Uzun Uzun Feridun Düzağaç

Feridun Düzağaç Hakkında Sorulan Sorular, Bilgiler, Bildiriler, Konser Duyuruları, Biyografi, şarkı sözleri, albümler, incelemeler.. Feridun Düzağaç Biyografi! - Feridun Düzağaç Şarkı Sözleri!
fedeizm

Mesaj gönderen fedeizm »

bindokuzyüzdoksanbeşten beri dinledim, bütün albümlerini aldım, son albümdeki şarkıların hepsini ezbere biliyordum (uzun uzun), konserlerini programlarını kaçırmamaya çalıştım, HALA YAVAN GELMİYOR. F.D. yi seven herkesi seviyorum. :D
Kullanıcı avatarı
hasta
Takımdan
Takımdan
İsim: Bedih

Mesaj gönderen hasta »

selam fedeizm bizde sizleri seviyoruz. :wink:
superock

hayır olamaz (:

Mesaj gönderen superock »

:x son albümüm güzel ama nedense en önemli 3 parça arazii...çooook ayıppp..
1.unut beni
2.oysa ellerin
3.beni bul :(
NERDEEEE !!!!!........
Ama yinede albüm güzel olmuş....olsun bakalım yeni albüm neleri yanında getirecek ...
superock

Haaa Unutmadan arkadaşlar ''Cumartesi '' klibi çekildi

:D ve beklenen klip geldi cumartesi.çok hoş olmuş.açık hava konseri formatında tekrar söylemiş.ve klipte oynayan cambaz kız dikkat çekici.ve trompet sesleri kulağa hoş gelen seslerden bir diğeriydi .............orjinal alt yazılı albümüne son noktayı bence ''Buralardan Gitme ' 'ile koymalıdır arkadaşlar nedersiniz ?...
Misafir

Mesaj gönderen Misafir »

ya bu cumartesi klibini beyenenlerde hiçmi kulak yok anlayamıyorum...bide konser formatında söylemiş denilmiş?ne alaka koy bakiyim ikisini yanyana...bikere klipteki ses uzaktan geliyoruş gibi,ses sanki sütüdyada demo cdsi çekilmiş gibi.. çok cansız... tmm feridun ne yapsa güseldir diyebilirsiniz ama bence gerçekleri görmezden geliyrosunuz ben hiç beyenmedim..çook daha güzel olabilirdi..en azindan harbiyedeki perfonmansi koysa on kat daha iyi olurdu..
ayrıca farklılık olsun diye koyduğu o ateş çeviren kızdan moda oldu sanirim iki tane klipte daha var aynı figür... inşallah ismail y.k da 3 klibine koymaz o kızdan...
ayrica neden gitarislerin ve bateristin yakın plan hiç çekilmediği merakım konusu...
du-ya

Mesaj gönderen du-ya »

söylersin bi daha ki klibi senin istediğin gibi çekerler ok.
superock

blaqxi selam sen anlamadın ebnii

arkadaşım onu kastenedim ben..tabiki aynı ses tonu diil.sütüdyoonu bende biliom ama tropte olayı felan söleme tarzı..çünkü tekrar seslendirmeşarkı..oks..kendine ii bak.
rainbow

Re: hayır olamaz (:

Mesaj gönderen rainbow »

superock yazdı::x son albümüm güzel ama nedense en önemli 3 parça arazii...çooook ayıppp..
1.unut beni
2.oysa ellerin
3.beni bul :(
NERDEEEE !!!!!........
Ama yinede albüm güzel olmuş....olsun bakalım yeni albüm neleri yanında getirecek ...
albümde "unut beni" parçası mevcut..
bence de "oysa ellerin" ve "buralar soğuk" parçaları olmalıydı..
ama Fd zaten albümün galasında bundan bahsetti, bu iki parçayı unuttuklarını söyledi özür diler edasında.
cagriaga

Mesaj gönderen cagriaga »

hâlâ neden aynı kasedin ikinci kez çıktığını anlamadım.
Ya tamam aslında birinci versiyonuna fazla reklam yapılamadı ama ne bileyim.Daha farklı olabilirdi.
Ayrıca Konsere gittim resimler yakında sizlerle olacak..
superock

Millet coştunuz 2 dakikada yafss...

