fd konserleri
-
- Admin
- İsim: Serkan
Re: fd konserleri
Konser bu hafta değil ama. Daha bir ay var. Bir ay sonra gelirsin değil mi bigmerLin?
-
- Üye
gidilmezmi bu konsere bee
arkadaşlar bu sefer hep birlikte gidelim derim ama buluşmadaki gibi olmasın lütfen...
arkadaşlar bu sefer hep birlikte gidelim derim ama buluşmadaki gibi olmasın lütfen...
ArkadaşLar ben Ocak yazısını Aralık diye okuyup öyle yazmışım daLgınLıktan.. Yılsonu hesapLarı iyice beynimi buLandırdı sanırım.. Konsere geLmeye çaLışacağım.. İnşaLLah birlikte oLuruz.. Uyardığın içn teşekkürler sehrikalp..
-
- Üye
- İsim: Sonay
bende gelmek istiyorum
-
- Admin
- İsim: Serkan
Bilmez miyim dostum yılsonunun ne kadar berbat bir şey olduğunu? Müşteriler neredeyse şubede yatacak. Of Of artık bitsin şu hafta be.
-
- Üye
- İsim: yelda
sanırım bu konserde dev bır grup olacağız!! yaşasın..
-
- Görevli
- İsim: Emrah
Siyah Şapkalı bendim.
Teşekkür Ederim "bdemirel"
Bir dahaki konser kendimizi beLLi edeLim derim ben size...
Ama site buluşmalarındaki gibi olmasın lütfen...
Hep birlikte ne güzeL oluyor...
Aynı duyguları paylaşan,aynı düşünceleri paylaşan insanlarla...
Teşekkür Ederim "bdemirel"
Bir dahaki konser kendimizi beLLi edeLim derim ben size...
Ama site buluşmalarındaki gibi olmasın lütfen...
Hep birlikte ne güzeL oluyor...
Aynı duyguları paylaşan,aynı düşünceleri paylaşan insanlarla...
-
- Takımdan
- İsim: Bekir
rica ederim Bozcaada
ilerki konserde dediğiniz gibi belli edelim birbirimizi..ad koymadan bir tanışma ortamında fd'yi dinlemek şarkılarına hep birden eşlik etmek güzel olur bence..
ilerki konserde dediğiniz gibi belli edelim birbirimizi..ad koymadan bir tanışma ortamında fd'yi dinlemek şarkılarına hep birden eşlik etmek güzel olur bence..
-
- Yeni Üye
- İsim: Su
Rock house'da, parfüm kokan yerde bile konser güzel olabiliyormuş, , F.D.nin yorumu böyleydi, aynı fikirdeyim ...
Zaman ,mekan, kişiler önemsiz, müziğin olduğu yerde, özeliikle FD'nin müziğinin olduğu her yerde...
26 Ocak'ta ordayım...
Zaman ,mekan, kişiler önemsiz, müziğin olduğu yerde, özeliikle FD'nin müziğinin olduğu her yerde...
26 Ocak'ta ordayım...
-
- Yeni Üye
- İsim: Dilek
26 Ocak'ta buluşmak dileğimle :):)
edit: yaska
edit: yaska
-
- Üye
- İsim: yelda
ya ben anlamadım neden parfüm kokan yerde güzel konser olmuyormuş?? ya da ben mı yanlış anladım öylşe bişeyler dedı fd.sorcam sorcam unutuyorum da hep.bılen var mı?? ama en sonunda parfüm kokan yerde de güzel konserler olabılıyormuş dedı
-
- Takımdan
- İsim: Bekir
konser esnasında ''senin şarkın'ı yorumlarken, şarkının son bölümünde coğu konserde ki gibi 'söylermisiniz' dedi... net bi uyum gür bi ses bütünlüğü duyamayınca 'uzaylı gibi duruyorsunuz' cümlesinden sonra şarkıya devam etti...
'insan ait olduğu yerlerde şarkı söylemek istiyor' deyip ankarada gercekleşen bi konserinde izleyicilerin şarkılara olan tepkisini dile getirip şarkılara eşlik etmemizi istemişti...
ve ilerleyen şarkılarda daha canlı katılımcı bi kitle görünce 'parfüm kokan yerde de güzel konserler olabiliyormuş' dedi..
bence fd'nin hayranlarından istediği birşey varsa oda; konserlerde feridun, feridun çığlıklarından, şarkı isteklerinden cok, söylediği şarkıları hep bir ağızdan söylemek...olsa gerek...
'insan ait olduğu yerlerde şarkı söylemek istiyor' deyip ankarada gercekleşen bi konserinde izleyicilerin şarkılara olan tepkisini dile getirip şarkılara eşlik etmemizi istemişti...
ve ilerleyen şarkılarda daha canlı katılımcı bi kitle görünce 'parfüm kokan yerde de güzel konserler olabiliyormuş' dedi..
bence fd'nin hayranlarından istediği birşey varsa oda; konserlerde feridun, feridun çığlıklarından, şarkı isteklerinden cok, söylediği şarkıları hep bir ağızdan söylemek...olsa gerek...
-
- Yeni Üye
1 Aralık Saklıkent konserindeydim ve o zaman da feridun düzağaç konser esnasında "e hadi istekleri alalım" diye kendi teklif sundu ve sonrasında istenen şarkıları da söylemedi.ben anlamadım valla bu durumdan bişi
-
- Üye
merhaba konserdeki FDcilerin bahsettiği orta yaşlı çift biziz.bugün lavinya nete girince kendimizden bahsedildiğini gördük.hoşumuza gitti.biz de teşekkür etmek istedik o kardeşlerimize bu ilk mesajımızı yazmamıza oğlumuz sözer metin (14 yaşında)yardımcı oldu. bu yazıyı şu an ona yazdırıyoruz.o da sizlerden gelen anne babalarıyla ilgili yazılarınızdan mutlu oldu. bu tanışma yazımız olsun.b.demirel'e resmimizi çektiği ve bize gönderdiği için ayrıca teşekkür ediyoruz.konserden çok keyif aldık.bu 9-10 ncu konserimizdi. balance ta görüşmek üzere...
-
- Üye
ayy çok güzel yaa ) hoşgeldiniz... iyiki geldiniz...