selamlar herkese ben yaklaşık 1 haftadır üyeyim ama buraya yazmak bu güne kısmetmiş.ben ingilizce öğretmenliğinde okuyorum müzik olmazsa olmazım ama sadece ii bi dinleyici olarak yetiniyorum ve bu siteye bayılıyorum bugfixed e bu site için teşekkürler!!!!!!!!!! (fd sen olmasaydın kim duygularıma tercüman olacaktı)
selam arkadaşlar ben naz işletme 1.sınıf öğrencisiyim bu siteyi biraz geç keşfettim galiba ama şuan aranıza katıldığım için çok mutluyum ve tabiki feridundüzağaca bayılıyorum sensiz elbette ölmem ama inan kalbim kekeler..
slm arklar!!ben de sehra..dumancıyım..lisede okuorm..karamsarmısım..hayatı pek sevmem..poptan nefret ederim.öle site yaf ne diim ki baska..yarısmada gibi hssettim kendimi..yarısmacı arklara basarılar dilerim..
fd mükemmel br insan tabiki şarkılarıda ben arif erzurumdan soğuğun içindeki sıcaklardan bilgisayar ve öğrt. tekn.öğrte.(bötö) bölümü öğrencisym konyalıyım ja bu arada site mükemmel tasarım hoş ama kayıt bölümüne bir kaç combobox eksik konulmuş bence admin' e duyrulur.
herkese slm lar tekrar
Merhaba Ben SAkarya İzmit arası daimi yolculuk yapan şimdilik stajyer statüsünde avukatım ama kasımdan sonra ruhsat alacam bir terslik çıkmazsa. Şimdilik bu kadar GÖrüşürüz
Siteyi biraz geç fark etmiş olmanın üzüntüsüyle herkese merhaba...Çok ii bi fikir ve ii bi düzenleme ellerinize sağlık arkadaşlar...Feridun'u burdan takip etmek ayrı bi zevk Görüşmek üzere...