fd konserleri

Feridun Düzağaç Hakkında Sorulan Sorular, Bilgiler, Bildiriler, Konser Duyuruları, Biyografi, şarkı sözleri, albümler, incelemeler.. Feridun Düzağaç Biyografi! - Feridun Düzağaç Şarkı Sözleri!
kemanci
Üye
Üye
İsim: yelda

Re: fd konserleri

Mesaj gönderen kemanci »

şeeyyyy :oops: ben bıraz safım galiba :oops: ınternette öyle sıtelerde dolaşıp fd konserı varmı dıye bakıyodum,kı bı sıtede 25 ocak 2006 yenı melek konserı gördüm :P tabi bi heyecanbı heyecan.. sormayın.aradım tüm fdcı arkadaşları ,herkes havalarda tabi,ki düşünün artık bursadan bıle arkadasım gelcektı,izinlerı kopardık uçuyoruz mutluluktan..kim tutar bizi...kim mi tuttu?? öyle bır konserın olmayışı :cry: :D ben bı zekıye olarak 25 ocakta olacak bı konserın 2007 olmasuı gerektiğini azıcık geç anladım da :cry: e artık kafama yediğim tokatlara mı üzüleyım hayallerımın yıkıldığına mı yoksa dj olan arkadasımın radyoda benı rezıl etmesıne mı..ağlamak istıyorum :oops: işte benım olmamış konserımın öyküsü,anlatayım dedım de.ehe ehe :D
SevGi

Mesaj gönderen SevGi »

Arkadaşlar 16 Aralık konserinde Ronal arkadaşımın yanında da ben olacağım,muhtemelen ikimiz de ilk sırayı paylaşacağız.Bu arada mikrofon mağdurundan biri de bendim :lol: Ama çok hoş bir anıydı bence :lol: :lol:
kemanci
Üye
Üye
İsim: yelda

Mesaj gönderen kemanci »

ya herkes bı mıkrofon mağdıurluğundan bahsedıyor.nedır bu mesele :D belkı biz gidemıyoruz da siz gidiyosunuz diye ilahi bi şekılde düşmüştür mıkrofon kafanıza :P :P :P :D
Kullanıcı avatarı
sinan
Admin
Admin
İsim: Sinan

Mesaj gönderen sinan »

e nolcak yani gittiyseniz bi gün biz de gidecez. nispet yapmayın ankaralılar :)
~
ansızın gelecek gibisin..
SevGi

Mesaj gönderen SevGi »

E o zaman 16 Aralık'ta buyrun gelin,bekleriz yani :) Yoksa bir de o konserin anıları olur,kıskandırırız burada sizleri :lol: :lol:
amber
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj gönderen amber »

mikrofon mağduru arkadaşlar bende 16 aralıkta inşallah yanınızdayım ön saflarda :)
salkimsogut

Mesaj gönderen salkimsogut »

oldu olucak,bu gidişle ikametini de ankara'ya aldırsın ı düşündürten; istanbul'da ki lere ''de'' fena halde konser borç'lu olan,bir nev'i şahsına münhasır muamma...pekii!anladık seviyorsun da.............................
e-ama yani...!!! dimi...
salkimsogut

Mesaj gönderen salkimsogut »

ayrıca...şöyle konser havasında değil de eskisi gibi,biraz daha relax bir sahne ile bar programı yapsa hani,uzuun zaman sonra,dadından yenmez bi ambiyans olurdu...hani şöyle mor bir koltuk yahut bar sandalyesine ilişse...daha az gürültü ile şarkılar söylense...hele bir de eline gitar alsa................yok yok olmayacak dua ya amin e doğru vardı bu...neyse düşündüm de ''david coverdale'' aklıma geldi birden...çook sular aktı köprünün altından artık...yine de olsa böyle bişi ne sağlam olur du yahu...şşiitt...neyse aramızda ''ukte'' olarak kalsın bari...

dip not;yazar bunu bütün sakıncaları göz önünde bulundurarak düşünmüştür...
En son salkimsogut tarafından Çarşamba, Aralık 6, 2006 18:24 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
jeida
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj gönderen jeida »

vallahi çok merak ediyorum şöyle elinde gitarıyla sakin sakin çalışını.. olmaz mı yaa? belki bir gün ...

bu arada arkadaşlar daha afiş göremedim okulda yane umarım bi bilgilendirme yapılır çünkü bölümden çoğu kişi benden duydu ki burayı okuduklarını hiç sanmam.. lütfen duyurular yapılırsa güzel olur.. özellikle kimya mühendisliği bölümüne :D

bir de 16 aralık CUMA akşamı denmiş.. herhalde CUMARTESİ kastediliyor??aman bi karışıklık olmasın da ... :roll:
destina7
Üye
Üye
İsim: a

Mesaj gönderen destina7 »

aaaaahhhhh arkadaşlar saklıkent fotolarını gördüm galeride içim cızzz etti yaklaşık 1 buçuk yıldır fede konserine gidemiyorum :cry: ahh nasıl özlemişim ne kadar şanlısınız yaa 16sında bi konser daha izmirli organizatörlere sesleniyorum nolur burdada bi fede konseri olsa ankaraya bu ne kıyak anlamadım ama sabırla bekliyorum inşallah en kısa zamanda
jeida
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj gönderen jeida »

pardon da en son Ankara konseri 4 Mart ta olmuştu..(ki ordaydım :) ) ondan beri tüm Feridun Düzağaç konserleri o veya bu şekilde ertelendi Ankara da.. lütfen bu kadar da olsun hakkımız :wink:
feridunist
Üye
Üye

Mesaj gönderen feridunist »

16 aralık c.tesi saklıkent programında feridun yok, başka bi program var üstelik..
arkadaşlar bu işte bi yalnızlık -yanlışlık- olmasın..
Kullanıcı avatarı
sinan
Admin
Admin
İsim: Sinan

Mesaj gönderen sinan »

evet feridunist haklı :(

http://www.saklikent.com/etkinlik.php?etk_id=21&dil=tr

saklıkentte başkası var o gün
~
ansızın gelecek gibisin..
jeida
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj gönderen jeida »

evet işte boşuna konuşmuyoruz burda ama cevap veren yok hala!! ben beytepe de afiş falan da görmedim. lütfen bilgilendirelim arkadaşlar!! bekliyoruuzz... :shock:
Kullanıcı avatarı
odysseia
Takımdan
Takımdan
İsim: elif

Mesaj gönderen odysseia »

arkadaşlar sakin olalım,panik yapmayalım..16sında olacağı açıklanan konser son kez ve kesin olarak 22sine ertelenmiş.yine saklıkent'te ve aynı program. bu sefer cidden tam olarak kesinmiş.bu kadar ertelenmeden sonra insanın inanası gelmese de bu bilgi kesindir arkadaşlar :lol:
Kilitli