Yeni Kullanıcılardan Merhaba

Sizin Kürsünüz. Genel de Konu dışı başlıklar...
flower

Mesaj gönderen flower »

:wink: merhaba ben leman denizliliyim bu siteye tesadüfen rastladım ama çok beğendim nete her girdiğimde uğruyorum.teşekkürler
ims

Mesaj gönderen ims »

slm ben kısaca ims :)
h_caliskan

Mesaj gönderen h_caliskan »

MERHABA ARKADASLARR
dj ibo kardesssss... evet arkadaslarr burdayımmm cunkuuu gezmeyı sevıyorummmm farklı kısıikk ler farklı tarzlarr yenı karakterler tanıyoruzz vb.....herkese tekrardan selam...:=) :P
nilay_14
Üye
Üye
İsim: Nilay

Mesaj gönderen nilay_14 »

herkese merhabalar!
bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum ve gerçekten iyi kaliteli bir site....süüüper yani
Kullanıcı avatarı
Adventureman
Admin
Admin
İsim: Ersin

Mesaj gönderen Adventureman »

nilay_14 yazdı:herkese merhabalar!
bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum ve gerçekten iyi kaliteli bir site....süüüper yani
Aramıza Yenı Katılan Tum Arkadaslar Hosgeldınız... Sızler Gıbı Kaliteli ve Guzel Insanların Bıraraya Gelmesıyle Senın Deyımınle Süper Oluyoruz ... :lol:
lavinyammm

Mesaj gönderen lavinyammm »

merhaba arkadaslarrrrr ben böcexx
forumda eglenicegimizi umuorummm....
bütün lavinya sevenlere Özdemir Asaf hocamıza sevgilerle....
cano

Mesaj gönderen cano »

Öncelikle şiiri çok severim.Özdemir Asafın şiirini okuyunca sitenizi gezmeye başladım.sonra murathan mungan hakkında bilgi ararken yine sitenizle karşılaştım.Güzel bir site duygu insanlarının sitesi.Ben de olmalıyım galiba diye düşündüm.Feridun beyi çok severim ama Özlem ve Şebnem de severim.Özdemir Asaf'ı çok severim ama Mungan'a bayılırım.72 doğumluyum Adanalı değilim ama Adanada yaşıyorum.Herkese selamlar. :P
pioxi

Mesaj gönderen pioxi »

slm arkadaşlar.
atila.61

Mesaj gönderen atila.61 »

merhabalar ressam ve resim öğretmeniyim feridun düzağacı resim yaparken dinlemeyi özellikle çok seviyorum siteniz için teşekkürler
melody

Mesaj gönderen melody »

ben melis... 14 yaşındayım.. kendimden söz etmeyi pek sevmem o yüzden sadece ''merhaba!'' diyebileceğim... :wink:
hazan
Kıdemli üye
Kıdemli üye
İsim: Mehtap

merhaba

Mesaj gönderen hazan »

merhaba, siteye aramıza hoşgeldiniz...
reyyan

Mesaj gönderen reyyan »

slm arkadaşlar ben reyyan.büyük insan şarkısını nasıl dinleye bilirim :roll: lütfen cvp :lol:
gözde16

selamm

Mesaj gönderen gözde16 »

meraba ben gözde 16 yaşındayım gaziantepte yaşıyorum gökhan türkmenin büyük insan şarkısını çook beğendim muhteşem bi ses muhteşem bi yorum herkesin bilmesi ve dinlemesi gerekirr...çook büyük bi star olacaksın gökhan!!!!!!!!!!! :wink: :)
selam_ettin

Mesaj gönderen selam_ettin »

merhaba ben selam_ettin...trabzonluyum...gorusmek üzere..
lactamaeon

Mesaj gönderen lactamaeon »

ya ben de direk lafa daldım kendimi unuttum

ben reyhan, ankaradan:)