SEVGİLİ GÜNLÜK

Sizin Kürsünüz. Genel de Konu dışı başlıklar...
Kullanıcı avatarı
Bozcaada
Görevli
Görevli
İsim: Emrah

Re: SEVGİLİ GÜNLÜK

Mesaj gönderen Bozcaada »

Selam Günlük...

Bugün nedendir bilmem bir hüzün var içimde. Yaşadığım yerle hayallerimdeki yerin arasında dağlar kadar fark olduğunu ve benim buna alışmam gerektiğini ne yazık ki anlamış bulunuyorum.
Gözyaşı yok.Ama içim sızlıyor.
Büyük bir evin bahçesinde,rüzgarlı bir gecede "Dost"tan şarkılar dinleyeli epey olmuş.Hayatımın en güzel zamanlarını geçirdiğim "ADA"m,kilometrelerce uzaktan seslenir gibi...
Dalga sesleri,martı sesleri ve rüzgarın o hüzünlü sesi kulaklarımda sanki.İçim ürperiyor. Gözlerinin içindeki mutluluğu bizlerle paylaşalı çok olmuş... Çok zaman geçmiş... Haber vermeden gitmiş...
Çıplak ayaklı günler gelmiş,geçmiş,bitmiş... Aklımız kaçıvermiş yerinden...

Meşhur rüzgarımız saçlarımızı okşamaz olmuş,uzak kalmış.
Annem sevdadandır dedi ama öyle değil sanki. Aldırmamak elde değil.
Konuştuğumuz,sohbet ettiğimiz rüzgar ADA'da kalmış; ki ben çok özlemişim.
Şimdi yurdumda penceremden bakınca masmavi gökyüzünü,aşık olduğum rüzgarı,deli fişek denizi göremeyince içim sıkılıyor,bunalıyorum. Alışık değilim tabi hava kirliliğine,gökdelenlere,alışveriş merkezlerine,apartmanlara ve daha farkında bile olmadığım nicelerine...

"Karanlık ve Hüzünlü şarkılar bile o güzel mutlu günlerimi hatırlatıyor..."
Girip içeri usul usul beni bu dertten kurtaracak bir rüzgar yok...
Esmeyi,sevmeyi unutmuşum...
Ben rüzgarım demeliyim ama nasıl ?

Meşhur bir şarkıcı olarak değil de bizden biri olarak benimsediğimiz abimiz nerelerde acaba ? Seni hiç yalnız bırakmayız ki... Uzak olsak da kalbimiz seninle her birimizin...

Hepimiz NADAS'ımıza çekildik anlaşılan. Çok zaman geçti. Gözlerimiz bitti...
Dört yanım hasret unutulmuş bir ada gibiyim...
Limanım yorgun yasta... "Seni arar durur bir kör ebeyim" aynen böyle özlemim.

Çok su vermeden de ölüyor burda çiçekler. Ben nefes alamazken onlar nasıl yaşasınlar ki... Ben senin gül bahçende oyunlarımla mutluydum...
Oralardan gittim bile ne yazık...

"İnsanlar gidiyorlar ama bu ada her zaman rüzgarıyla,hüznüyle ve sıcak ilişkileriyle burada kalacak" diyen sevgili abimizin ilk defa bu kadar haklı olduğuna kanaat getiriyorum.
Bitmez sandığım yollar aynı çıkmazda tükendi gene...

Uyanıp gece yarısı yoktan sevda yapamıyorum artık.
Gecenin dördünde beşinde yatağından kalkıp güneşin doğuşunu izlemeye,sezen aksu şarkılarına eşlik etmeye Salhane'ye giden ben.Güneşin ne zaman doğup battığını unuttum. Biraz gerçek biraz rüya...

Adamızın delisi neler yapıyordur kim bilir... O kadar içten gülen bir insan daha tanımadım ben. Mutlu olmak doğasında var herhalde...
Keşke hepimiz onun kadar içten,utandamadan,sıkılmadan gülebilsek hayata...

