merhaba,
o konserine malesef gidemedim. ama diğer konserlerinden ne yaptığını tahmin edebiliyorum: ellerini havaya kaldırıp, müziğin ritmine göre alkışlıyor(uz). özellikle 'Dipteyim Sondayım Depresyondayım' da bu vazgeçilmez ve olmazsa olmaz'dır o büyülü ortamda..
sevgilerle,
blurred
ben de dinleyemedim daha bu albümü yaa.. Aman sakın tahmin etttimğm (HalukLevent konser) gibi olmasın cok kırılırm.. Feridundan böyle bişey beklemiom.. Herzamanki gibi bu koner albümünü de başarıyla noktalamıştır..
bence kesinlikle muhteşem??gerçekten kendinizi konserdeymiş gibi hissettriyo....buarada eski şarkılarının formatlarını da bugüne ayarlayıp öyle yorumlamış!son derece keyif verici....
selam milletsumarım yeni albüm ii olur ..ama klipleri hiç bi knal önem wermio hp f.d klbi ni zilioz ..nadas ı bili ayda 1 kere werio powerturk başkalrının haberi yok ne yse millets bysss
aynı dertten bende muzdaribim,eskiden bizde powerturk yoktu ben onu bile izleyemiyodum ama artık mevcut hoş ben zaten kendi savunma mekanızmamı geliştirmiştim,bütün kliplerini yükledim bilgisayarıma canım çektikçe izliyorum
ya sizce doğrumu önüne ggelen herkesin fd nin klibinni izlemesi veya şarkılarını dinlemesi ve söylemesi fd son albümü çıkarmadan önce belirli bir hite sahipti yani tanıyan çok az bir kesim vardı. şimdi ise herkesin cep telefonunda fdnin parçalarının melodileri var. bence daha iyi her kanalda çıkmasın
ne yazıkki haklısın!ama ne olursa bu populer kültürün gerçek f.d kitlesine zarar veremeyeceği inancındayım!ama herhangi bi konuda "aaaa bende feridun dinliyorum" deyip kendinlerini de onun hayranlarından biri gibi görmelerine dayanamıyorum
işte tvlerde ne kadar az çıkarsa bu kesim o o kadar fazla ortaya çıkmaz zaten Fd'nin kliplerinin çıktığı kanaların bulmak da çok zor her kanalda bulunmuyor bu çok hoşuma gidiyor sadece F.d için değil diğer belirli kitlelere sahip sanatçılarda klipleri de ve şarklarıda her kanalda bulunmuyor ne güzel işte en güzelide bu bence
bence bu kesinlikle bencillik.. f.d.yi siz nasil daha once kesfettiniz ise baskalarinin da kesfetmesine saygi duymaliyiz.. biz dinlerken ruhumuzbaska diyarlara gidebiliyorsa ayni duygulari neden baskalarida tatmasin ki?
bence bu yapilan bencilliktir..
yanlış anladın dostum tabi herkes dinlesin ama anlayan insalar dinlesin biz bundan bahsediyoruz. birilerine hava atmak için dinleniyor veya cep telefonlarına melodileri konuyorsa biz buna karşıyız işte yoksa muzikten anlayan herkes dinleye bilir hisseden kiişiler yani
bencede yanlış anlamışsın bizi,sen,ben ve bizim gibi kişiler elbette dinlesin!ki zaten bizim amacımız bencillik olsa mesela seni içimize almazdık!ama düşünsene,yolda giden kendinden bile habersiz birinin cebinde f.d melodisi çalıyo!şahsen ben bundan çok rahatsız oluyorum!lütfen anlayanlar ve hak edenler dinlesin
arkadaşlar ben o albümde cumartesideki fd performansına hayran kaldım!yani mükemmel olmuş,insana enerji veriyor,şahsen benim tüm enerjimi geri getirdi..en güzel o dersem haksızlık yamış olurum:)
ama en güzel söylediklerinden biri..
bu arada lavinya benim hoşuma gitti,farklı olmuş,kötü değil..