:arrow: arkadaşlar bazı konuşları malzeme yapmayın yaa .walla siz bugüne kadar malzeme mi arıyodunuz bazı şeyleri yalnış anlayarak ? bazı şarkıların söylenmemesi yalnış .unuttuğu veya bilerek söylememsi kötü olmuş.unut beni konusunda şaşımışım sorry.bakın arkadaş burda fikerlerimi iletiorum bazıları..sen söylkersin klip çekerler bence çok komik olmanın alemiş yok..herkez düşüncelre saygı duymalı yoksa türkiyede edepsiz site çok oralarada aranan üyede çok yarası olaan malzeme arayan bu konuyu dewam ettirir.. bu arada feridun düzağaç karşıyaka dan ew aldı..haberiniz olsun.artık bir ayağı izmirde....herkeze saygı we sewgiler ..iyi bayramlar site ahalisi :!: .......
buralarsoguk

Mesaj gönderen buralarsoguk »

evet klip i pek sevmedim fd nin onceki kliplerinin tozu bile olmaz hem bencede gitarcilari yakindan gosterseydi ozellikcede bas calan kizi ki ben bayiliyorum ona cok iyi olurdu sesde sanki ekoya vermisler ama muzigini beyendim ve diyorum ki fd neden kasete boyle muzikle koymuyorsun bu versiyonu sert olmus cok hosuma gitti iste bu diyorum fd bu oldu rock ellerine saglik
mavi_tebessum

Mesaj gönderen mavi_tebessum »

uzun uzun feridun düzağaç yine feridun abimize yakışır bi kaset olmuş.tabi dediğiniz gibi oysa ellerin ve buralar soğuk mutlaka yer almalıydı bu albumde.ya aslında iyi uykular da çok özel bi şarkı bence o da yeralsaydı iyi olurdu.klibe gelince klibin bence cumartesiye çekilmesi çok yerinde olmuş ama klipteki ses biraz boğuk olmuş sanki.zaten harbiyedeki cumartesi,lavinya ve beyazdaki performansı tartışılamaz derecede güzeldi.(özellikle konsere gidenler bilirler) konser sırasında cumartesideki gitar ve trompet sololarının arka arkaya gelmesi muhteşem olmuş.zaten bütün şarkılarında olduğu gibi insanı derinden vuran sözleri daha bir etkili kılmış bu sololar.feridun abinin canlı performansına ve sesine zaten laf yok .şarkıları hissederek söylüyor ve hissettiriyor da.yani kısacası işin içinde zaten feridun abi varsa o album zaten gözü kapalı alınır bence.
mavi_tebessum

Mesaj gönderen mavi_tebessum »

bu arada uzun uzun feridun düzağaç albumunun ikinci ve üçüncü klibi adı sevda ve 'onun şarkısı' yani içimden şehirler geçiyor'a çekilecekmiş.klibin görüntüleri de yeni melek konserinden çekilmiş görüntülerden oluşacakmış.biliyor musunuz bilmiyorum yada başka bi konu başlığı altında yazıldı mıokuyamadım açıkçası ama biliyorsanız da olsun ben yinede de yazmış olayım :)
rainbow

Mesaj gönderen rainbow »

mavi_tebessum yazdı:bu arada uzun uzun feridun düzağaç albumunun ikinci ve üçüncü klibi adı sevda ve 'onun şarkısı' yani içimden şehirler geçiyor'a çekilecekmiş.klibin görüntüleri de yeni melek konserinden çekilmiş görüntülerden oluşacakmış.biliyor musunuz bilmiyorum yada başka bi konu başlığı altında yazıldı mıokuyamadım açıkçası ama biliyorsanız da olsun ben yinede de yazmış olayım :)
deli olur o zaman. adı sevda konser başlangıç parçası ve ordaki hali mükemmeldi.
içimden şehirler geçiyor'da gözlüklerini çıkarmıştı, ve deli gibi okumuştu, hissede hissede. süper olur. inşallah.
buralarsoguk

Mesaj gönderen buralarsoguk »

henuz konser albumunu elime ulasmamis cunki imzali olacak oyuzden beklemem lazim bence eyer yalan sarkisi ya beyaz sevgili oykuler yanlizligim sana emanet yada ayni ,icimden sehirler geciyorun bunlardan birine ceksin ayrica bir sey de yapa bilir vcd yada dvd sekilinde piyasaya sunsun su konseri mukemmel olur