fd konserleri

Feridun Düzağaç Hakkında Sorulan Sorular, Bilgiler, Bildiriler, Konser Duyuruları, Biyografi, şarkı sözleri, albümler, incelemeler.. Feridun Düzağaç Biyografi! - Feridun Düzağaç Şarkı Sözleri!
ozdemir_
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj gönderen ozdemir_ »

bende dün eskişehir konserindeydim. bu güne kadar çok sayıda konserine gittim f.d nin konserine ama hiç bukadar eğlendiğimi hatırlamıyorum.Çok samimi bir ortam vardı :P ve ilk kez sahnenin önünden dinledim konseri bu da ayrı bi güzel oluyormuş Size de tavsiye edeim demiyorum çünkü gelecek konser yine sahne önü bizim grubun :twisted: :twisted:
RONAL
Üye
Üye

Mesaj gönderen RONAL »

Arkadaşlar sıra Ankara'da...
geçen konserden biliyorum.burada yazılıyo,söyleniyo ama kimse uygulamıyo.Yaka kartı takın.Mutlaka.
Konserde görüşürüz............ :wink:
cansu cancan

Mesaj gönderen cansu cancan »

ozdemir_ yazdı:bende dün eskişehir konserindeydim. bu güne kadar çok sayıda konserine gittim f.d nin konserine ama hiç bukadar eğlendiğimi hatırlamıyorum.Çok samimi bir ortam vardı :P ve ilk kez sahnenin önünden dinledim konseri bu da ayrı bi güzel oluyormuş Size de tavsiye edeim demiyorum çünkü gelecek konser yine sahne önü bizim grubun :twisted: :twisted:
beni de aranıza alır mısınız :?: :wink:
stress
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj gönderen stress »

ESKİŞEHİR KONSERİNDEYDİM feridun'un her zamanki gibi harikaydı iki tane can alıcı şarkıyı arka arkaya söle mezmi resmen bittik(cumartesi.buralar soğuk) abi süperdi muhteşemdi

ama yanlız hoşlanmadığımız bişiler oldu önceki konserlerde 10 dk aralarda feridunla konuşma fırsatımız oluyodu onuda bırak bizden ateş bile istemişti
üzüldüğümüz olay şu gene bi 10dk ara verdi tam yanına gidecektik o dane iki üç tane ayı yani koruma üstünü kapatmışlar bizim feridun popstar edasıyla mekandan çıktı alla alla dedim içimden şunu anladım feridun da artık popstar olmuş :cry:

hani hoptrinom şarkısında diyor ya bilmem neden popçu olamadım feriduncum popstar olmuşsun

yolun açık olsun ne diyelim 8)
ozdemir_
Yeni Üye
Yeni Üye

cansu cancan yazdı:
ozdemir_ yazdı:bende dün eskişehir konserindeydim. bu güne kadar çok sayıda konserine gittim f.d nin konserine ama hiç bukadar eğlendiğimi hatırlamıyorum.Çok samimi bir ortam vardı :P ve ilk kez sahnenin önünden dinledim konseri bu da ayrı bi güzel oluyormuş Size de tavsiye edeim demiyorum çünkü gelecek konser yine sahne önü bizim grubun :twisted: :twisted:
beni de aranıza alır mısınız :?: :wink:
Tabi alırız neden olmasın :wink:
Cansu anladığım kadarı ile konser çıkışında kapıda sende vardın baya güzeldi bol bol fotoğraf çektirdik f.d. ile. Ama önemli bi sorunum var herkesin çektiği resimlerde varım f.d. nin yanında ona sarılan siyah montlu kişi benim(f.d. nin sağındaki top sakallı şahsiyet).Hiç bi arkadaşım doğru düzgün resim çekememiş benim resmim varsa bana bi şekilde ulaştırır mısın :?:
Bunu sadece cansuya söylemiyorum elinde o resimlerden olan varsa lütfen bana ulaştırsın.Hayatım boyunca müteşekkir kalırım
nail adresimi vermemde bi sakınca yoktur inşallah

