Yeni Kullanıcılardan Merhaba

Sizin Kürsünüz. Genel de Konu dışı başlıklar...
gece saçlı

Mesaj gönderen gece saçlı »

merhaba arkadaşlar....
ben feridunist gece saçlı
:lol: bu benim şu anki mutluluğum
heineken

Mesaj gönderen heineken »

selam ben heineken.ankara da yaşıyorum ve bir kamu kurumunda laboratuvar teknisyeniyim.bizleri buluşturan ortak noktanın f.d. olması güzel bir dugu.
Supreme

Mesaj gönderen Supreme »

herkese merhabalar engin ben..
samsundan
Kullanıcı avatarı
Adventureman
Admin
Admin
İsim: Ersin

Mesaj gönderen Adventureman »

Aramıza Yenı Katılan Arkadaslar Hepınız Hosgeldınız ...
kyelebeykkk
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj gönderen kyelebeykkk »

MERHABALAAAR...
BEN SEMRA KENDİMİ TANITMAYI UNUTMUŞUM :(
BURSADA OKUYORM
FD'IN ŞARKILARINI ÇOOOOOK SEVİYORUM!!!
warrior_1905

Mesaj gönderen warrior_1905 »

arkadaşlar ben epeydir burdayım ve uzun zamandır takip edemedim siteyi...son albümle birlikte tekrar geldimki sizinde albümle ilgili yorumlarınızı okumak istedim...daha önce bir merhaba başlığı açtımmı bilmiorum yada hatırlamıyorum :)
herkese yeniden merhaba...
mersinden eyüp...
hussna

Mesaj gönderen hussna »

merhabalaar!!
ne güzel olmus bu böyle merhaba sayfası.. :)
ben 16 yasında lise 1 öğrencisiyim.başta feridun düzağacı seviyorum ki burdayım.. son olarak ta yarısmacı arkadaslarıma basarılar diliyorum... :):)
banderas

Mesaj gönderen banderas »

selam lae busiteyi yeni buldum daha doğrusu bi raslantı denile bilir ama üye olmak tan çok mutluyum herkese merhabaaaaaaaaa
DarkNdarK

Mesaj gönderen DarkNdarK »

slm arkadaşlar forum çok güzel (tabi bi de Feridun la ilgili olunca daha bi güzel oluyo) eee ben de naptım tabii ki hemen üye oldum ve artık ben de burdayım :D
orjinal herif

Mesaj gönderen orjinal herif »

selam arkadaşlar bende bir lavinya ve feridun fanıyım.
aranıza katılmak mutluluk verici teşekkür :wink:
tanya

Mesaj gönderen tanya »

merhaba benim adım tanya yanlış anlamayın rus değilim türküm genellikle tanya değince akllarından bu geçiyor.arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum 8 şubatda ve şuan ilkez giriyorum.muhasebecyim ama mesleğimi 6 aydır yapmıyorum güzel sanatlarla ilgileniyorum şuan feridun düzağcı çok seviyorum
umutsuz

Mesaj gönderen umutsuz »

MERHABA SİTEYİ GÖRÜR GÖRMEZZ BURAYA KAYIT OLMAM GEREKLİ DEDİM VE ŞİMDİ BURDAYIMM BEN UMUTSUZZZZ
selin_1989

Mesaj gönderen selin_1989 »

:wink: selam laviya ben selin89 luyumve koyu fenerliim siteniz süper hersey için thanks bye 8) sirit:
merrve

Re: Yeni Kullanıcılardan Merhaba

Mesaj gönderen merrve »

Bugfixed yazdı:Merhabalar.
Yeni Gelen arkadaşlar buraya bir merhaba yazar kısaca kendilerinden bahsederlerse seviniriz.
mrb bn merve
nidilat
Yeni Üye
Yeni Üye

merhaba

Mesaj gönderen nidilat »

herkese selam:)
ben sakaryadan serap.. tam anlamıyla bu kasetle beraber feridun hayranı oldum diyebilirim :wink: ilk hayranlığım da 2 sene önce konserine gittiğimde başlamıştı....
bu sitede çok hoşuma gitti.. normalde hiçbir sitede üyeliğim olmadığı halde bu site çok güvenilir geldi bana ve bu yüzden de kayıt oldum nihayet:) sitede emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler..... :D