Yaaa zaten aha yarın okullar açılıyo Allah izin verirse söyleyecem Siz bana dua edin bana yeter. Sonuç önemli değil zaten. Bir abimin dediği gibi beni tanısın ve içindekileri bilsin yeter....
bence çok kaybı olur bir daha düşün ibo. plantonik de bozulur. .oktan bir durum alır. o hayalinde geliştirdiğin duygularında çöpe gider sonra. bilinmiyorsa zaten bunca zamandır sakın yanlış anlama olmaz. o yüzden boşver derim. Ama kendini tanıtma vahabında bişiler deneyebilirsin. dikkat et firewall olabilir. proxy kullan. ayrıca gereğinden fazla haketmediği manalar sakın yükleme.
unutmadan kimse üstüne alınmasın sakın ıq Seviyesi 40 ın üzerinde kız a rastlamadım. yada kör olmayanına. annelik içgüdüleri olmasa onuda beceremeyecekler ama neyse. Kimse mükemmel değildir kelimesine de bu yuzden uyuzum. gözlerini açacaksın. doğruyu hep isteyeceksin. güzeli isteyeceksin. vs vs. mükemmel olursun. görmüyorsa karşındakiler bunları kör + salak + ruhsuz vs. dir.
murat abi bana kalırsa ayıp ediyorsun
böyle düşündüğünü bilmiyordum,sanırım su insanların başka görünüp bambaşka oldukları konusunda daha cok şey öğrenmem gerek,hiçbişey bilmediğimin farkına vardım
bir de önyargılı davranıyorsun hatırlatmak isterim. "sanırım su insanların başka görünüp bambaşka oldukları konusunda daha cok şey öğrenmem gerek" sende körlüğe başlama ok. ve yazılanı iyi okun bi zahmet.
Birileri üzülcek diye doğrulardan vazgeçemem. dikkatli inceler ve düşünürseniz hak verirsiniz.
yazıyı okudum ve kendimce yorumladım,ayrıca su körlük dediğin şey bende uzun zamandır var sanırım.insanları kafamdaki mükemmele cok cabuk yerleştiriyorum.
ayrıca üstüme alındım cünkü orada sevgililerimden diye başlamaışsın lafa ve yazdığın hakaret kızlara yönelmiş.bu durumda bende doğal olarak tepki verdim.
ayrıca kimse üstüne alınmasın insanların sevgilileri kendilerine göredir.kimse kendinden 50kat aşağı biriyle birlikte olmaz.
snaa son sözüm kumralada . konu seni seviyorum ve bahsedilen kişiler sevgili . her seferinde idiot gibi sevgililerimden hiç biri 40 üzeri değil diye yazamam. üstüne alınmasın diye belirttim . alınan yarası vardır. ve sen benim sevgilim felan değilsin.
kimse kendinden 50kat aşağı biriyle birlikte olmaz. e gelince olur . sadece ben yada o, kör ruhsuz ve ıQ seviyesi 40 altında ise bu olay gerçekleşmez. dengesizlik durumu.
yani murat abi,yazdığın sey cok gereksiz tabiki sevgili falan değiliz zaten olamayızda!
bu konudada bi kastım yok zaten.,madem senin düşüncen bu saygı duyuyorum ben söyleyeceklerimi söyledim.