarak eğlenmek falan istiyolar.dedim ki benim kalbi kırık olmayan bi şarkım yok galiba die,bi tanesi var dedi.hangisi dedim,boş ders şarkısı dedi.sen yanlış anlamışsın güzelim dedim ama yani hakkaten yaşım daha çok genç eğlenceli şarkılar yazabilmeyi de umuyorum.hayattan böyle bir beklentim var..."
En son melissa__ tarafından Cumartesi, Ocak 15, 2005 21:27 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
nova

Mesaj gönderen nova »

"beyaz"ı söylemeden önce şarkı arasında oldukça şiddetli bağrışmalar,çığlıklar duyuluyor..
bilen var mı nedir sebep?
melissa__

ben duymadım??sadece şarkının sonunda en nefret ettiğim şey olan ıslık sesleri var...
nova

Mesaj gönderen nova »

duymaman olanaksız melissa
beyaz a başlamadan önce.
tekrar dinle,farkedeceksin.
melissa__

okey ya şimdi çaktım??ama napıyım müzik sesi bastiriyo??da ben bu zihniyeti anlayamıyorum,yani neyi çağırıştırırki böyle çığlık atmak wow wow wow die bağırmak...?
nova

Mesaj gönderen nova »

evet sana katılıyorum ama orada başka birşey var..
birşey için bağırıyorlar,durduk yere birden yükseliyor ses çünkü..

neyse ya .. giden biri çıkar heralde..
mavi_tebessum

bunun nedeni şudur:feridun düzağaç konseri aslında unut beni İLE kapatacaktı şarkısını söyledi ve veda etti.hatta içeri girerken gözlerinin dolduğunu farkettim.fakat daha sonra "bi daha" istekleri fazlalaşınca beyaz şarkısıyla yeniden geldi.beyazın tam başında herkes onu yeniden görünce çığlığı kopardı tezahürat etmeye falan başladı.beyazı söyledi,alev alevi söyledi yeniden ve konseri alev alev ile kapattı.