fd konserleri
-
- Üye
Re: fd konserleri
Merhaba gençler
teğmen'in "Bu konserde yine derin anlamlar taşıyan bir mesaj daha verdi,istek parça isteyenlere genelde konserin akışından sıkılanlar istek parça ister anlamında çok doğru bir cümle sarfetti." görüşüne katılamıyorum.
neden ?
Buralar soğuk ve sevgili öyküler bu anlamlı şarkıları feridun'dan canlı dinlemenin tadı bir başka.repertuarında var mı yok mu bilmediğimiz için istiyoruz. feridun 'dan sıkılmak mümkün mü? örneğin sarhoş, ay 9-10 konserdir söylemiyor.
sevgiler
teğmen'in "Bu konserde yine derin anlamlar taşıyan bir mesaj daha verdi,istek parça isteyenlere genelde konserin akışından sıkılanlar istek parça ister anlamında çok doğru bir cümle sarfetti." görüşüne katılamıyorum.
neden ?
Buralar soğuk ve sevgili öyküler bu anlamlı şarkıları feridun'dan canlı dinlemenin tadı bir başka.repertuarında var mı yok mu bilmediğimiz için istiyoruz. feridun 'dan sıkılmak mümkün mü? örneğin sarhoş, ay 9-10 konserdir söylemiyor.
sevgiler
-
- Üye
merhaba ecem
sağol hoşbulduk, amcan fd.nin tam bir hastasıdır.
sağol hoşbulduk, amcan fd.nin tam bir hastasıdır.
-
- Üye
- İsim: yelda
ya ınanamadım sizi burda görünce.harıkaydınız ya.o kadar ınmerndı mkiii...inşallah ben de eşimle böyle olmak isterım.hep böyle kalın olur mu?? ve bıze yazın bız sızıı çooook sevdık sevgili ortayaşlıçift:D
-
- Üye
Kemancı teşekkür ederiz.
20 yıllığız...tabii ki böyle kalmak sadece dilekle olmuyor gerekleri neyse yerine getirilerek oluyor...
önemli olandoğru bir kişiyi bulunca artık tek olmadığını kendine kabul ettirmekle iligili birşey
20 yıllığız...tabii ki böyle kalmak sadece dilekle olmuyor gerekleri neyse yerine getirilerek oluyor...
önemli olandoğru bir kişiyi bulunca artık tek olmadığını kendine kabul ettirmekle iligili birşey
-
- Üye
- İsim: Nilay
aa hoşgeldiniz demek o meşhur orta yaşlı çift sizdiniz çok bahsettiler sizden
-
- Üye
- İsim: yelda
aslında siz de benı gördünüz.konserde sık sık gözgöze geldık ama.bı r de adınızı öğrenebılırmyıız acaba?? ortayaşlıçift dıye bahsetmek garıp oluyor da hepimize sizinki gibi bir ilişki nasıp der inşallah hayat. bu arada 26 aralık da ben yıne varım.bu sefer geleceğim yanınıza.tabı ıstersenız..?
-
- Admin
- İsim: Serkan
26 Ocak Balans konseri Lavinya.net şova dönüşecek. Öyle görünüyor ki; en az 25 kişi falan olacağız. Güzel bir konser olacak; hem bizim için umarım hem de FD için. Sıkı dur FD geliyoruz.
-
- Üye
sizi çok merak ettik ortayaşlıçift galeriye resminizi eklemeniz mümkün mü acaba , bir sakıncası yoksa tabii..çok isterim görmeyi sizi çünkü öyle çok bahsettiler ki çok merak ediyorum :=)
-
- Üye
"aslında siz de beni gördünüz. konserde sık sık gözgöze geldik ama. bir de adınızı öğrenebilirmiyiz acaba? ortayaşlıçift diye bahsetmek garip oluyor da hepimize sizinki gibi bir ilişki nasip eder inşallah hayat. bu arada 26 aralık da ben yine varım. bu sefer geleceğim yanınıza. tabi isterseniz?" demişsin KEMANCI kardeşim. Bize yukarıda öyle tanım konulduğu için yaşımızla da barışığız AMCA da olabilirdi ama ailece yazışırız diye öyle olsun dedik. Yanımıza tabii ki gelebilirsiniz ve Hayriye, Hakan, abla, ağbi, teyze, amca, vb. nasıl hitap ederseniz edebilirsiniz. Biz hepinizi isimsiz, izinsiz, içimizden seviyoruz. Filozof Düzağaçcılar zaten istisna kaideyi bozmazcasına müzikseverlerin zirvesindedirler. İnsani duyguları ortalamanın en üstündekilerdendirler.
-
- Üye
ECEM resmimizi gönderebilmeyi başarabilirsem gönderirim.BDEMİREL de o konuda belki yardımcı olabilir daha sonra.Teşekkürler.İyi geceler.
-
- Üye
- İsim: Özlem
Ne kadar güzel, bu konser mutluluğunuz eşinizle nice nice seneler daim olmasını dilerim (darısı bizlere ) konser şubatta olsa ya da bir iki gün önce benim finallerim var ya zaten hastayım ertelensede daha çok üzüntüden hasta olmasam
-
- Görevli
- İsim: güLşah
aramıza katılmanıza çok sevindik hoşgeldiniz..
özlemcim, sen de üzme kendini... trombositler yükselsin, seni de görücez her istanbul konserinde inanıyorum ben
özlemcim, sen de üzme kendini... trombositler yükselsin, seni de görücez her istanbul konserinde inanıyorum ben
Aramıza HoşgeLdiniz... Sizi o konserden sonra lavinya.net'te de görmek o kadar sevindirici ki.. İnanın çok mutLu oLduk..
-
- Üye
- İsim: Sarven
Merhaba gençler
Aslında Hakan Bey doğru söylüyor bende bazı özel şarkıları konserlerde duymak istiyorum (yanlış anlaşılmasın her şarkısının ayrı bir tadı var bu arada) ama konser öncesi play list oluşturulduğundan istek sarkılara fazla yer vermiyor kanaatindeyim.
Ne olursa olsun Feridun Düzağaç'ı dinlemek çok güzel bu yüzden 26 Ocakta Balance'ta olacağım görüşmek üzere.
Aslında Hakan Bey doğru söylüyor bende bazı özel şarkıları konserlerde duymak istiyorum (yanlış anlaşılmasın her şarkısının ayrı bir tadı var bu arada) ama konser öncesi play list oluşturulduğundan istek sarkılara fazla yer vermiyor kanaatindeyim.
Ne olursa olsun Feridun Düzağaç'ı dinlemek çok güzel bu yüzden 26 Ocakta Balance'ta olacağım görüşmek üzere.
-
- Üye
Tavsiyeye cevap: Akşam evden biz girdik. Ben acemiyim bilgisayarda o yüzden merhaba sayfasına anlayamadığım için öyle yazmıştım. Akşamki yazıları oğlum(14) ve Hayriye yazdı. Ben bir kez deneme için yazdım. Üç yıldır bilgisayar var evde ve ben sadece filozofu dinlemek için kullanıyordum. Şu an memurluk yaptığım için öğrenmek için de kullanmak zorundayım sizin sayenizde. Hem sizle mümkün oldukça konularınız hakkında yazışmaya çalışacağım hem de kendi bilgisayar kullanma becerimi geliştirmeye çalışacağım.
edit:sehrikalp
edit:sehrikalp