arkadaşlar ben epeydir burdayım ve uzun zamandır takip edemedim siteyi...son albümle birlikte tekrar geldimki sizinde albümle ilgili yorumlarınızı okumak istedim...daha önce bir merhaba başlığı açtımmı bilmiorum yada hatırlamıyorum
herkese yeniden merhaba...
mersinden eyüp...
merhabalaar!!
ne güzel olmus bu böyle merhaba sayfası..
ben 16 yasında lise 1 öğrencisiyim.başta feridun düzağacı seviyorum ki burdayım.. son olarak ta yarısmacı arkadaslarıma basarılar diliyorum... :)
slm arkadaşlar forum çok güzel (tabi bi de Feridun la ilgili olunca daha bi güzel oluyo) eee ben de naptım tabii ki hemen üye oldum ve artık ben de burdayım
merhaba benim adım tanya yanlış anlamayın rus değilim türküm genellikle tanya değince akllarından bu geçiyor.arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum 8 şubatda ve şuan ilkez giriyorum.muhasebecyim ama mesleğimi 6 aydır yapmıyorum güzel sanatlarla ilgileniyorum şuan feridun düzağcı çok seviyorum
herkese selam:)
ben sakaryadan serap.. tam anlamıyla bu kasetle beraber feridun hayranı oldum diyebilirim ilk hayranlığım da 2 sene önce konserine gittiğimde başlamıştı....
bu sitede çok hoşuma gitti.. normalde hiçbir sitede üyeliğim olmadığı halde bu site çok güvenilir geldi bana ve bu yüzden de kayıt oldum nihayet:) sitede emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler.....