Şebnem Ferah

Burada Diğer Rock Müzik Sanatçıların Panoları Bulunmakta. Bildiriler, konserler, albümler, şarkı sözleri, incelemeler ..
youngbns

Mesaj gönderen youngbns »

harika bir sesi w a son çıkardığı kaseti düşüşnmeden aldım özellikle Ç-A-K-I-L T-A-Ş-LA-R-I SÜPPPER sirit: sirit: sirit:
Kullanıcı avatarı
sinan
Admin
Admin
İsim: Sinan

Mesaj gönderen sinan »

severek dinliyoruz :D
hazan
Kıdemli üye
Kıdemli üye
İsim: Mehtap

yılbaşı şebnem

Mesaj gönderen hazan »

arkadaşlar yılbaşı gecesi şebnem ferah & teoman konserine gittim, Lütfü kırdar'daydı. yeni yıla bağırarak avazım çıktığı kadar şarkılar söyleyerek girdim. yalnızdım ama hiç bu boşluğu hissetmedim. önce teomanla ısındım sonra şebnem ferahla coştum.. hiç kaçırmamaya çalışırım böyel güzel işler yapan insanları. zevkle dinliyorum
unlem_isareti

Mesaj gönderen unlem_isareti »

şebnem ferah yani şebo_ gercekten deişik ve müthiş sesli rockerlarımızdan biridir.... gercekten cok gsl şarkılkarı vardır ve bu sarkılara herkesin sesi yetmez.. özle bi ses ister bu sarkıları sööleebilmek için... kadın_ç.s.o.k.r.a_mayın tarlası_yağmurlar_bu aşk fazla sana______________bunalr gercekten gzl oldunu düşündüüm ve en sevdiim şebo şarkılarıdır.... bn harbiden bu hatunun sesini çok seviorum yaf..... =>
bliss

Mesaj gönderen bliss »

bnce bu son albüü çok güzel olmuş bu sert hava ona dahaçok yakışmış tabiikibırak kadının olayım ve ona benzer şarkıları da güzeldi ama sert daha iyi
nihan

Mesaj gönderen nihan »

her şarkısını dinlemem aslında ama bnce türkiyedeki en iyi bayan rock çı walla mayın tarlasıda mükemmel bi şarkı bu arada :)
idanist

Mesaj gönderen idanist »

benim tanıdıım cok seboistler var sanırım ben de bi seboistim ama ben en cok kadın albumunu beeniorm sanırım ilk albumu olcak
Kullanıcı avatarı
sinan
Admin
Admin

Mesaj gönderen sinan »

Şebnem Ferah'ın şu anki hayranlarının yarısı falan Kadın albümünden beri hayranı olan insanlar.. (benim gibi :P )
~
ansızın gelecek gibisin..
emirates

Mesaj gönderen emirates »

Şebnem Ferah Türkiye de en kaliteli rock müzik yapan insanlardandır. Her albümü güzeldir dinlenmeye değerdir,sesi çok iyidir ayrıca çaldığı müzisyenler de çok iyidir.Benim şu an aklıma gelenler İskender Paydaş,Tarkan Gözübüyük,Demir Demirkan,Volkan Öktem..Şu son iki albümünü de her konserine beraber çıktığı grubuyla yapmıştır:Metin,Buket,Aykan,Ozan..Sahne perfotmansı da çok güzeldir aynı zamanda görünüm olarak da güzel bir insandır.İlk albümü olan 'Kadın' onun zaten ne büyük sanatçı olacağını belli etmiştir :)
fotosentez

Mesaj gönderen fotosentez »

bence harika bir rock müzik sanatçısı.şebnem abla gibi sesi olan pek yok sanırım.o sesi şarkıları felan bitiriyo yaa :wink:
Kullanıcı avatarı
sinan
Admin
Admin

Mesaj gönderen sinan »

Can Kırıkları albümü 6 aydır çıkmasına ve 2 klip çekilmiş olmasına rağmen kendini Özleten insan :roll:

Hayır sen hiç korkma
Yarın senin yanında
Yeniden koş yollarda
Durma durma..
~
ansızın gelecek gibisin..
cemre_

Mesaj gönderen cemre_ »

can kırıkları na 5 klip gelecekmiş.3. ben bir mülteciyim...
bukalemun

Mesaj gönderen bukalemun »

bence türkiye de şebodan daha ii bi rock vokal yok hem şarkı sözleri hem besteleri hem de sesiyle tam bi idol şebo şebo şebo...
sevgi'liöyküler

Mesaj gönderen sevgi'liöyküler »

tanıyıp sevdiim azınlıktadır Bence volvokstan bugüne kadar başarı grafiği sürekli olarak arttı Biyografisini bilenler her şarkının ayrı bi anlamı olduğunu da çok iyi bilirler (Bkz:perdeler)

tüm güzelliklerinin artarak devam etmesi dileğimdir..
Lawinia

Mesaj gönderen Lawinia »

üstüne kadın rock cı tanımam.. sesinin kalitesine, mükemmelliğine c.tesi günü bostancı konserinde 1 kere daha tanık oldum...

bkz: queen