Mesaj düzenlenmiştir ve mail adresinizi burada vermenizde ne yazık ki sakınca vardır. Ama Cansu arkadaşımızdan da bu yönde olumlu bir haber olursa biz size yardımcı oluruz... (düzenleyen:haldunbar)
Kullanıcı avatarı
emrepark
Takımdan
Takımdan

Mesaj gönderen emrepark »

stress yazdı:ESKİŞEHİR KONSERİNDEYDİM feridun'un her zamanki gibi harikaydı iki tane can alıcı şarkıyı arka arkaya söle mezmi resmen bittik(cumartesi.buralar soğuk) abi süperdi muhteşemdi

ama yanlız hoşlanmadığımız bişiler oldu önceki konserlerde 10 dk aralarda feridunla konuşma fırsatımız oluyodu onuda bırak bizden ateş bile istemişti
üzüldüğümüz olay şu gene bi 10dk ara verdi tam yanına gidecektik o dane iki üç tane ayı yani koruma üstünü kapatmışlar bizim feridun popstar edasıyla mekandan çıktı alla alla dedim içimden şunu anladım feridun da artık popstar olmuş :cry:

hani hoptrinom şarkısında diyor ya bilmem neden popçu olamadım feriduncum popstar olmuşsun

yolun açık olsun ne diyelim 8)
arkadaşım eskişehir konserindeki alev alevciler ve bilimum cluber tipler gibi yazmışın,sanırım pek hissedememişsin sen feridun düzağaçı içinde ya da artık hissedemiyosun,böyle şeyler yazma eskişehirde olan herkes bilir 222 parkın ne formatta bi yer olduğunu,sahneyi de gördün ve feridun abi de söyledi zaten 'kişisel olarak benim çok haz etmediğim bi sahne şekli'dedi 2.şarkıdan sonra hoşgeldiniz konuşması yaparken,bunun feridun düzağaç gibi popüler kültüre karşı bi duruşu olan ve bunu yıllardır korumayı başaran bi kişiye yakıştırman üzdü beni açıkçası,neyse çok uzatmayayım bahsettiklerin feridun abiden kaynaklanan şeyler diildi emin ol,bu arada ben de konserdeydim yana yana lavinya.net üyesi arayan,4.sıranın en ortasında(yani önlerde :) ) bütün şarkıları bağıra bağıra söyleyen,ela,oysa ellerin ve aşk çok uzak şarkıları için istek isteyen kişi bendim
bozcaadali
Üye
Üye
İsim: Özlem

Mesaj gönderen bozcaadali »

izmit konseride çok güzeldi fakat şu alev alevciler fd ci olmuş ben kısaca fd diye bağırıp durdular ya onları mı dinledik fd yi mi anlamadım :cry: birde yorgundu bakalım bu geceki ankara konserinde nasıl olucak sanırım daha da bitkin olucak bol bol eşlik edin ona bu gece sıra sizde arkadaşlar :P
cansu cancan

Mesaj gönderen cansu cancan »

ozdemir_ arkadaşım biz konserden sonra hemen çıktık :cry: yani o fotoğraf faslında yoktum ben :cry: ne yazık ki yardımcı olamıcam :cry:
bu arada emrepark'la da yakınmışız sanırım.. ben de max 5.-6. sırada ortadaydım.. sonlarda sesim çıkmayarak yürüdüm diye bağırmaya çalışıyodum :wink:
ozdemir_
Yeni Üye
Yeni Üye

