Ankara,istanbul,izmir peki başka nereler?Orjinl alt yazılının ardından Anadolunun tamamına yakınını gezgiğini söylemişti yanlış hatırlamıyorsam.Bir sorum var:Mersin'e gelirmi sizce?Gelirse ne zaman gelir?Eğer bu konuda fikri olan biri varsa cewaplayabilir mi?Şimdiden teşekkürler.
melissa__ yazdı:bişi biliyoruz da söylüyoruz heralde=p
bana zamanında kızmıştın ama ali,bu yüzden demiştim ben sana sana mail adresime at demiştim
buarada gül fikri gayet hoş neden olmasın
YOK ceren ben sana ve senin gibilere asla kızamam..sizler(fd fanları) benim için çok değerli insanlarsınız...
tabiki hayır,olur mu öyle şey
şuraya gelcek olanlar biletlerinizi bi alın konserden bir iki gün önce haberleşir kararlaştırırız kafama gerçekten yattı bu sefer,orda beraber olmalıyız
arkadaşlar bu forumu daha yeni okudum. forum ilk açıldığında buralar soğuk ve tesadüfleri söylemediğinden yakınmışsınız. ben sadece 3 konserine gidebildim, en son gittiğim konserinde (25 şubat 2005 eskişehir hayal kahvesi) konsere sor'la başladı -ki en sevdiğim şarkılrından biridir, çok mutlu olmuştum - ayrıca buralar soğuk ve tesadüfleri de söylemişti hatta tesadüflerin nakaratından hemen önce 'burayı şanssızlar söylesin:)' demişti, ata akdağ da mikrofona yaklaşıp ' bu kör talihim nerde olsam bulur beni sobeler..' vs. söylemişti, feridun da gülmüştü:) güzeldi yani