ay ben de radyo tv. okuyorum aysenur hem de 1. sınıf.
yalnız değilsin inan.kafana da takma bak ben takıyor muyum
FD'ciler hepinize selam...hoşça bakın zatınıza
selam enise ben. bu sitenin önceki halinde feridun un bütün klipleri ve konser görüntüleri vardı. şimdi neden yok feridun benim içinde olmazsa olmazlar dan . şarkılarını yıllarca ve yüzbinlerce kez dinleyipte bıkmadığım usanmadığım biri. ve bende onun gibi bozcaadayı çok seviyorum. orda 2 kez görmüşlüğümde var kendisini
merhabalaar!! ben ceyda ankaradan!! sonunda üye oldum şu güsel siteye!! bu gün feridunla olmamın da etkisi büyük tabi!! deli bir feridun hastasıyım eskiden kıskanıyodum onu herkesten.. artık paylaşıma açabiliyorum aştım kendimi çözdüm onu galiba çok güsel sohbetlere .... feridunca..
merhabalar ben aslında yenı uye sayılmam ama uyelıgım ıptal oldugu ıcın yenıden uyelık aldım ankarada yasıyrum ferıdun duzagacı kopruden once son cıkız albumunden bu yana aynı heycanla takıp etmekteyım onu cok sevyrum bu sıteyı oluşturan emeği gecen herkese cok cok tesekkurler....
selam arkadaşlar kendimi anlatcak pek önemli bir sey bulamadım hem öğrenciyim hemde bir şirkette yöneticiyim iş ve okulu aynı anda götüren insanlardan biriyim rock müzik yaşam tarzım...