Bugün lodosum tuttu,poyrazım soğuk napalım :roll:
İçimden şehirler mi geçiyor acaba? :D

Sensiz anlamsızlığımı anladım bugün.
Ben senin her şeyini özledim. Huzurunu özledim. Ama en çok rüzgarını...
Gülmeyin dostlar incinirim...

Geceleri geçen uçaklara sesleniyorum. Uçak beni de al uzaklarına götür diye ama kaldım buralarda. Ahh çocukluğum....

Soru sormayın mazeretim var bugün,asabiyim...
Gülmüyor yüzüm hayat zor oldu...
Yağmurlarım yağmaz oldu,düşlerim kurudu...
Dipteyim...

Şu kocaman dünyada "ADA"m gibi görmedim...
Hayat beni savurmaya başladı yerden yere... Çekeceğiz...
İçimizden sevmeyi öğrenmemiz gerekecek.

Ve sonlar...

Ahh küçük gemi sulara attın şimdi kendini delisin...

Alev Alev yanıyorum... Gardım düştü bile...
Neyse aLın beni Ne yaparsanız yapın... :cry:
cmrtsi
Üye
Üye
İsim: Aslı

Mesaj gönderen cmrtsi »

GÜNLÜK YA... KEMAN ÇALMAK İSTİYORUM... :( ama gel gör ki, nereden alacağım ki kursu... evde keman duruyor ancak kendi başına öğrenilebilecek bir enstruman değil ki... :? kendi kendime yapamıyorum yani... ve ancak cuma cumartesi boşumi stanbul'dayken ... çok fazlavaktim yok senin anlayacağın... ah birini bi bulsam kurs verecek... :wink:
bozcaadali
Üye
Üye
İsim: Özlem

Mesaj gönderen bozcaadali »

Ne de güzel anlatmış kankam ruh halini şarkılardan bir yol çizmiş kendine.

Bugünler çabuk geçse 17 Mart gelse :wink:
mrtkgl
Üye
Üye
İsim: MuraT

Mesaj gönderen mrtkgl »

emrah dostum ruhunu akıtmışsın klavyene umarım geçer bu sıkıcı günlerin... 17 mart ta da balansta tanışabiliriz umarım...

Sana gelince günlük bu sana ilk yazım umarım son olmaz diğer günlüklerim gibi... Bugün içimde accaip bi rahatlık ve 17 mart ta istanbulda bitanemle olabileceğim için accaip bi sevinç var... döner dönmez vizelerim konu anlatımlarım ödevlerim üstüne üstlük 16+16=32 saat gitmem gereken yolum var ama kimin umrunda... koydum kafama bi kere gi-di-cem...
Kullanıcı avatarı
bdemirel
Takımdan
Takımdan
İsim: Bekir

Mesaj gönderen bdemirel »

Sevgili Emrahçığım sende çok iyi biliyorsun ki :)
''Beklemek bir şarkıdır umudum var oldukça,
Bu benim ne ilk ne son hasretim'' :)
hayatta bi şarkı umudun devam ettikçe sözleri bazen eğlenceli bazen hüzünlü ifadelerle artacak... ne ilk özlemlerimizi nede son mutluklarımızı yaşıyoruz..

Kalplerimiz de öyle bir sahil, bazen hayatla iç içe, bazen uzak, bazen yalnız, bazen kalabalık ve bazen rüzgarlı bezen de sıcak..

sevgili FD sayesinde bizimde eğleniyor gibi yaparak her şeyden sıyrılarak eğleneceğimiz, hüzünleneceğimiz vakitler bizi bekliyor...

saygılarımla...
görüşmek üzere...
GULCIN
Üye
Üye
İsim: Gül

Mesaj gönderen GULCIN »

Ponnik seni çok iyi anlıyorum...
o çook uzaklarda ama hep yanımda sanki...
öyle bir hissettiriyor ki hep içimde aklımda ve yanımda sanki ama uzaklarda :(
Kullanıcı avatarı
Bozcaada
Görevli
Görevli
İsim: Emrah

Mesaj gönderen Bozcaada »

Selam Günlük...

