fd konserleri

Feridun Düzağaç Hakkında Sorulan Sorular, Bilgiler, Bildiriler, Konser Duyuruları, Biyografi, şarkı sözleri, albümler, incelemeler.. Feridun Düzağaç Biyografi! - Feridun Düzağaç Şarkı Sözleri!
fd_rocker
Üye
Üye

Mesaj gönderen fd_rocker »

Ankara,istanbul,izmir peki başka nereler?Orjinl alt yazılının ardından Anadolunun tamamına yakınını gezgiğini söylemişti yanlış hatırlamıyorsam.Bir sorum var:Mersin'e gelirmi sizce?Gelirse ne zaman gelir?Eğer bu konuda fikri olan biri varsa cewaplayabilir mi?Şimdiden teşekkürler.
hseven359
Üye
Üye
İsim: ali

Mesaj gönderen hseven359 »

melissa__ yazdı:bişi biliyoruz da söylüyoruz heralde=p
bana zamanında kızmıştın ama ali,bu yüzden demiştim ben sana :) sana mail adresime at demiştim
buarada gül fikri gayet hoş neden olmasın :lol:
YOK ceren ben sana ve senin gibilere asla kızamam..sizler(fd fanları) benim için çok değerli insanlarsınız...
hseven359
Üye
Üye
İsim: ali

Mesaj gönderen hseven359 »

Bugfixed yazdı:Bir yaka tanıtım kartı işinizi görebilir bence. Mavi Kurdeleli olsun. :lol:

Üzerinde kartın 16 punto ile Lavinya.Net alttada diğer yazılar vs.

ve bu her sefer her organizasyon sırasında yardımı olacaktır diye düşünüyorum.

arkadaşlar yada konserden önce bir yer belirleyin. oraya gelin hepiniz. oradan da hep beraber gidersiniz konsere?
En son hseven359 tarafından Cumartesi, Ocak 28, 2006 18:31 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
RONAL
Üye
Üye

Mesaj gönderen RONAL »

ANKARA KONSERİNDE BEN DE OLUCAM.ARANIZA GELMEK İSTESEM YÜZSÜZLÜK YAPMIŞ OLUR MUYUM :?
melissa
Üye
Üye

Mesaj gönderen melissa »

tabiki hayır,olur mu öyle şey :o
şuraya gelcek olanlar biletlerinizi bi alın konserden bir iki gün önce haberleşir kararlaştırırız :wink: kafama gerçekten yattı bu sefer,orda beraber olmalıyız :wink:
hüs

Mesaj gönderen hüs »

lutfen edirne ye de gel ferıdun:( senı duymaya ıhtıyacımız vaaaar.....
bozcaadali
Üye
Üye
İsim: Özlem

Mesaj gönderen bozcaadali »

Lavinya.net ten kaç kişi vardı 3 şubattaki yeni melekteki konserde gelenler el sallasın bende ordaydım sağ önlerdeydim :wink:
scalon
Görevli
Görevli
İsim: güLşah

Mesaj gönderen scalon »

ben ve bigmerlin vardı. eskilerden élif vardı. sol ortalardaydık. =)
bozcaadali
Üye
Üye

scalon yazdı:ben ve bigmerlin vardı. eskilerden élif vardı. sol ortalardaydık. =)
hadi ya :cry: keşke önceden haberleşip görüşseydik.Gerçi benim gidebilmemde bir tesadüftü.
RUDER1
Üye
Üye
İsim: rüya

Mesaj gönderen RUDER1 »

ben ve kız kardeşimde ordaydık .önde ortadaydık.
cansu cancan

Mesaj gönderen cansu cancan »

arkadaşlar bu forumu daha yeni okudum. forum ilk açıldığında buralar soğuk ve tesadüfleri söylemediğinden yakınmışsınız. ben sadece 3 konserine gidebildim, en son gittiğim konserinde (25 şubat 2005 eskişehir hayal kahvesi) konsere sor'la başladı -ki en sevdiğim şarkılrından biridir, çok mutlu olmuştum :D - ayrıca buralar soğuk ve tesadüfleri de söylemişti :D hatta tesadüflerin nakaratından hemen önce 'burayı şanssızlar söylesin:)' demişti, ata akdağ da mikrofona yaklaşıp ' bu kör talihim nerde olsam bulur beni sobeler..' vs. söylemişti, feridun da gülmüştü:) güzeldi yani :)
nilay_14
Üye
Üye
İsim: Nilay

Mesaj gönderen nilay_14 »

önümüzdeki çarşamba sabancı üniversitesi gösteri merkezinde feridun düzağaç'ın konseri var...biletler tam 7 ytl indirimli 4 ytl!!!
haberiniz olsun :wink:
bozcaadali
Üye
Üye

Evet bende gördüm valla bedava sabancıda okuyan arkadaşlar çok şanslı ayaklarına kadar gidiyor ne güsel :wink:
cansu cancan

Mesaj gönderen cansu cancan »

yarın sabancıda olabilmek için neler vermezdim ki.. dört gözle eskişehire gelmesini bekliyorum.. bağıra bağıra kendimi deliliğe vurmak istiyorum:)
scalon
Görevli
Görevli
İsim: güLşah

Mesaj gönderen scalon »

konser yarın değil ki.. dündü...

çalışan kişiler için ulaşım çok problemli olduğu için gidemedim malesefki..
Kilitli