Yinede teşekkürler cansu
Arkadaşlar Eskişehir konserinin sonunda kapıda f.d. ile çekilen fotoğraflarda ben de varım ama hiç biri elimde elinde olan arkadaş varsa lütfen bana haber versin rica ediyorum Benim için çok önemli
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
stress
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj gönderen stress »

arkadaşım eskişehir konserindeki alev alevciler ve bilimum cluber tipler gibi yazmışın,sanırım pek hissedememişsin sen feridun düzağaçı içinde ya da artık hissedemiyosun,böyle şeyler yazma eskişehirde olan herkes bilir 222 parkın ne formatta bi yer olduğunu,sahneyi de gördün ve feridun abi de söyledi zaten 'kişisel olarak benim çok haz etmediğim bi sahne şekli'dedi 2.şarkıdan sonra hoşgeldiniz konuşması yaparken,bunun feridun düzağaç gibi popüler kültüre karşı bi duruşu olan ve bunu yıllardır korumayı başaran bi kişiye yakıştırman üzdü beni açıkçası,neyse çok uzatmayayım bahsettiklerin feridun abiden kaynaklanan şeyler diildi emin ol,bu arada ben de konserdeydim yana yana lavinya.net üyesi arayan,4.sıranın en ortasında(yani önlerde :) ) bütün şarkıları bağıra bağıra söyleyen,ela,oysa ellerin ve aşk çok uzak şarkıları için istek isteyen kişi bendim
arkadaşım ben daha iyi feriduncuyum diye sninle tartışamıyacam şunu belirtmek isterim ki öle alev alev cilerle karşılaştırmışsın tamerin önünde duruyordum ve buralar soğuk diye bağıran bi insan sana göre alev alev ci oluyosa öleyim sen boş ver bunları bu benim dördüncü albümüm :lol:
Kullanıcı avatarı
Bugfixed
Site Admin
Site Admin
İsim: Murat
İletişim:

Mesaj gönderen Bugfixed »

Feridun Düzağaç Konser bilgileri ve haberleri...
Beklediklerim kalır uçan uçurumlarda..
.Terazinin Hüznü.
Kullanıcı avatarı
Bugfixed
Site Admin
Site Admin
İsim: Murat
İletişim:

Mesaj gönderen Bugfixed »

Feridun Düzağaç Konserleri bilgileri ve haberleri...
Beklediklerim kalır uçan uçurumlarda..
.Terazinin Hüznü.
sudefdci
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj gönderen sudefdci »

ben bursanın iznik ilçesinin bi köyünde öğretmenim.ücra ve uzak.izmitte konseri olduğunu öğrendim.cuma günü.ve ben stajyerim.c.tesi de sınavım vardı.ama göze alıp gittim.9 da gittim.8.30 da başlamış.normalde geç gelirdi neyse.sahnedeydi.yaş gurubu18.ben hem yorgun hem şaşkın koyuldum izlemeye.ara verdi.kulise gittim.tabiki sonuç yok.2.yarı oldu.ya tuhaf nabza göre şerbet verdi gibi geldi.neyse bitti hemen.ben kulisin önüne gittim.öyle duruyorum amaçsız.2 kız fd diye haykırıyor.ben yanlarında.herkesler gitmiş.kemancısı çıktı sonra bateristi.ben hala beklemiyorum onu.sadece 10.30 da bitti diye ve onca yolu teptim diye orada dikiliyorum.ÇIKTI.karşımdaydı.tam.sarıldım.o da.sakin,içten.arabaya kadar yanında yürüdüm.1.sınıflar bile sizi tanıyor dedim.köyden geliyorum dedim.konuşup durdum yani.oda hızlı hızlı yürüyordu.ya ne bileyim kötü oldum.o'nlu hikayemi bilemez ki o.sizlerde.8 yıldır tek arkadaşım.köyde tek dostum.yoldaşım.ve al işte gitti.ne olacaktı ki........
l&m-i aşk

Mesaj gönderen l&m-i aşk »

yaa arkadaşlar feridunun saklıkent konseri iptal oldu çok üzüldüm :( ya bi dinlemek nasip olmadı feridunu saklıkentte... bişeyi bu kadar çok istemiyceksin valla olmuyoo:((
feridunist
Üye
Üye

Mesaj gönderen feridunist »

ya sormayın saklıkent iptal...
ahh feridun abi ahhh...
Kilitli