Hüzünlerle dolu bir günün ardından,tekrar merhaba.
Bu gün daha iyiyim sanki.
Dostlarım,iyi ki varsınız...

Geleceğe umutla bakıyoruz bugün...
Özlemler hiç bitmeyecek çünkü...

Tanışmak görüşmek nasib olur inş mrtkgl
blackpearl

Mesaj gönderen blackpearl »

Bu staj işi bitirdi beni günlük..Yürüyen bir zombiden farksızım yorgunluktan ötürü..Hatta yürüyemeyen bir zombi desem daha doğru alacak sanırım.. :? Ayaklarım tutmuyor,başım ağrıyor,sol dizim yanıyor vs..Off sanırım hastalık hastası oldum..Ama öyle ya çok yoruldum çok..Stüdyo için çalışmam lazım ama gitarı elime alıcak halim yok benim..:(
garachocuq
Üye
Üye
İsim: murat recep

Mesaj gönderen garachocuq »

aşk istiyorum sevgili günlük şöyle adam gibi olsun boşluk doldurmak için değil kalbimi işgal etmesi için söksün alsın kalbim onun ellerinde atsın istiyorum yeter artık ben aşk adamıyım...
blackpearl

Mesaj gönderen blackpearl »

Çelişki var günlük..Aşk adamları alır başını taşınır aşktan..Sonra geride kalanlarda kalır boşluklar..Kalpler atmaz olur..Zaman durur..Benden de gittiler iyi bilirim..İyi bilirim nasıl dolanır kanında o zehir,yakar..Yaralar geçti sanarsın,izleri hala kanar..Zor iş günlük aşık olup da aşka sahip çıkmak..
garachocuq
Üye
Üye
İsim: murat recep

Mesaj gönderen garachocuq »

sevgili günlük aşk hep benim içimde ama onu yok işte onu paylaşacak kimse üzgünüm günlükbu baharda da aşk kapımıza gelmeyecek yine...öyle istedim ki bir kez daha son kez daha sevmeyi boşluk doldurmak için değil, onu unutmak için değil,sadece sevmek için delicesine pervasızca umarsız çıkarsız.o aşk öyle yaralasın istedim ki beni kalayım bir başıma dermansız...
Kullanıcı avatarı
fotosentez
Takımdan
Takımdan
İsim: yaprak

Mesaj gönderen fotosentez »

bencilliğim belki bu kadar sorunları olan insanların arasında mutsuzum diye haykırmak istiyorum ama gerçekten mutsuzum günlük..ona söylemek istediğim bir çift sözüm var..EĞER TERK EDEBİLME İHTİMALLERİN KADAR SEVSEYDİN BENİ,LEYLAYLA MECNUNU AŞMIŞTIK BİZ..
Kullanıcı avatarı
carizma
Takımdan
Takımdan
İsim: Sinan Seyda

Mesaj gönderen carizma »

Selam günlük,

Öss çalışmaları devam ediyor.Ne zamandır siteye uğruyamıyordum.Çok özlemişim lavinya.net'i.Seni fazla sevmem bilirsin.Ama seni bile özlemişim.. :)
cmrtsi
Üye
Üye
İsim: Aslı

Mesaj gönderen cmrtsi »

bugün çok sevdiğim bir arkadaşıma bir saat kadar kısa bir süreliğine de olsa vakit geçirdim... özlemişim yaa.. sohbet muhabbet işte... ama işte ortak konular git gide azalıyor, yaşam alanları farklılaştıkça... :wink: olsun biz böyle de görüşebiliyoruz birbirimizi hatırlayıp zaman ayırabiliyoruz... mesafe dinlemiyor gerçek arkadaşlıklar... :wink:

ah bir de staj yapabilecek bir yer bulsam... :?
troublemaker
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj gönderen troublemaker »

antremandan sonra dersane yorgunlugu omuzlarıma yüklenmiş olsa da can dostum sayesinde yine güzel olarak noktalanan bi gundu...